- 14 Eylül 2014
- 21.093
- 101.405
- 798
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
,kuzuuum sen de iradelisin yahu az çok tanıyorum ben seni :) ya işte bende daha aday adayı bile yok şimdiden kamu araştırmasına başladım
tatlı yemeden tekrardan şey yapılmıyo mu :)yahu salmak degil.. tatlı yiyip bir daha sevişelim oluyorlar...enerji enerji..
ballı aylar ne zaman gecerse o zaman salma başlıyor.
ayy nolur sebebini bana mesaj att nolur :)Bence cok ilgisi var bunu burada yazamam evlimisiniz?
işte koca buldum diye salıyolarsa çok büyük hata yapıyolar, asıl kendilerini beğendirmek için daha çok dikkat etmeleri gerekmez mi? çünkü adam senin her halini her yerini görcek saklayamazsın :)Kadinlar kendilerini saliyorlar oooh ne guzel koca da buldum artik sirtim yere gelmez diyorlar
Sonra yemek aliskanliklari degisiyor,gecenin bir yarisi cips kola vs gibi aburcubur seyler yeniliyor
Disarida daha cok yemege cikiliyor
Evlenir evlenmez oturup da dort dortluk saglikli yemekler yapmiyor bazi kadinlar ondan olabilir
Ariyorum et suyu yerine bulyon kullaniyorlar o da kilo yapiyor hem de sagliksiz kilo
Bu ve bunun gibi sebepleri olabilir
ıyyykk ciddimisin yutuyolar mı cidden? ama sağlığa zararlı değil mi?sperm yutan kadınlar vardır.
Adam fragmani gorup filme geliyor, romantik komedi zannederek. Tabiyyyysi korku filmi cikiyor aman evlerden irakişte koca buldum diye salıyolarsa çok büyük hata yapıyolar, asıl kendilerini beğendirmek için daha çok dikkat etmeleri gerekmez mi? çünkü adam senin her halini her yerini görcek saklayamazsın :)
ya ben de bunu merak ediyorum erkekler kendi hallerine bakmadan, sanki çok yakışıklılarmış gibi kadın kilo alınca neden soğuyolar? hayır önce bi aynaya baksınlar yani dimi? brad pitt misin sen?Belki şu da vardır: artık evlendik, adam/kadın cepte. Kilo alıp vücudu bozmak, cinsel çekicilik kimin umurunda? Şu an evli değilim ama evlenirsem eşimle olan tutkumun yıllarca sürmesini isterim. Erkekler de kilo alıyor mesela ama kadınlar pek umursamıyor. Adamda yarım dünya göbek var, saç baş dökülmüş ama kadın onu hala çekici bulabiliyor. Fakat erkekler öyle değil, kadınlar kilo alınca erkekler o isteği kaydedebiliyor. Adam cepte diye salmamak lazım her şeyden önce insanın kendisi için. ( sağlık soruları hariç)
ıyykk ciddi olamazsın.. sivilce yapar hastalık yapar kaşıntı yapar yahu..Vardır illaki
Valla bi abla var yuzune suruyor nasıl guzelleşmiş anlatamam
Oyle kulaktan duyma da değil bizzat anlattı
Nerden biliyorsun?saldıkları için
ya bazı zayıf kadınlar gercekten ne yerse yesin kilo almıyor.. benim bi arkadaşım var, acaip çok yer, hatta ben bile şaşırır kalırım, ama 55 kilo.. nasıl oluyor arkadas?Akşamları tv karşısında atistirdiklari için. Bir de ay kocam yerken çocuğum yerken ben bakayım mi dedikleri için.
Su içsem yarıyor diyen arkadaşlar da oturup yemek yemezler ama elleri sürekli atıştırma halindedir. Mutfakta ağzına kızartma atarken bu cümleyi kuran gördü bu gözler.
Bir de spor falan yapılmadığı için. Zayif insanlar da istediklerini yiyor ama günün belli saatlerinde ve belli miktarlarda.
