- 8 Nisan 2016
- 612
- 292
- 18
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
Ben evlendikten 7 ay sonra tam 7 kilo almıştım sonra hamile kaldım bi baktım en son 95i gormusm:)) şimdi sorarsan bekarken ki kilomdan daha zayifim 62 kiloyla 3vlenmstm suan 56 kiloyum boyum 1 70 benim eşim ck istahsiz olduğu için ve yemek seçtiği için bana iyi geldi dal gbi oldm:))merhaba canlarım :) uzun zamandır bu konuyu merak ediyorum, evli arkadaşlarıma da sordum ama onlar da doğru düzgün cevap veremiyor:) bütün tanıdıklarım istisnasız herkes evlendikten sonra kilo aldı.. onların söyleyemediği özel gizli ayıp bişey mi var? yani evlenince insanın çeşitli nedenlerden dolayı iştahı mı açılıyor? açık açık söyleyin de biz de öğrenelim yahu :)
EDİT : arkadaşlar kadın erkek ayrımcılığı yapmıyorum ben.. tamam erkekler de kilo alıyor göbekleri çıkıyo felaket oluyolar oldu mu? yahu ne bu hemen bi saldırganlık, asıl erkekler söyle böyle diye üste çıkıyosunuz? burası erkekler kulübü olsaydı erkekleri sorardım.. siz kadınsınız diye size sordum? ne bu sinir bu gerginlik? gidin eşinizden çıkarın sinirinizi.. (sözüm sadece 1 2 tane arkadaşa, diğer tatlı tatlı yorum yapanlara değil canlarım)
Cinsel ilişki ne alaka? Düzenli seks hayatı olan bekarlar da var onlar niye kilo almıyor merak ettim.cinsel ilişki, mutluluk ve düzensiz beslenme.
cunku onlar aslında bekarCinsel ilişki ne alaka? Düzenli seks hayatı olan bekarlar da var onlar niye kilo almıyor merak ettim.
Cinsel hayatla ne ilgisi var?Sizi tebrik ediyorum hanimlar bunu bende hep merak ederdim ama hiv boyle dusunmemistim cook mantikli geldi.
Evet annelerimiz saglikli yemek yapiyolardi evlenince ekmek aralari gece yatarken yemeler cogaliyor sonucta bu. Tabi birazda cinsel hayat bu hale getiriyor. Totomuz ve gogusler buyuyor haliyle:))
Evlendigimde 48 kiloydum. 5 yillik evliyim 2 yasinda da kizim var suanda. 55 kiloyum 7 kilo almisim 5 sene ve bi cocukla
Evlenince hep misyoner takılıyorlarsa normalcunku onlar aslında bekar
tipik klasik evlenmiş karı-kocayı düşnelim :Cinsel ilişki ne alaka? Düzenli seks hayatı olan bekarlar da var onlar niye kilo almıyor merak ettim.
pozisyon ile alakalı degilEvlenince hep misyoner takılıyorlarsa normalyoksa seks hareketli bişey.
Cinsel hayatla ne ilgisi var?
Efor falan tamam ama psikolojik bişey o. Efor harcadım tatlı yiyeyim falan. Tamamen kendini salmak bence.tipik klasik evlenmiş karı-kocayı düşnelim :
cinsel ilişkide efor sarf ediliyor = şekerli tatlı şeyler cok yiyiplip içiliyor
evlendikleri için = stresleri azalıyor (her türlü stres )
kadın mutlu oldıgu için, tüm marifetlerini ortaya döküp eşiyle birlikte yemek yerler. ballı aylar oldugu için, bol bol puding yapıp, kahvaltıları börekli cörekli simitli, akşam yemekleri baklavalı keçiboynuzlu pekmez ile
düzensiz beslenme de bunların sonucunda oluşuyor.
yahu salmak degil.. tatlı yiyip bir daha sevişelim oluyorlar...enerji enerji..Efor falan tamam ama psikolojik bişey o. Efor harcadım tatlı yiyeyim falan. Tamamen kendini salmak bence.
Bence cok ilgisi var bunu burada yazamam evlimisiniz?Cinsel hayatla ne ilgisi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?