- 13 Haziran 2015
- 5.927
- 19.735
- 448
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
o ne ya spermi yiyorlar mı ki?
ıyyyyyyyyy daha neler kız
Hayır ama sadece evliler mi seks yapıyor?Bence cok ilgisi var bunu burada yazamam evlimisiniz?
arkdaşım senin sebeplerin var. sebebpsiz hiç bir rahatsızlşıgı, aldıgı ilaç vs.. olmayan, daha önce cinsellik ile tanışmamış eşlerde bu görülür. kilo alımı görülür.Ay o ne yazık ki Türk toplumunun içine işlemmiş en pis sözler ya. Sinir olurum ben o evlenince geçer lafına...
Adet dönemi sivilcelenirdim mesela hemen biri gelir evlenince geçer derdi. Ne bileyim adetim ağrılı geçerdi, evlenince geçer derlerdi.
Alınan kilolar bile evlilikten.
O evlenince geçer sözü zaten tüylerimi diken diken ediyor. Sanki bir tek evlenince sevişiliyor.
Biz gayet sevişerek evlendik mesela. Bu saçma pis şakaları bana bekarken yaptıklarında suratlarına höyküresim geliyordu ne alaka biz zaten sevişiyoruz, hani niye hala sivilceliyim diye.
Evlenince kilo aldım. Ama kendimi kandırmıyorsam eğer eğer ben sadece evliliğe bağlamıyorum. Bir sürü hormon ilacına boğuldum ondan. Ameliyat oldum tiroidim alındı ve senelerce aşırı çalışıp beni formda tutan tiroidim çalışmaz olunca üç kilo aldım. Ama bu da bahane değil elbette. Asıl sebebi evlilik değil. Başka kel alaka ve hiç sevmediğim bir şehire geldik, iki kişiyiz, arkadaş yok bir şey yok. Genelde hareketsiziz ve evdeyiz, spor zaten yok, üstüne sıkıntıdan kendimizi yemeğe verdik de ondan aldık.
Ama bu yaz vereceğim diyete girdim.
Bu saçma cinsel şakalar veya varsayımlar bitmiyor ve sanırım asla da bitmeyecek.
Kilo alındığı halde dikkat etmemek kendini salmak işte. Çok ateşli ballı aylar muhtemelen cinsel hayata evlendikten sonra başlayanlarda oluyor. Cinsel açlık bile denebilir.yahu salmak degil.. tatlı yiyip bir daha sevişelim oluyorlar...enerji enerji..
ballı aylar ne zaman gecerse o zaman salma başlıyor.
sperm yutan kadınlar vardır.valla bana da pek mantıklı gelmedi ama bu yorumu duydu bu kulaklar
Şakasına söyledim zaten onu :) Evet mantıklı. Cinselliğe evlendikten sonra başlayanların sorunupozisyon ile alakalı degilmisyner veya parende atsınlar sorun algı. psikolojik ve daha önceki bunu yaşamadıklarından kaynaklı.
bende evlenmeden önce eşimle ilişki halindeydim ve evlendikten sınra hiiç kilo almadım. (8 senenn üzerne tüp bebek tedav. sırasında kilo aldım )
ballı aylar-kilo alımı- cinsel aclık hepsi etken evet.. ama bazı farklılar gösteriyor.Kilo alındığı halde dikkat etmemek kendini salmak işte. Çok ateşli ballı aylar muhtemelen cinsel hayata evlendikten sonra başlayanlarda oluyor. Cinsel açlık bile denebilir.
En iyisi suratlarına söylemek aslında. Hönk diye kalsınlar. Yıl olmuş 2016, cinsellik sadece evlilikte var sanılıyor. Herkes mecbur mu çok daha önemli işler işten geçtikten sonra sevişmeye? O imza atıldıktan sonra o adamla sevişmek çok matah bişey sanki, sonra bi problem çıksa problemle uğraş dur. Kaç kadın vajinismus, kaç erkekte cinsel sorunlar var. Belki ten uyumu yok, belki yatakta iyi değil, belki sadece kendini düşünen biri. Sevişmeden evlenmek çok büyük bir kumar bence. Hadi kim nasıl isterse yaşasın ama hala daha topluma empoze ediliyor. Kimse kimsenin hayatına karışmasa herkes daha mutlu olur bence. Her şeyi cinselliğe bağlamak da cinsel açlıktan kaynaklanıyor.Ay o ne yazık ki Türk toplumunun içine işlemmiş en pis sözler ya. Sinir olurum ben o evlenince geçer lafına...
Adet dönemi sivilcelenirdim mesela hemen biri gelir evlenince geçer derdi. Ne bileyim adetim ağrılı geçerdi, evlenince geçer derlerdi.
Alınan kilolar bile evlilikten.
