kadınlar evlenince neden kilo alır?

Yapı olarak her zaman çabuk kilo alan bir insandım evlendim 4-5 ayda 4 kilo birden aldım ben bunu misafir ağırlamalara eşle akşam dondurma cips keyiflerine bağladım öyle de oldu çünkü kendi keyfimize göre yemek yapmaya başlıyoruz artık annemiz yok bize bakıyor her şey o sebepten rahat davranıyoruzDurumu farkettiğimde direk sağlıklı yemek olayını hayatımıza soktum abur cubura bir sürü sağlıksız şeye son verdim eşime çok engel olamasam da o erkek olarak çok zayıf olduğundan pek yanaşmadımSporla sağlıklı beslenmeyle 5 ayda aldığımdan daha fazlasını 10 kilo vererek daha zayıf biri oldum çok memnunum bu halimden şuanda korumaya geçtim

Nerden çıkardınız bu genellemeyi anlamadım. Benim çevrem 3. Doğumdan sonra bile incecik hatunlarla dolu. Bende 2 doğum ve epey yaşa rağmen 57 kiloyum, boyumda uzundur. Aksine benim çevremdeki erkekler göbek saldı hep evlenince.

Düzenli yemek yemek
Çeşit çeşit pasta börek denemek
Dışarıda yemeğe çıkmak
Tv karşısında karşılıklı abur cubur
Ve nede olsa artık evlendik adam cepte anlayışı ile homini gırtlak yemek
Öyle soylenmeyecek ayıp bişey yok yani

genellemek yanlış ama bence mutfağa girince ilk başta hepimiz bol karbonhidratlı yemeklerle başlıyoruz evimizde. bide daha az evden çıkmak daha az hareket demek :) ben aynı kilo devam ediyordum 2 senedir şimdi bulantılardan -6 kilodayım.

Sizi tebrik ediyorum hanimlar bunu bende hep merak ederdim ama hiv boyle dusunmemistim cook mantikli geldi.
Evet annelerimiz saglikli yemek yapiyolardi evlenince ekmek aralari gece yatarken yemeler cogaliyor sonucta bu. Tabi birazda cinsel hayat bu hale getiriyor. Totomuz ve gogusler buyuyor haliyle:))
Evlendigimde 48 kiloydum. 5 yillik evliyim 2 yasinda da kizim var suanda. 55 kiloyum 7 kilo almisim 5 sene ve bi cocukla

bence yaşla alakalı yaş ilerledikçe alınıyor.evlı değilim10 yıl once 52 ıdım sımdı 59

bu konu galiba benım için 20 aylık evliliğimde 15 kilo aldım tabıkı bu durum artık beni üzüyor ama eşimle akşamları yemek yemek en büyük zevkımız :) bu akşam hamburger gecemiz evimizde kendi hamburgerimizi hazırlayıp yiyoruz :)) gelde yeme arkadaş

Yoo ben almadım kilo. Hiç hemde, hatta vermiş dahi olabilirim. 4 aylık evliyim. Eşim çok aldı ama

Ayıp kısmı şöyle. Akşam yemeğini yedin. Tv izlerken eşle keyif modu var orda çerez meyve pasta kurabiye çay kahve vs oluyor. Tabi yeni evlisin cinsellik boyutu var ki çoğu insan gecenin bir vakti dusunu da aldıktan sonra yine atıştırıyor. Sanki az önce 500 kalori yakmış edası ile bir sandviç yada bir dilim pasta vs o saate yersen ne olacak löp löp et olacak. Kimse kendini kandırmasın. Sanki babasının evinde yemek yemiyormuş gibi sürekli birşeyler yemekten geçiyor bu iş. Nasıl mı önüne geçilir. Yemek saatleri meyve saati belli olur ve eve kalori miktarı yüksek hiç birşey girmez. Akşam meyve saati dediysek kişi başı bir elma. Bir sekersiz kahve veya cay içilir.

Doğum kontrol hapları,eskiye göre daha rahat bir hayat,gebelikler,emzrmeler ve değişen hormonlar,dışarıda yemek,vakitsizlikten dolayı kolay gelen eve sipariş verilen bol karbnhidratlı yemeklerve tabi ki ilerleyen yaş

Ama erkekler de kilo alıyor hiç bir hormonal değişimleri olmamasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…