- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 40
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
ıyyyyyyyyy daha neler kızNe kadar doğru bilemiyorum ama sperm kadının vucuduna yarar demişlerdi bana
Evlenip kısa surede 49 dan 55 e fırladığımda
120 kilo olursan wallahaBen bekarım ama zayıf değilim evlenirsem nolurum aceba
Gerci ben stresten,sıkıntıda alyom mutlu bi evliliğim olursa veririm bence
120 kilo olursan wallaha
Nerden çıkardınız bu genellemeyi anlamadım. Benim çevrem 3. Doğumdan sonra bile incecik hatunlarla dolu. Bende 2 doğum ve epey yaşa rağmen 57 kiloyum, boyumda uzundur. Aksine benim çevremdeki erkekler göbek saldı hep evlenince.merhaba canlarım :) uzun zamandır bu konuyu merak ediyorum, evli arkadaşlarıma da sordum ama onlar da doğru düzgün cevap veremiyor:) bütün tanıdıklarım istisnasız herkes evlendikten sonra kilo aldı.. onların söyleyemediği özel gizli ayıp bişey mi var? yani evlenince insanın çeşitli nedenlerden dolayı iştahı mı açılıyor? açık açık söyleyin de biz de öğrenelim yahu :)
EDİT : arkadaşlar kadın erkek ayrımcılığı yapmıyorum ben.. tamam erkekler de kilo alıyor göbekleri çıkıyo felaket oluyolar oldu mu? yahu ne bu hemen bi saldırganlık, asıl erkekler söyle böyle diye üste çıkıyosunuz? burası erkekler kulübü olsaydı erkekleri sorardım.. siz kadınsınız diye size sordum? ne bu sinir bu gerginlik? gidin eşinizden çıkarın sinirinizi.. (sözüm sadece 1 2 tane arkadaşa, diğer tatlı tatlı yorum yapanlara değil canlarım)
mtlu evliliğin olursa bilemem ama bogazına düşkün bir eşin olrsa bkz ben 10 kilo alırsınGerci ben stresten,sıkıntıda alyom mutlu bi evliliğim olursa veririm bence
mtlu evliliğin olursa bilemem ama bogazına düşkün bir eşin olrsa bkz ben 10 kilo alırsın
:) hiç böyle düşünmemiştim. Evlendikten sorma kilo alanlardanim, sebebi mutfak alışkanlığımın değişmiş olması. Annem ne güzel sağlıklı yemekler yapardı. Esim çok yemek seciyor, ben az yemek biliyorum, sonuç kilo 4 kilo olarak bana donmustu.
Bir de bekarken tv karşısında bir şey atistirma alışkanlığım yoktu, evlenince bir film izleyelim, dur mısır patlatalim, bir cips açalım oldu.
Bonus olarakta birlikte haftada 1-2 dışarıda yemek yemeye, yeni yerler keşfetmeye çalışalım dedik.
Aferin bize :)
Sizi tebrik ediyorum hanimlar bunu bende hep merak ederdim ama hiv boyle dusunmemistim cook mantikli geldi.Cok basit, kendi mutfagin (annenin evi gibi degil) ve istedigine gore (rahatina uygun) kendini simartacak sekilde dosedigin bi evin var...tabi bi de yemegi seven bir esin varsa kilo kacinilmaz, sabah kahvaltisi, cuma sinema gecesi, haftasonu kacamagi derken gidiyo...(dogum kontrol hapi falan da yapabilir ama kullanmayan da aliyor..)
bence yaşla alakalı yaş ilerledikçe alınıyor.evlı değilim10 yıl once 52 ıdım sımdı 59merhaba canlarım :) uzun zamandır bu konuyu merak ediyorum, evli arkadaşlarıma da sordum ama onlar da doğru düzgün cevap veremiyor:) bütün tanıdıklarım istisnasız herkes evlendikten sonra kilo aldı.. onların söyleyemediği özel gizli ayıp bişey mi var? yani evlenince insanın çeşitli nedenlerden dolayı iştahı mı açılıyor? açık açık söyleyin de biz de öğrenelim yahu :)
EDİT : arkadaşlar kadın erkek ayrımcılığı yapmıyorum ben.. tamam erkekler de kilo alıyor göbekleri çıkıyo felaket oluyolar oldu mu? yahu ne bu hemen bi saldırganlık, asıl erkekler söyle böyle diye üste çıkıyosunuz? burası erkekler kulübü olsaydı erkekleri sorardım.. siz kadınsınız diye size sordum? ne bu sinir bu gerginlik? gidin eşinizden çıkarın sinirinizi.. (sözüm sadece 1 2 tane arkadaşa, diğer tatlı tatlı yorum yapanlara değil canlarım)
Ayıp kısmı şöyle. Akşam yemeğini yedin. Tv izlerken eşle keyif modu var orda çerez meyve pasta kurabiye çay kahve vs oluyor. Tabi yeni evlisin cinsellik boyutu var ki çoğu insan gecenin bir vakti dusunu da aldıktan sonra yine atıştırıyor. Sanki az önce 500 kalori yakmış edası ile bir sandviç yada bir dilim pasta vs o saate yersen ne olacak löp löp et olacak. Kimse kendini kandırmasın. Sanki babasının evinde yemek yemiyormuş gibi sürekli birşeyler yemekten geçiyor bu iş. Nasıl mı önüne geçilir. Yemek saatleri meyve saati belli olur ve eve kalori miktarı yüksek hiç birşey girmez. Akşam meyve saati dediysek kişi başı bir elma. Bir sekersiz kahve veya cay içilir.merhaba canlarım :) uzun zamandır bu konuyu merak ediyorum, evli arkadaşlarıma da sordum ama onlar da doğru düzgün cevap veremiyor:) bütün tanıdıklarım istisnasız herkes evlendikten sonra kilo aldı.. onların söyleyemediği özel gizli ayıp bişey mi var? yani evlenince insanın çeşitli nedenlerden dolayı iştahı mı açılıyor? açık açık söyleyin de biz de öğrenelim yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?