- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.438
- 53
Insallah ama hediyeyi gectim bi kutlasaydım bariTelafi edersin canım güzel bir süprizle
Evet biraz dert ettim galiba çünkü en azından sözlü olarak bekledim televizyonlar bile bangır bangır bağırırken kadın olduğumu hatırlamasını istedim ama hatırlamadı diye surat asmadım tartışmadım sadece kendime dert ettimBunu gerçekten dert ettiniz mi ?
Huzurum kaçmadı ki sorunda olmadıSaçma sapan şeylere takilipta, huzur kaçırmak adet oldu...
Sizin yaptıklarınıza önem veriyorsa, yorulduğunuzda görüp teşekkür ediyorsa, güzel veya çirkin yemek yaptığınızda teşekkür ediyorsa, temizlik yaparken bezi elinizden alıp yardım ediyorsa.... güzel olduğunuzu söylüyorsa.... sevdiğini söylüyor ve hissettiriyorsa....Evet biraz dert ettim galiba çünkü en azından sözlü olarak bekledim televizyonlar bile bangır bangır bağırırken kadın olduğumu hatırlamasını istedim ama hatırlaması diye surat asmadım tartışmadım sadece kendime dert ettim
Dünya kadınlar günü adı üstünde kutlanması gerek diye düşünüyorum bu benim fikrim çünkü ben annemin kadınlar gününü kutladım çok emek verdi benim için ailemiz için kendini özel hissetmesini istedimNe kadar gereksiz şeylere kafa takar oldu bu bayanlar da.. Kadınlar günü diye birsey olmasa bu adam seni kadın yerine koymuyor mu yani? Koymuyorsa niye evlendin ? Saçmalıklar böyle uzar gider..
Bana normal günlerde esim kücük hediyeler yaptigi icin bu günlere önem ve özen göstermiyorum ve biraz abarti buluyorum. Bu benim fikrimBu bize özel bir gün canım adı üstünde kadınlar günü ve bizde kadınız iş yerlerinde bile kadınlara çiçek veriyorlar kadın toplumun temel taşıdır anneyiz eşiz bunlar bile yeter bu günün hatırlanmasına
Yılda sadece birgün kadın olarak özel olduğunu hissetmek bunu sözlü olarak duymak çokmu yalnış birşey belki farkındalık açısından böyle bir gün ilan edildi kadınların değerini anlayalım şiddet uygulamayalım diye bugün bizim neticedeNe kadar gereksiz şeylere kafa takar oldu bu bayanlar da.. Kadınlar günü diye birsey olmasa bu adam seni kadın yerine koymuyor mu yani? Koymuyorsa niye evlendin ? Saçmalıklar böyle uzar gider..
Canım ztn hediye değil ki derdim bir msjda olurduBana normal günlerde esim kücük hediyeler yaptigi icin bu günlere önem ve özen göstermiyorum ve biraz abarti buluyorum. Bu benim fikrim
Oda doğru canımm :)Bize hergün kadinlar günü tey teeey
Adamın kutlamasina gerek yok bacım deliye hergün bayram misali
Haa tm ozaman ben yanlis anlamisim kusura bakmaCanım ztn hediye değil ki derdim bir msjda olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?