kadınlar evlenince neden kilo alır?

sen yine az almışsın bence 11 ayda 5 kilo az, ben böyle yesem malesef metabolizmam zayıf 11 ayda 20 kilo alıırım..

evet burdaki bi çok arkadaş da balayında başladım kilo almaya demiş, o açık büfe olayı insanı mahfediyo zaten..

çalışan kadınların hep aynı dert zaten bekar da olsan evli de olsan eve gelip yemek yapmayla uğraşıp bi de gec yiyince kilo alıyosun ister istemez hayat çok zor ya..

Evlendim iki çocuk doğurdum hala evlendiğim kiloda gidip geliyorum 3 eksik 2 fazla..Çünkü evlendiğimde de çok zayıf değildim hala da değilim....65 ile 68 arasında gidip geliyorum hala...

nasıl bi diyet uyguladın canım ben de kilo vermeye calısıyorum da :)

canım sporla diyeti aynı anda mı yaptın? nasıl bi diyet uyguladın bahsedermisin :)

cinsel hayat nasıl etkiliyo ki? :)

hmm bak geceyarısı yemek hiç aklıma gelmemişti e tabi her seferinde o saatte bi sandviç yenirse kilo alınır :)

o kadar kiloyu nasıl verdin tebrik ederim maşallah :) sırrı ne :)

çok teşekkür ederim canım haklısın da işte insan yine de sinir oluyor, ben ne diyorum onlar ne diyor :) peki o kilo alan arkadaşın çalışan birimiydi neden gec yiyo?

bak iş hayatında cidden kilo alnıyor, ben de çalıştığım dönemde acaip kilo almıştım, nedeni ne bilemiyorum hala, halbuki öyle çok da yemiyodum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…