Tabiysi varAy bi de adamların kadınlar gününü kutlama zorunluluğu mu var ya
Önceden de belirttiğim gibi hediye istemiyorum 8 mart dünya emekçi kadınlar günü ve daha öncede yazdıgım gibi eve eşe emek verdiğimiz için sözlü olarak kutlanması konu bundan ibaret ben hediye alan varmı diye sormadım kutlanan varmı diye sordumBugun kutlanacak birgun degil. Size de ozel gun olsun yeter ki yani. Gidip kadinlar gununun anlamini, nedenini iki arastirin bakin bakalim cicek bocekle kutlanacak birgun muymuş.
Hediye degil hatirlasin... Yahu heryerde bangir bangir soyleniyor zaten 8 mart diye, gormustur ila. Ama bu sizin kisisel birseyiniz degil ki yok unuttu kutlamadi filan. Unutsa nolur?
Benim eşim "kadinlar gunun kutlu olsun" demedi, demesin.
Adam dogum gunu, yildonumunu asla atlamaz ben unuturum o unutmaz. Normalde sebebsiz de hediye alir. Kalkip kadinlar gunu icin trip mi yapcam simdi.
Bu kadar da abartmayin. Kisisel gunlerinizi kutlamiyorsa onu anlarim da yok sevgili, yok kadin gunu de abartili. Kutlamak isteyen kutlar o ayri ama boyle gunleride zorlamayin yani.
Masraf derken sadece parasal açıdan değil. Yani vakit ayırıp mailler atılıyor, sms gönderiliyor, konferanslar düzenleniyor, gül vb çiçekler dağıtılıyor, afişler asılıyor, röportajlar yapılıyor vs vs. Bunların hiçbiri bizim haklarımızı ya da toplumsal statümüze fayda sağlamıyor. Örneğin bu masraflarla kaç kadının dolayısıyla ailenin hayatı kurtarılabilir. Ama ülkece görüntüye o kadar düşkünüz ki arkada cılız bağıran sesleri hiç duymayız.Canım zaten hediye açısından söylemedim bunu en azından hatırlanmak bugünde güzeldir bence
Konu neden hediyeye döndü acaba konuyu açtıgımdan beri emekten bahsediyorum zaten konu eşim bana hediye almadı değil zatenTabiysi var
Bugun icin de pirlanta alan salak koca var mi acaba ben daha cok onu merak ediyorum
Ayrica kadinlar gunu kutlanacak bir gun degil,farkindalik gunu. Ölen emekci kardeslerimizi anma gunu. Ogretemedik
aynen cok sacmaAy bi de adamların kadınlar gününü kutlama zorunluluğu mu var ya
Bence adamların kadın oldugumuzu değerli oldugumuzu toplumda kadınada yer olduğunu bunları göz arda etmemesi gerektiğini birgünde olsa hatırlaması lazım toplumda kadına değer vermezse ne olacak bu kadının haliaynen cok sacma
Önceden de belirttiğim gibi hediye istemiyorum 8 mart dünya emekçi kadınlar günü ve daha öncede yazdıgım gibi eve eşe emek verdiğimiz için sözlü olarak kutlanması konu bundan ibaret ben hediye alan varmı diye sormadım kutlanan varmı diye sordum
her iş bittide 8 Mart kutlayınca mı kadınların tüm dert cileleri bitecek. Üstelık 8 Mart niye var? iyi araştırın.Bence adamların kadın oldugumuzu değerli oldugumuzu toplumda kadınada yer olduğunu bunları göz arda etmemesi gerektiğini birgünde olsa hatırlaması lazım toplumda kadına değer vermezse ne olacak bu kadının hali
Yok sizle alakali degil ama kutlama deyince hediyeye doner olay. Bu bir anma ve farkindalik gunu cunku. Kutlu olsun denmez. O bakimdan soyledimKonu neden hediyeye döndü acaba konuyu açtıgımdan beri emekten bahsediyorum zaten konu eşim bana hediye almadı değil zaten
Takılmıyorum canım sorduğunda için çok sağol canım tedaviler son gaz devam ediyorArkadaşım zaten çok hasta olduğunu söylüyorsun neden böyle saçma şeylere takıp kendini daha da hasta ediyorsun ? Hastalığın ne durumda?
En azından fark etseydi bugün :))Yok sizle alakali degil ama kutlama deyince hediyeye doner olay. Bu bir anma ve farkindalik gunu cunku. Kutlu olsun denmez. O bakimdan soyledim
Ben 8 martın neden var olduğunu gayet iyi biliyorum konu siyasete politikaya girmesin diye anlatmıyorum zaten üstün körü basit bir soru bu sadeceher iş bittide 8 Mart kutlayınca mı kadınların tüm dert cileleri bitecek. Üstelık 8 Mart niye var? iyi araştırın.
Belki etmistir yaEn azından fark etseydi bugün :))
cok sacma bır konu sorry.. iyi gecelerBen 8 martın neden var olduğunu gayet iyi biliyorum konu siyasete politikaya girmesin diye anlatmıyorum zaten üstün körü basit bir soru bu sadece
Ben eşim bana karşı ilgisiz önemsemiyor yada vs diye bir konu açmadım eğer farkındaysanız benim derdim adı üstünde kadınlar gününde özel hissetmek ki kaldıki zaten ben eşim neden bana özen göstermiyorda demedim işten eve yorgun gelen eve geldiği gibi evini temizleyip yemeğini hazırlayan eşine iyki varsın demesi mevzu verilen emek ortada neticede erkekler biz bayanlar kadar yorulmuyor yada yıpranmıyorlar tamam onlarda çalışıyor haklarını yiyemem ama yıpranan en çok kadınlar geneldeEsin koca sene seni degerli hissettirmiyor ve senede 1 gun mu deger gormek istiyorsun? Boyle yazmissin cunku (senede birgun ozel hissetmek istiyorum)
Durum buysa dert edecegin sey 8 mart degil. Bu adam neden bana deger vermiyor diye dert edebilirsin mesela.
Koca sene sana hic ozel hissetirmeyen adamin "Kutlu olsun" demesiyle cok mu ozel hissedeceksin o gun? Ne degisecek yarin?
Sanada iyi gecelercok sacma bır konu sorry.. iyi geceler
Oda doğru haklısın öyle çok büyük dert edip eşimle kavga ettiğim bir konu yerine eşime olsun hatırlamasanda canın sağolsun dediğim bir konu ztnBelki etmistir yaonyargili olmayin bence. Ustunde bile durmayin hatta. Adam kadinlara nasil davranmasi gerektigini bilen bir adamsa hele. Yok bilmiyorsa 80 tane 8 mart hatirlasa ne yazar degil mi ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?