kadınlar evlenince neden kilo alır?

bende evlenince kilo aldım ama arkadaşlarında dediği gibi yeme düzeninin değişmesinden kaynaklanıyor. akşam işten 7 de geliyorum yemek yapmak en az 1 saat e 8 de yemek ye yorgunsun git uzan derken karpuz misali diyet yapayım dedim eşimde bana uydu ben gram kilo veremedim adam 3 kilo verdi. boğazlayacaktım adamı

ya şekersiz çay kahve nasıl içiyosun ben bi türlü alışamıyorum napcam

sorma ben de kilo alınca göğüslerim aniden büyüdü ne olduğunu şaşırdım :)

ne güzel anlatmışsınız sebeplerinizi :) çalışıyomusunuz o yüzden mi aperatif şeyler hazırlıyosunuz?

6 kilo hamilelikte çok az almışsın bence maşallah :)

metabolizman hızlı olmasına rağmen almışsın işte acaba diyorum bilmediğimiz bi kimya mı salgılanıyo evlenince aslında bunun için açtım konuyu çünkü bi arkadaşım aynı bekarkanki hayatını devam ettirmesine rağmen yemek açısından, 7 8 kilo aldı 6 ayda :)

ya o açık büfe olayı çok kötü ya :) bundan 2 hafta önce açık büfe kahvaltıya gittim 1 1 bucuk kilo aldım hala veremedim bi de her öğün açık büfe düşünemiyorum kendimi

ya asıl evlenince dikkat etmemiz gerekmiyomu, sonuçta eşimiz bizim her halimizi görcek yani, ya beğenmezse diye salmak yerine daha çok sıkı tutmamız gerekmez mi?

evliliğin ilk günlerinde hatta ilk yılında kocana değişik değişik yemekler tatlılar yapmaya calısır tv karsısında cipsleri cikolataları yersen alırsın benim gibi 15 kilo

hmmm hormonlar da değişip etkiliyo demek ki kilo almayı :)

daha mı çok yedin evlendikten sonra :)

burdan çıkardığım sonuç ozaman cesit cesit yemek ve pasta börek işlerinden uzak durmam gerekiyor :)

ya ama işte evlenince insanın daha çok dikkat etmesi gerekmiyo mu beğensin her halimi açık görcek saklayamam diye?

kuzuuum sen de iradelisin yahu az çok tanıyorum ben seni :) ya işte bende daha aday adayı bile yok şimdiden kamu araştırmasına başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…