- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
zuhahahah biliyorum ben bunu
sen yine az almışsın bence 11 ayda 5 kilo az, ben böyle yesem malesef metabolizmam zayıfbirçok arkadaş gibi benimde şu anda en dertli olduğum konu maalesef. hatta bir arkadaş aynı bizim durumdaymış biz balayında başladık kilo almaya açık büfe snack barlar gece çorbası bilmem ne gırtlağımıza kadar doluyken bile elimizde kumpirle gezdiğimizi hatırlıyorum. zaten balayı dönüşü bazı dara yakın kıyafetler inceden olmamaya başladı ikimizdede. e birde hadi eşim doysun aç kalmasın diye her akşam illa pilav veya makarna yaptım adam doymuo çünkü. markete gidiyoruz en çok aldığımız abur cubur.... akşam evde film keyfi dizi keyfi haftasonu gezer tozarken fast food yemeler geceleri kokoreç veya çorba... hatta 1 keresinde gecenin 3'ünde resmen uykumuzdan uyanıp acıktık diye çorba içmeye gittiğimizi bilirim. insan cuma günleri ödülü diye dışarıdan hamburgerler pizzalar söyler mi ya böyle bir ödül olur mu???? kesinlikle eşler seviyorsa yemek yemeyi kaçınılmaz son oluyor. düğün öncesi stresin gerginliğin gelinliğe girecem telaşının ardı maalesef...
çok şükür beraber yapmayı sevdiğimiz tonlarca şey var ama maalesef bu yemek yemek en başlarda geliyor. kaçınılmaz son ben 11 ayda 5 , eşimde 10'a yakın kilo aldık. şimdi diyetteyiz :))))
cok fazla almışsınsen yine az almışsın bence 11 ayda 5 kilo az, ben böyle yesem malesef metabolizmam zayıf11 ayda 20 kilo alıırım..
evet burdaki bi çok arkadaş da balayında başladım kilo almaya demiş, o açık büfe olayı insanı mahfediyo zaten..Kişiden kişiye değişir.Zayıflayan da var.
Ama kilo alanlar için şunu diyebilirim.Yeni bir hayata giriyor.Alışkanlıkları değişiyor.Düğün stresinden koşuşturmadan çıkıp rahatlıyor.Veya yeni evlilik olduğu için,balayı sürecinde sonrasında birlikte yenilen yemekler kilo aldırıyor.
anaaa valla mı? işte ben de böyle gizlide özelde bi sebep var mı diye merak edip açtım konuyu :) e ama korunanlar da kilo alıyo :)Ne kadar doğru bilemiyorum ama sperm kadının vucuduna yarar demişlerdi bana
Evlenip kısa surede 49 dan 55 e fırladığımda
çalışan kadınların hep aynı dert zaten bekar da olsan evli de olsan eve gelip yemek yapmayla uğraşıp bi de gec yiyince kilo alıyosun ister istemezbende 8kg kadar aldım ama doğum kontrol hapı kullanıyordum o yüzden sanırım. Yada işten yorgun geliyorum yemekle çok uğraşamıyorum ayarım kaçıyor:) yemek yeme alışkanlığım yok abur cubur sağolsun:)
cinsel ilişki kilo mu aldırıyo?cinsel ilişki, mutluluk ve düzensiz beslenme.
nasıl bi diyet uyguladın canım ben de kilo vermeye calısıyorum da :)Ben yazayim:) 57 kilo ile evlendim.bekarken calisiyordum.evlenince kpss ye hazirlik surecim basladi.o yuzden evdeydim.simdi ilk aylar cesit cesit yemek yaparsin evlilik heyecani ile.o yaptigin yemekler senin eserin olunca biraz fazla kacirirsin.sonra duzenli yemek olayi derken azcik aldim.sonra hamile kaldim bos gebelik gecirdim.bos gebelikten sonra bi yigin ilac kullandim.68 i gordum ne yazikki.cok sukyr diyet ile verdim kilolarimi tekrar.suan iyiyim:) 3 yillik evliyim.esim hala formunda.1.80 boy 72 kiloda.
Esim futbolla ilgilendigi icin yedikleri kilo yapmiyor.yani o hic kilo almadi.almayacak gibi de geliyor.
Ozetle evlilikde buyuk aska yemekler yapma.yapsansa az ye:)
ben de bekarım ve zayıf değilim evleninirsem nolcağımı düşünmek bile istemiyorumBen bekarım ama zayıf değilim evlenirsem nolurum aceba
aaa alayım ben o kitabı ya çok saol söylediğin için :)Bunun cevabi icin doktor Fevzi Ozgonul'un Beden Akli isimli kitabini onerecegim...
Orada diyor ki eger siz rutininizi bozarsaniz kilo almaya baslarsiniz..
