kadınlar evlenince neden kilo alır?

Ben evlendikten 7 ay sonra tam 7 kilo almıştım sonra hamile kaldım bi baktım en son 95i gormusm:)) şimdi sorarsan bekarken ki kilomdan daha zayifim 62 kiloyla 3vlenmstm suan 56 kiloyum boyum 1 70 benim eşim ck istahsiz olduğu için ve yemek seçtiği için bana iyi geldi dal gbi oldm:))

14 senelik evliyim, evlendiğimde 54 kilo idim (boy 1,66 cm), 26 yaşında ydım, şimdi iki oğlum var 39 yaşındayım ve 56 kiloyum, ama hiçbirzaman doğum kontrol hapı kullanmadım belkide gerçekten onunla alakalı bilemedim,

Ben de kilo almistim ilk evlendigimde ama cok degil yanaklarim tombullasti gobegim cikti, aman dedim bu ne, yururken lımbır lımbır hissediyorum etleri. O kadar rahatsiz ediyordu ki. Bunun sebebi de sey, cok yemek yiyorduk, cesit cesit gece de olsa karnimiz aciktiysa yiyorduk. Cikolatalar, tatlilar... Aile gezmelerinde zaten patlayana kadar yediriyorlar Ama sonra verdim, bes kilo fazlam vardi, yemek yemeyi azaltip bogazini tutarsan formunu koruyorsun. Yoksa baska bi sebep yok yani

Cinsel hayatla ne ilgisi var?

ERKEKLER DE ALIYOR

BENİM EŞİM 16 KİLO ALMISTI 5 AYDA

SNR ONLARI VERİCEM DİYE DELİYE DÖNDÜ :)))

bilmem ama ben ilk başta aldım kilo.
sonra dikkat ettim.
ve almadım. sabit kaldım çıtır
şimdi 3. bebek oldu. o nedenle 60 kiloyum. 9 aylık oldu bebeğim. az az vereceğim inşallah gerisini. 53 kiloda sabit kalıyorum . bi hastalık vs yoksa.

Cinsel ilişki ne alaka? Düzenli seks hayatı olan bekarlar da var onlar niye kilo almıyor merak ettim.
tipik klasik evlenmiş karı-kocayı düşnelim :
cinsel ilişkide efor sarf ediliyor = şekerli tatlı şeyler cok yiyiplip içiliyor
evlendikleri için = stresleri azalıyor (her türlü stres )
kadın mutlu oldıgu için, tüm marifetlerini ortaya döküp eşiyle birlikte yemek yerler. ballı aylar oldugu için, bol bol puding yapıp, kahvaltıları börekli cörekli simitli, akşam yemekleri baklavalı keçiboynuzlu pekmez ile
düzensiz beslenme de bunların sonucunda oluşuyor.

yorumları okumadım ama her konuda böyle illa gıcıklık olsun diye yorum yapanlar oluyor, hiç üzerinde bile durma. ben soruna şöyle cevap vereyim, evli değilim ama birebir gözlemlediğim bişey, evlendikten sonra kilo alan kuzenim ve arkadaşlarımdan gözlemledim ki akşamları geç yenen yemek, üzerine yenen tatlı çerez meyve vs. her akşam böyle yiyenler var. mesela bir arkadaşım var evli, bekarken baya inceydi, evlendi kısa süre sonra kilo aldı. ama kendi de diyor akşamları sürekli abur cubur yiyoruz diye. ee hareket de yok. tabiki kilo alması kaçınılmaz.

Evlenince hep misyoner takılıyorlarsa normal yoksa seks hareketli bişey.
pozisyon ile alakalı degil misyner veya parende atsınlar sorun algı. psikolojik ve daha önceki bunu yaşamadıklarından kaynaklı.
bende evlenmeden önce eşimle ilişki halindeydim ve evlendikten sınra hiiç kilo almadım. (8 senenn üzerne tüp bebek tedav. sırasında kilo aldım )

Cinsel hayatla ne ilgisi var?

Ay o ne yazık ki Türk toplumunun içine işlemmiş en pis sözler ya. Sinir olurum ben o evlenince geçer lafına...
Adet dönemi sivilcelenirdim mesela hemen biri gelir evlenince geçer derdi. Ne bileyim adetim ağrılı geçerdi, evlenince geçer derlerdi.
Alınan kilolar bile evlilikten.
O evlenince geçer sözü zaten tüylerimi diken diken ediyor. Sanki bir tek evlenince sevişiliyor.
Biz gayet sevişerek evlendik mesela. Bu saçma pis şakaları bana bekarken yaptıklarında suratlarına höyküresim geliyordu ne alaka biz zaten sevişiyoruz, hani niye hala sivilceliyim diye.
Evlenince kilo aldım. Ama kendimi kandırmıyorsam eğer eğer ben sadece evliliğe bağlamıyorum. Bir sürü hormon ilacına boğuldum ondan. Ameliyat oldum tiroidim alındı ve senelerce aşırı çalışıp beni formda tutan tiroidim çalışmaz olunca üç kilo aldım. Ama bu da bahane değil elbette. Asıl sebebi evlilik değil. Başka kel alaka ve hiç sevmediğim bir şehire geldik, iki kişiyiz, arkadaş yok bir şey yok. Genelde hareketsiziz ve evdeyiz, spor zaten yok, üstüne sıkıntıdan kendimizi yemeğe verdik de ondan aldık.
Ama bu yaz vereceğim diyete girdim.
Bu saçma cinsel şakalar veya varsayımlar bitmiyor ve sanırım asla da bitmeyecek.

hayatımın çooook uzun bir süresi 45 kilo üstüne çıkamadım.yiyip yiyip kilo alamayanlardandım.Üni bitip iş hayatına atılınca birden ne olduysa kendimi 10 kilo almış olarak buldum, ben masumum :) neyse 55 te sabitledik, boy da var kaldırır o kiloyu.Aradan seneleeer geçti ve ben evlendim.1 senelik evliliğim sonucunda (ki ibs ve artı mide rahatsızlıklarım sonucu önceki yediğimin yarısını yiyemem) 63 kiloya ulaştım.Ama sor bi nasıl? vallahi bilmiyorum :) Yemek düzenim değişti, yemek saatlerimiz değişti ve eşim tv karşısında abur cubur çok seven biri sanırım biraz ona uydum bir de folic asit kullanmaya başladım onun da etkisi olabilir.Ama evlenince 8 kilo aldım.45 kiloluk safinaz halim nerdeeee şimdi ki 63 kiloluk halim nerde.

50 kilo evlendim 48 kiloyum sadece hamilelik ve dogum sonrasi kilo artisim oldu, 11 yillik evliyim.
Eşim 16 kilo aldi, ama o da çok zayifti normal insan oldu.

bol bol abur cubur. tv karşısında yiyip içme. gece keyifleri. hatta ilişkiden sonra güç toplama bahanesiyle yiyip içme. ohooo hangisini sayayım 8 aylık evliyim 2 kg aldım. ama sporu bıraktım ben. her yer bıngıl bıngıl kendimi çook kötü hissediyorum ya.

Efor falan tamam ama psikolojik bişey o. Efor harcadım tatlı yiyeyim falan. Tamamen kendini salmak bence.

Efor falan tamam ama psikolojik bişey o. Efor harcadım tatlı yiyeyim falan. Tamamen kendini salmak bence.
yahu salmak degil.. tatlı yiyip bir daha sevişelim oluyorlar...enerji enerji..
ballı aylar ne zaman gecerse o zaman salma başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…