- Konu Sahibi Oyledeguzel
-
Yazmış ya şeker 2 yaş varmış sonradan eklemiş onu
Ben de ilkin gözlerimiz kamaştı konuyu kapattarzı bir şey yazcaktım hadi dedim just tut kendini
ahahahhahahahahaha o kadar dikkat etmemişim ki kendimden utandım. sonra eklediyse görmedim ben ama yine de istediğini vermeyeceğim. güzelsin demeyeceğim. bana ne bana ne
ahahahhahahahahaha o kadar dikkat etmemişim ki kendimden utandım. sonra eklediyse görmedim ben ama yine de istediğini vermeyeceğim. güzelsin demeyeceğim. bana ne bana ne
Dimi bende de aynı his var banane banane demicem ona o ego tatminini yaşatmıcam
Bana da kimse bakmıyor ne yapsam ki
Ya Aysel Gürel gibi ya da Charlize Theron gibi dikkat çeken birisin demek ki.
Bakan baksınArkadaslar sevgilimle birlikteyken etraftan kadinlar bana o kadar dikkatli bakiyor ki sevgilim kac sefer " bu kadini taniyor musun? " sorusunu sordu. Yalnizken de bakiyolar ama sevgilim varken icime dusecek gibi bakiyolar. Sevgilimle aramda oyle gorsel farklilik yok. Hatta iki sefer farkli ortamlarda cicekci kadinlardan biri " makyaj yapmamissin nasil guzel gozlerin var abi bu kizi kacirma bak makyajsiz" dedi. Bir digeri de "masallah size" dedi. Yalnizken bana bu kadar dikkat etmeyen insanlar sevgilim varken icime dusecek. Sizce bu kadinlar neden bakiyodur.
Bende yolda yürürken herkes bakar ama ben bunu söylüyormuyum hiçdikkat çekici giyinince ister istemez herkes bakar bunlara anlam yüklememek lazım
Hayır en çok bana bakıyorlar, dağılın
Yoluşurum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?