ben anladım seni açıkladığın için teşekkürler :)saf cinselik degil ama dedigim. birbirini tetikleyen bir sürü şey var. ki yazımdada belirtim şu şu ve şunlar bir araya gelince hiç bir saglık sorunu olmayan ciftlerde evlilik sonrası kilo alnır gibi yazdım ama anlaşılmadı
Hiç bişey yapmadm inanın emzirdimbide benim odemim çok fazlaydi çok korktum üstümde kalacak kilolar diye ama bebeğimin kırkı çıktığında ben 70 lere dusmustm bile ama emziriyirum diyede hiç yemedim açıkçası sutumde çok bolduo kadar kiloyu nasıl verdin tebrik ederim maşallah :) sırrı ne :)
ayyy darısı başıma inşallahhhh :)))Aynı biz
Merak Etme nişanlanınca stres başlıyor düğüne kadar ne kadar kilo verirsin koşturma ve stres yüzünden
Ben özellikle abur cubur yedim ki yeter daha fazla zayıflamamalıyım diye
calısıyomusun canım ondan mı gec yiyosun?canım benim kilo alma nedenim yemek yeme saatlerimin değişmesi
bekarken en geç 7-8 gibi yeme içme işim biterdi
şimdi eve girişşim en erken 7-8 olduğu için o saatte yemek hazırla sofra kur ye derken saat en iyi ihtimalle 9u buluyor
sonrasında da illa meyve yerim ben meyvesiz gün geçiremiyorum
hele bi de çikolata varsa evde ondan da yerim
yani yeme içme işim 11-12yi buluyor sonra da hoppp yatak
ve yediğim herşey olduğu gibi kilo olarak bana dönüyor
genelde çalışmaya başlayanlar da gec yedikleri için kilo aldıklarından şikayetci ama :) sen nasıl almadın ki çalışınca :)Bence yeni evliyken aslında nişanlılık döneminde verilen kilolar geri alınıyor bir nevi...
Ben evlendikten sonra eşime bildiğim tüm yemekleri yapma yarışına girmiştim. Hatta internetten yeni yeni tarifler bulup habire eşim üzerinde deniyordumo da sağolsun çok beğeniyordu ve tekrar tekrar istiyordu. Tabi yaptığım yemekler ve tatlılar pek sağlıklı şeyler değildi. Dolayısıyla ikimiz de kilo aldık. Bir de benim eşim abur cuburu çok seviyor, e o yerken ben de bakamıyorum haliyle ben de yiyorum ilk evlendiğimde 4 kilo almıştım sonra 2sini verdim kilom stabil şekilde kaldı. Özellikle de çalışmaya başlayınca koşturmaktan kilo alamıyor insan tabi...
Yine de çok dert edilecek birşey değil yani sebebi öyle devlet sırrı değil
bunları söylediğin iyi oldu bi gün evlenirsem dikkat edicem, tencerenin dibinde kalan da ya ertesi güne kalsın ya da dökeyim napayım kilo almaktansa :)Sebebi basit... Artık yemekleri kendiniz pişirdiğiniz için anne evinde olduğu gibi yemeği servis eden annenize tamam anne bu kadar yeter demiyorsunuz. Servisi yaptınız, tencerede 2 kaşık arttı, eşinize bir kaşık verdiniz adam yeter bu kadar dedi, kalanı dökmemek için mecburen oturup siz yiyorsunuz ve ekstra aldığınız bu kalori size zaman içerisinde kilo olarak geri dönüyor. Sebeplerden biri bu...
Diğeri... Yemek biter sofra kaldırılır, genellikle çay içilir yanına muhakkak bir şey konur afiyetle yenir... Çay yoksa meyve olur, meyveler afiyetle yenir, oysa ki siz annenizin evinde akşam yemeğinden sonra meyve kesip yemezdiniz sırf adama serviste kusur etmemek için hepberaber yemeye başladınız ve ne oldu 1 sene içinde hoopppp fazladan 4 kilo... Geçmiş olsun...
Velhasıl, tencerenin dibinde kalan yemek+çerez+cips+kurabiye+meyve bunların hepsi artı hanenize yazılıyor. Yapmayın etmeyin canlar...
yanımdaki öğütücühemen söyleyeyim
1.bekarken daha çok toplu taşıma kullanılırken evliyken özel oto
2.bekarken pilavı haftada 1 yer yerken evliykenyanımdaki öğütücü yüzünden neredeyse her gün
3.bekarken sadece kahvaltıda çay içerken evliyken yanımdaki çay aşığı yüzünden her akşam yanında envai çeşit abur cuburla
sonuç bekarlıktakiyle aynı kilodayım ama bir fark var.Artık diyet kelimesiyle tanıştım
canım peki işten eve gec gelip yemek hazırlayıp yiyince gec oluyor, kaçta yiyosunuz akşam yemeklerini? bi de yemekten sonra meyve falan yiyomusunuz?Ben bu tezi çürütenlerdenim.Bir yıl olacak evleneli 58 dim 56 lara 55 lere düştüm boyum 175 olduğu için hastalıklı gibi görünüyordum.Spor ve beslenme yardımıyla 58 oldum yine çok şükür. Buradaki faktör düzen bence. Bn yıllardır düzenli beslenen ve haftada 5 gün spor yapan biriydim şimdi evlendim hala öyleyim ev düzeni-yemek-spor üçlüsü bende hiç değişmedi. Eşim ne pişirsem yer bu sebze bu ot diye ayırmaz eve abur cubur girmez hareketli bir hayatımız var bunun sonucu kilo almadık ikimizde. çalışıyoruz diye makarna pilav çorba ile geçiştirmeyiz uğraşlı bile olsa düzgün öğün hazırlarız.
yani eşlerin bu konudaki uyumu durumu çok etkiliyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?