- 17 Aralık 2015
- 4.067
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.698
- 208
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
arkdaşım senin sebeplerin var. sebebpsiz hiç bir rahatsızlşıgı, aldıgı ilaç vs.. olmayan, daha önce cinsellik ile tanışmamış eşlerde bu görülür. kilo alımı görülür.
sivilce gecer adet düzensizligi agrı vs. gecmez. onlar tam anlamıyla hurafe laflar.
saf cinselik degil ama dedigim. birbirini tetikleyen bir sürü şey var. ki yazımdada belirtim şu şu ve şunlar bir araya gelince hiç bir saglık sorunu olmayan ciftlerde evlilik sonrası kilo alnır gibi yazdım ama anlaşılmadıBilmem bana pek mantıklı gelmiyor bu.
Hani fit kalmayı başaran kadın da çok. Hepsi mi evlenmeden sevişen tayfa.
Cinselliğin abartılı şeylere sebep olacağını sanmıyorum.
Doğum kontrol hapı aldırıyor olabilir, anne ve baba evinde rahat doya doya abur cubur yiyemediklerinden abur cubura abanmış olabilirler ne bileyim başka tonla değişiklik oluyor.
Ki ben normalde makarna pilav yemezdim, şimdi üç öğüne alışık biriyle beraber yaşayınca mecbur üç öğün pişiriyorum. E haliyle yiyorum. Ben akşamları tıkınmazdım, meyve sevmezdim. Üşenirdim hazırlamaya en basiti. Adam meyve doğrayıp gelince yiyorum işte.
Aslında sanıyorum yararlı yiyeceklerin olduğu evlerden, serbest bölgeye geçince çok yemekten oluyor bence.
Yoksa düzenli seks hayatının insanda kilo yapacağına hiç inanmıyorum
:) hiç böyle düşünmemiştim. Evlendikten sorma kilo alanlardanim, sebebi mutfak alışkanlığımın değişmiş olması. Annem ne güzel sağlıklı yemekler yapardı. Esim çok yemek seciyor, ben az yemek biliyorum, sonuç kilo 4 kilo olarak bana donmustu.
Bir de bekarken tv karşısında bir şey atistirma alışkanlığım yoktu, evlenince bir film izleyelim, dur mısır patlatalim, bir cips açalım oldu.
Bonus olarakta birlikte haftada 1-2 dışarıda yemek yemeye, yeni yerler keşfetmeye çalışalım dedik.
Aferin bize :)
allahımm yandım ozaman ben:) ben zaten kiloluyum bi de evlendikten sonra böyle sebeplerden kilo alırsam yandım ki ne yandım
canım benim kilo alma nedenim yemek yeme saatlerimin değişmesimerhaba canlarım :) uzun zamandır bu konuyu merak ediyorum, evli arkadaşlarıma da sordum ama onlar da doğru düzgün cevap veremiyor:) bütün tanıdıklarım istisnasız herkes evlendikten sonra kilo aldı.. onların söyleyemediği özel gizli ayıp bişey mi var? yani evlenince insanın çeşitli nedenlerden dolayı iştahı mı açılıyor? açık açık söyleyin de biz de öğrenelim yahu :)
EDİT : arkadaşlar kadın erkek ayrımcılığı yapmıyorum ben.. tamam erkekler de kilo alıyor göbekleri çıkıyo felaket oluyolar oldu mu? yahu ne bu hemen bi saldırganlık, asıl erkekler söyle böyle diye üste çıkıyosunuz? burası erkekler kulübü olsaydı erkekleri sorardım.. siz kadınsınız diye size sordum? ne bu sinir bu gerginlik? gidin eşinizden çıkarın sinirinizi.. (sözüm sadece 1 2 tane arkadaşa, diğer tatlı tatlı yorum yapanlara değil canlarım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?