Kadinlar bana cok bakiyor sizce neden?

Yazmış ya şeker 2 yaş varmış sonradan eklemiş onu

Ben de ilkin gözlerimiz kamaştı konuyu kapat tarzı bir şey yazcaktım hadi dedim just tut kendini

ahahahhahahahahaha o kadar dikkat etmemişim ki kendimden utandım. sonra eklediyse görmedim ben ama yine de istediğini vermeyeceğim. güzelsin demeyeceğim. bana ne bana ne

ahahahhahahahahaha o kadar dikkat etmemişim ki kendimden utandım. sonra eklediyse görmedim ben ama yine de istediğini vermeyeceğim. güzelsin demeyeceğim. bana ne bana ne

Dimi bende de aynı his var banane banane demicem ona o ego tatminini yaşatmıcam

çzemedm amacını derdın kalmadı herlde bnu düşnp konu açtın.çok guzelsn ondan bakıyolr dersek rahatlıcan mı nolcak acaba

Yoruma tamamen acik bir konu
cunku resim yok

bazi arkadaslarin yorumu guzeldi konu samimiyse
aradaki elektrik yayiliyo falan bu olabilir

tuhaf bir tarziniz olabilir

belki kasiniz gozunuz cok guzeldir ne biliyim kadinlar sever
abartili olmayan ama guzel simetrigi olan kaslari ve uzun kirpikleri

belki cok tatlisiniz sevgiliinizin yaninda farkli bir havaniz oluyor
belki sevgiliniz cok yakisikli sizin onun yaninizda ne isiniz oluyor

belki sevgiliniz antipati uyandirirken siz ona fazlasiniz

uzarda gider

banada tuhaf bakanlara rahmetli kemal suna tarzi bakis atiyorum
kafami sallayarak ne var diye " hic turke benzemiyon" diye cevap aliyorum
gurbetci vatandaslardan

bu arada "ben cirkinim "diye yazan bir cirkin hatun olsaydi cok teselli ederdik dimi

kaderdaşım benim
bugun ben de bunu düşündüm
ben küçük gösteriyorum, sevgilim de
şimdi iyiyiz de ileride yakışmazsak diye korkuyorum cunku benden 3 yaş küçük
benim cildim yaşlanmaya başlayacak ama onun sakalları bile olgunlaşmadı daha. askere de gitme zorunlulugu olmadıgı için baba sakalı olmayacak suratında hiç bi zaman. yaşlanma 40 yaşında başlasa, oho...

o zaman bize de dik dik bakarlar

Bakan baksın

N e onemı varkı. Tek derdın d erdınız bu olsun :)

ben de antipati duyduğum ,gıcık olduğum insanlara bakarım. Belki negatif elektiriğiniz vardır ondan bakıyorlardır. Mesela Sinan Akçıl'ın klibi çıkınca gözümü kırpmadan ,gıcık ola ola bakarım

Nedense bu durumunuzun pek sevgilinizle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Güzel vb. dikkat çekici buldukları için bakıyorlardır. Bazı kadınlar hemcinslerini erkeklerden daha fazla inceliyor.

Bende yolda yürürken herkes bakar ama ben bunu söylüyormuyum hiç dikkat çekici giyinince ister istemez herkes bakar bunlara anlam yüklememek lazım

Allahım bu nasıl bir egodur
nasıl bir ego tatmin isteğidir buraya konu açacak kadar
DEMEK Kİ COOOOOOK GüZELSİN oldu mu?
Allah akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…