Boşver düşünmeyek o zamanben de bekarım ve zayıf değilim evleninirsem nolcağımı düşünmek bile istemiyorum
canım sporla diyeti aynı anda mı yaptın? nasıl bi diyet uyguladın bahsedermisin :)Yapı olarak her zaman çabuk kilo alan bir insandım evlendim 4-5 ayda 4 kilo birden aldım ben bunu misafir ağırlamalara eşle akşam dondurma cips keyiflerine bağladımöyle de oldu çünkü kendi keyfimize göre yemek yapmaya başlıyoruz artık annemiz yok bize bakıyor her şey o sebepten rahat davranıyoruz Durumu farkettiğimde direk sağlıklı yemek olayını hayatımıza soktum abur cubura bir sürü sağlıksız şeye son verdim eşime çok engel olamasam da o erkek olarak çok zayıf olduğundan pek yanaşmadım Sporla sağlıklı beslenmeyle 5 ayda aldığımdan daha fazlasını 10 kilo vererek daha zayıf biri oldum çok memnunum bu halimden şuanda korumaya geçtim
cinsel hayat nasıl etkiliyo ki? :)Sizi tebrik ediyorum hanimlar bunu bende hep merak ederdim ama hiv boyle dusunmemistim cook mantikli geldi.
Evet annelerimiz saglikli yemek yapiyolardi evlenince ekmek aralari gece yatarken yemeler cogaliyor sonucta bu. Tabi birazda cinsel hayat bu hale getiriyor. Totomuz ve gogusler buyuyor haliyle:))
Evlendigimde 48 kiloydum. 5 yillik evliyim 2 yasinda da kizim var suanda. 55 kiloyum 7 kilo almisim 5 sene ve bi cocukla
hmm bak geceyarısı yemek hiç aklıma gelmemişti e tabi her seferinde o saatte bi sandviç yenirse kilo alınır :)Ayıp kısmı şöyle. Akşam yemeğini yedin. Tv izlerken eşle keyif modu var orda çerez meyve pasta kurabiye çay kahve vs oluyor. Tabi yeni evlisin cinsellik boyutu var ki çoğu insan gecenin bir vakti dusunu da aldıktan sonra yine atıştırıyor. Sanki az önce 500 kalori yakmış edası ile bir sandviç yada bir dilim pasta vs o saate yersen ne olacak löp löp et olacak. Kimse kendini kandırmasın. Sanki babasının evinde yemek yemiyormuş gibi sürekli birşeyler yemekten geçiyor bu iş. Nasıl mı önüne geçilir. Yemek saatleri meyve saati belli olur ve eve kalori miktarı yüksek hiç birşey girmez. Akşam meyve saati dediysek kişi başı bir elma. Bir sekersiz kahve veya cay içilir.
o kadar kiloyu nasıl verdin tebrik ederim maşallah :) sırrı ne :)Ben evlendikten 7 ay sonra tam 7 kilo almıştım sonra hamile kaldım bi baktım en son 95i gormusm:)) şimdi sorarsan bekarken ki kilomdan daha zayifim 62 kiloyla 3vlenmstm suan 56 kiloyum boyum 1 70 benim eşim ck istahsiz olduğu için ve yemek seçtiği için bana iyi geldi dal gbi oldm:))
çok teşekkür ederim canım haklısın da işte insan yine de sinir oluyor, ben ne diyorum onlar ne diyor :) peki o kilo alan arkadaşın çalışan birimiydi neden gec yiyo?yorumları okumadım ama her konuda böyle illa gıcıklık olsun diye yorum yapanlar oluyor, hiç üzerinde bile durma. ben soruna şöyle cevap vereyim, evli değilim ama birebir gözlemlediğim bişey, evlendikten sonra kilo alan kuzenim ve arkadaşlarımdan gözlemledim ki akşamları geç yenen yemek, üzerine yenen tatlı çerez meyve vs. her akşam böyle yiyenler var. mesela bir arkadaşım var evli, bekarken baya inceydi, evlendi kısa süre sonra kilo aldı. ama kendi de diyor akşamları sürekli abur cubur yiyoruz diye. ee hareket de yok. tabiki kilo alması kaçınılmaz.
bak iş hayatında cidden kilo alnıyor, ben de çalıştığım dönemde acaip kilo almıştım, nedeni ne bilemiyorum hala, halbuki öyle çok da yemiyodum..hayatımın çooook uzun bir süresi 45 kilo üstüne çıkamadım.yiyip yiyip kilo alamayanlardandım.Üni bitip iş hayatına atılınca birden ne olduysa kendimi 10 kilo almış olarak buldum, ben masumum :) neyse 55 te sabitledik, boy da var kaldırır o kiloyu.Aradan seneleeer geçti ve ben evlendim.1 senelik evliliğim sonucunda (ki ibs ve artı mide rahatsızlıklarım sonucu önceki yediğimin yarısını yiyemem) 63 kiloya ulaştım.Ama sor bi nasıl? vallahi bilmiyorum :) Yemek düzenim değişti, yemek saatlerimiz değişti ve eşim tv karşısında abur cubur çok seven biri sanırım biraz ona uydum bir de folic asit kullanmaya başladım onun da etkisi olabilir.Ama evlenince 8 kilo aldım.45 kiloluk safinaz halim nerdeeee şimdi ki 63 kiloluk halim nerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?