O evlenince geçer sözü zaten tüylerimi diken diken ediyor. Sanki bir tek evlenince sevişiliyor.
Biz gayet sevişerek evlendik mesela. Bu saçma pis şakaları bana bekarken yaptıklarında suratlarına höyküresim geliyordu ne alaka biz zaten sevişiyoruz, hani niye hala sivilceliyim diye.
Evlenince kilo aldım. Ama kendimi kandırmıyorsam eğer eğer ben sadece evliliğe bağlamıyorum. Bir sürü hormon ilacına boğuldum ondan. Ameliyat oldum tiroidim alındı ve senelerce aşırı çalışıp beni formda tutan tiroidim çalışmaz olunca üç kilo aldım. Ama bu da bahane değil elbette. Asıl sebebi evlilik değil. Başka kel alaka ve hiç sevmediğim bir şehire geldik, iki kişiyiz, arkadaş yok bir şey yok. Genelde hareketsiziz ve evdeyiz, spor zaten yok, üstüne sıkıntıdan kendimizi yemeğe verdik de ondan aldık.
Ama bu yaz vereceğim diyete girdim.
Bu saçma cinsel şakalar veya varsayımlar bitmiyor ve sanırım asla da bitmeyecek.
Belki şu da vardır: artık evlendik, adam/kadın cepte. Kilo alıp vücudu bozmak, cinsel çekicilik kimin umurunda? Şu an evli değilim ama evlenirsem eşimle olan tutkumun yıllarca sürmesini isterim. Erkekler de kilo alıyor mesela ama kadınlar pek umursamıyor. Adamda yarım dünya göbek var, saç baş dökülmüş ama kadın onu hala çekici bulabiliyor. Fakat erkekler öyle değil, kadınlar kilo alınca erkekler o isteği kaydedebiliyor. Adam cepte diye salmamak lazım her şeyden önce insanın kendisi için. ( sağlık soruları hariç)ballı aylar-kilo alımı- cinsel aclık hepsi etken evet.. ama bazı farklılar gösteriyor.
ince nuanslar, kişilerin önceleri sonları ayrı ayrı degerlendirmek lazım...
Mümkün. Yani ıyy denilmiş ama fanteziler sonsuz.valla bana da pek mantıklı gelmedi ama bu yorumu duydu bu kulaklar
Sivilceyi bilemem ama mastürbasyonun adet sancılarını azaltma gibi bir etkisi var mesela.champagneshimmer529909 .!.:arkdaşım senin sebeplerin var. sebebpsiz hiç bir rahatsızlşıgı, aldıgı ilaç vs.. olmayan, daha önce cinsellik ile tanışmamış eşlerde bu görülür. kilo alımı görülür.
sivilce gecer adet düzensizligi agrı vs. gecmez. onlar tam anlamıyla hurafe laflar.
allta yatan gercek azıcık daha farklı ama neyse..Belki şu da vardır: artık evlendik, adam/kadın cepte. Kilo alıp vücudu bozmak, cinsel çekicilik kimin umurunda? Şu an evli değilim ama evlenirsem eşimle olan tutkumun yıllarca sürmesini isterim. Erkekler de kilo alıyor mesela ama kadınlar pek umursamıyor. Adamda yarım dünya göbek var, saç baş dökülmüş ama kadın onu hala çekici bulabiliyor. Fakat erkekler öyle değil, kadınlar kilo alınca erkekler o isteği kaydedebiliyor. Adam cepte diye salmamak lazım her şeyden önce insanın kendisi için. ( sağlık soruları hariç)
allta yatan gercek azıcık daha farklı ama neyseZaten o yorumda tek bir açıdan baktım, çok daha başka hatta bambaşka boyutları ve sebepleri de var. Bu belki de en basidi.
Vardır illakisperm yutan kadınlar vardır.
Valla bi abla var yuzune suruyor nasıl guzelleşmiş anlatamamMümkün. Yani ıyy denilmiş ama fanteziler sonsuz.
ama sperm yüzüne sürüp kızaranlarda var. alerji yapıyor. doktorlar bu bilginin cürütüldügünü söylesede ben inanıyorum.Vardır illaki
Valla bi abla var yuzune suruyor nasıl guzelleşmiş anlatamam
Oyle kulaktan duyma da değil bizzat anlattı
Çok bilgim yok ama kadın parladı resmenama sperm yüzüne sürüp kızaranlarda var. alerji yapıyor. doktorlar bu bilginin cürütüldügünü söylesede ben inanıyorum.
herşeyin bir kenara bıırakıp düşünürsek : sperm yani aslında meni sıvısı protein oranı cok yüksek bir sıvıdır.
anladım anlamdımÇok bilgim yok ama kadın parladı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?