kadınlar evlenince neden kilo alır?

kuzuuum sen de iradelisin yahu az çok tanıyorum ben seni :) ya işte bende daha aday adayı bile yok şimdiden kamu araştırmasına başladım
,

Yok be ne iradesi
Üç kilo tartıya göre aldım ama görüntüsü beş kilo
Vereceğim ama yaza kadar diyet yolu görünüyor bana da.
Annem iradeli kadın 60 yaşında benden zayıf insan sinir oluyor. Ben de o yok

Üc bes kilonun lafi olmaz. Ne bileyim insan sorumluluk aliyor stres yeni yasam. Üzerine cocuk. Benim kilo tablom cok degisik. 52 ile basladim, hamilelikte 72 oldum. Dogumdan sonrada 50 oldum. Kizim iki yasina girinca de bes kilo aldim. yünkü yemek yemeye zamanim oldu. Yemek istedim. Eminim ki cocuklar büyüyünce güzel bir disiplinle yine 50 olabilirim. Ama su an ikinciyi istiyorum. Yine kilo alacagim. Ne önemi var. Ücün besin lafini yapmiyoruz. Kocamla hapur hupur götürüyoruz. Yemek yemeyi cok seviyoruz. Esimin de kilosu var hayli. Ne edek. Söyle bir rahatlayalim da spora cikalim. Kalir mi hic insanin üzerinde kilo. Ama yasam sartlari stres insana illaki kilo da aldirir, alna kirisiklik da attirir.

işte koca buldum diye salıyolarsa çok büyük hata yapıyolar, asıl kendilerini beğendirmek için daha çok dikkat etmeleri gerekmez mi? çünkü adam senin her halini her yerini görcek saklayamazsın :)

Bi takmissini cinsel hayata? Cinsel hayat niye etkilesin? Sadece duzeniniz bozuluyor. Benim oyle oldu. O kadar zayiftim ki ahh ahh. Ama ne oldu gece yemekleri basladi. Kabizlik basladi. Hooop bi bakmisim 2.5 yilda 52den 68e. Dusunun artik.

işte koca buldum diye salıyolarsa çok büyük hata yapıyolar, asıl kendilerini beğendirmek için daha çok dikkat etmeleri gerekmez mi? çünkü adam senin her halini her yerini görcek saklayamazsın :)
Adam fragmani gorup filme geliyor, romantik komedi zannederek. Tabiyyyysi korku filmi cikiyor aman evlerden irak

ya ben de bunu merak ediyorum erkekler kendi hallerine bakmadan, sanki çok yakışıklılarmış gibi kadın kilo alınca neden soğuyolar? hayır önce bi aynaya baksınlar yani dimi? brad pitt misin sen?

ya bazı zayıf kadınlar gercekten ne yerse yesin kilo almıyor.. benim bi arkadaşım var, acaip çok yer, hatta ben bile şaşırır kalırım, ama 55 kilo.. nasıl oluyor arkadas?

o kadar kiloyu nasıl verdin tebrik ederim maşallah :) sırrı ne :)
Hiç bişey yapmadm inanın emzirdimbide benim odemim çok fazlaydi çok korktum üstümde kalacak kilolar diye ama bebeğimin kırkı çıktığında ben 70 lere dusmustm bile ama emziriyirum diyede hiç yemedim açıkçası sutumde çok boldu

calısıyomusun canım ondan mı gec yiyosun?

genelde çalışmaya başlayanlar da gec yedikleri için kilo aldıklarından şikayetci ama :) sen nasıl almadın ki çalışınca :)

bunları söylediğin iyi oldu bi gün evlenirsem dikkat edicem, tencerenin dibinde kalan da ya ertesi güne kalsın ya da dökeyim napayım kilo almaktansa :)

yanımdaki öğütücü koptummm

canım peki işten eve gec gelip yemek hazırlayıp yiyince gec oluyor, kaçta yiyosunuz akşam yemeklerini? bi de yemekten sonra meyve falan yiyomusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…