kadınlar evlenince neden kilo alır?

Kilo almak istedigim dönemlerde haftasonlarinda yanlarimin doldugunu gorurdum eger egzersiz yapmiyorsaniz yemegi azaltmaniz lazim cunku kalori pek harcamiyorsunuz ve kilo yapiyor

Kadinlar kendilerini saliyorlar oooh ne guzel koca da buldum artik sirtim yere gelmez diyorlar
Sonra yemek aliskanliklari degisiyor,gecenin bir yarisi cips kola vs gibi aburcubur seyler yeniliyor
Disarida daha cok yemege cikiliyor
Evlenir evlenmez oturup da dort dortluk saglikli yemekler yapmiyor bazi kadinlar ondan olabilir
Ariyorum et suyu yerine bulyon kullaniyorlar o da kilo yapiyor hem de sagliksiz kilo
Bu ve bunun gibi sebepleri olabilir

arkdaşım senin sebeplerin var. sebebpsiz hiç bir rahatsızlşıgı, aldıgı ilaç vs.. olmayan, daha önce cinsellik ile tanışmamış eşlerde bu görülür. kilo alımı görülür.
sivilce gecer adet düzensizligi agrı vs. gecmez. onlar tam anlamıyla hurafe laflar.

yahu salmak degil.. tatlı yiyip bir daha sevişelim oluyorlar...enerji enerji..
ballı aylar ne zaman gecerse o zaman salma başlıyor.
Kilo alındığı halde dikkat etmemek kendini salmak işte. Çok ateşli ballı aylar muhtemelen cinsel hayata evlendikten sonra başlayanlarda oluyor. Cinsel açlık bile denebilir.

Şakasına söyledim zaten onu :) Evet mantıklı. Cinselliğe evlendikten sonra başlayanların sorunu

Kilo alındığı halde dikkat etmemek kendini salmak işte. Çok ateşli ballı aylar muhtemelen cinsel hayata evlendikten sonra başlayanlarda oluyor. Cinsel açlık bile denebilir.
ballı aylar-kilo alımı- cinsel aclık hepsi etken evet.. ama bazı farklılar gösteriyor.
ince nuanslar, kişilerin önceleri sonları ayrı ayrı degerlendirmek lazım...

En iyisi suratlarına söylemek aslında. Hönk diye kalsınlar. Yıl olmuş 2016, cinsellik sadece evlilikte var sanılıyor. Herkes mecbur mu çok daha önemli işler işten geçtikten sonra sevişmeye? O imza atıldıktan sonra o adamla sevişmek çok matah bişey sanki, sonra bi problem çıksa problemle uğraş dur. Kaç kadın vajinismus, kaç erkekte cinsel sorunlar var. Belki ten uyumu yok, belki yatakta iyi değil, belki sadece kendini düşünen biri. Sevişmeden evlenmek çok büyük bir kumar bence. Hadi kim nasıl isterse yaşasın ama hala daha topluma empoze ediliyor. Kimse kimsenin hayatına karışmasa herkes daha mutlu olur bence. Her şeyi cinselliğe bağlamak da cinsel açlıktan kaynaklanıyor.

ballı aylar-kilo alımı- cinsel aclık hepsi etken evet.. ama bazı farklılar gösteriyor.
ince nuanslar, kişilerin önceleri sonları ayrı ayrı degerlendirmek lazım...
Belki şu da vardır: artık evlendik, adam/kadın cepte. Kilo alıp vücudu bozmak, cinsel çekicilik kimin umurunda? Şu an evli değilim ama evlenirsem eşimle olan tutkumun yıllarca sürmesini isterim. Erkekler de kilo alıyor mesela ama kadınlar pek umursamıyor. Adamda yarım dünya göbek var, saç baş dökülmüş ama kadın onu hala çekici bulabiliyor. Fakat erkekler öyle değil, kadınlar kilo alınca erkekler o isteği kaydedebiliyor. Adam cepte diye salmamak lazım her şeyden önce insanın kendisi için. ( sağlık soruları hariç)

Sivilceyi bilemem ama mastürbasyonun adet sancılarını azaltma gibi bir etkisi var mesela.

allta yatan gercek azıcık daha farklı ama neyse..

Vardır illaki

Valla bi abla var yuzune suruyor nasıl guzelleşmiş anlatamam
Oyle kulaktan duyma da değil bizzat anlattı
ama sperm yüzüne sürüp kızaranlarda var. alerji yapıyor. doktorlar bu bilginin cürütüldügünü söylesede ben inanıyorum.
herşeyin bir kenara bıırakıp düşünürsek : sperm yani aslında meni sıvısı protein oranı cok yüksek bir sıvıdır.

Çok bilgim yok ama kadın parladı resmen

Ben kilo verdim evlendikten sonra, 61den 49a düştüm; 3 yıl kaldım öyle. bu sene aldım yine. cinsellikle bir ilgisi yok bence. aksine cinsellik çok kalori yaktırdığı için zayıflatır bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…