Kadınlar gününü unutan eş kişisi !!

Kadınlar günümüz hatırlandımı

• Evet kadınlar günüm hatırlandı

OY: 128 58,7%
  • Hayır maalesef hatırlanmadı

OY: 92 42,2%

• Ankete Katılan
    218
Yook kutlamadı. Zaten günü de tamamladık kutlayamaz da artık.
Şimdi söylesem hıı kutlu olsun der.
Öyle de önemsemedim ben açıkçası. Doğum günüm değil ya, umrumdışı

Bunu gerçekten dert ettiniz mi ?
Evet biraz dert ettim galiba çünkü en azından sözlü olarak bekledim televizyonlar bile bangır bangır bağırırken kadın olduğumu hatırlamasını istedim ama hatırlamadı diye surat asmadım tartışmadım sadece kendime dert ettim

Kamu spotu gibi olacak ama kadınlar günü kutlanacak hediyelesilecek bir gün değil.
Tersine belli acılara,izdiraplara dikkat cekilmesi gereken,farkindalik yaratma günü.
Eger esiniz size diger pek cok kadindan farkli olarak fiziksel,sözlü,psikolojik siddet uygulamiyorsa(ki bu Türkiyede cok az kadina nasip oluyor)siz gününüz kutlanmış sayın.

Ne kadar gereksiz şeylere kafa takar oldu bu bayanlar da.. Kadınlar günü diye birsey olmasa bu adam seni kadın yerine koymuyor mu yani? Koymuyorsa niye evlendin ? Saçmalıklar böyle uzar gider..

Bizde kadın kadına kutladık sosyal medyadan, eş kişisinin hiç böyle bir derdi yok kutlama sevmez zaten genel olarak

Sizin yaptıklarınıza önem veriyorsa, yorulduğunuzda görüp teşekkür ediyorsa, güzel veya çirkin yemek yaptığınızda teşekkür ediyorsa, temizlik yaparken bezi elinizden alıp yardım ediyorsa.... güzel olduğunuzu söylüyorsa.... sevdiğini söylüyor ve hissettiriyorsa....

Bunları yapıyorsa kutluyordur kadınlığınızı her gün.
Yapmıyorsa, bir laf edince kadınlığınız önemli olmayacak gözünde..

Yine de bi kuru laf etse incileri dökülmez ama haklısınız.

Ne kadar gereksiz şeylere kafa takar oldu bu bayanlar da.. Kadınlar günü diye birsey olmasa bu adam seni kadın yerine koymuyor mu yani? Koymuyorsa niye evlendin ? Saçmalıklar böyle uzar gider..
Dünya kadınlar günü adı üstünde kutlanması gerek diye düşünüyorum bu benim fikrim çünkü ben annemin kadınlar gününü kutladım çok emek verdi benim için ailemiz için kendini özel hissetmesini istedim

Sözlü olarak söyleseydi hoşunuza giderdi diye anladım ben
Ama dert etmeyin kıymetinizi bilsin sevsin yeter

Bana normal günlerde esim kücük hediyeler yaptigi icin bu günlere önem ve özen göstermiyorum ve biraz abarti buluyorum. Bu benim fikrim

Yılda sadece birgün kadın olarak özel olduğunu hissetmek bunu sözlü olarak duymak çokmu yalnış birşey belki farkındalık açısından böyle bir gün ilan edildi kadınların değerini anlayalım şiddet uygulamayalım diye bugün bizim neticede

Bana normal günlerde esim kücük hediyeler yaptigi icin bu günlere önem ve özen göstermiyorum ve biraz abarti buluyorum. Bu benim fikrim
Canım ztn hediye değil ki derdim bir msjda olurdu

Bugun kutlanacak birgun degil. Size de ozel gun olsun yeter ki yani. Gidip kadinlar gununun anlamini, nedenini iki arastirin bakin bakalim cicek bocekle kutlanacak birgun muymuş.

Hediye degil hatirlasin... Yahu heryerde bangir bangir soyleniyor zaten 8 mart diye, gormustur ila. Ama bu sizin kisisel birseyiniz degil ki yok unuttu kutlamadi filan. Unutsa nolur?
Benim eşim "kadinlar gunun kutlu olsun" demedi, demesin.
Adam dogum gunu, yildonumunu asla atlamaz ben unuturum o unutmaz. Normalde sebebsiz de hediye alir. Kalkip kadinlar gunu icin trip mi yapcam simdi.
Bu kadar da abartmayin. Kisisel gunlerinizi kutlamiyorsa onu anlarim da yok sevgili, yok kadin gunu de abartili. Kutlamak isteyen kutlar o ayri ama boyle gunleride zorlamayin yani.

Kutlamadı tuhaf gelebilir size ki gelmiste sadece kutlasa yeter diyorsunuz ama kadın birgün kadın değil ya kıymet biliniyorsa normal bir günde bir gülmeniz için mutlu olmanız için bisey yapıyorsa o gün ve onla geçirdiğiniz her gün kadınlar günüdür ha var oyle odunlar normal zamanda kadının yüzüne bakmayıp özel günde bisey yapma çabası olan öyle yalandan bisey yapmaya çalışan da hoc yapmasın hatirlamasinda daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…