kadınlar kahvesi

bende beleş sanıp sasıracaktım ki sen yazmıssın
onlar gunahını bıle vermezler parasız

yok kız ben belediye park bahçede alakasız bir staj yapmıştım adamın bahçesinden ağaç yola sarkmış millet şikayet etmiş gittik kadına diyorlar bunu kestireeksin önce gidip belediyeye para yatıracaksın saçmalık ya kadın hem sevdiği ağacını kescek hem para vercek töbee

kız belediyenin kendine hayrı yok eve gelip ilaçlamazlar zzaten .bahçeyi yaptırsan bile para alıyorlar
:)) haklısın.eşimin arkadaşı belediyede veteriner.ona söylüyordu apartmanı gelip ücretsiz ilaçlıyorlardı.ama şimdi ücret almaya başlamışlar.
ücretsız mı yapıyor beledıye?

allahın pili degıl mı bu? marketten al özel pilleri mi var onların yoksa
ücretliymiş şekerim

canım zoraki kutlamalardan iyidir isteyen taraf süpriz yapar ben pek takmam böle seyleri seni sevsin ölene dek en güzeli

aman şu evlılık dönemlerını hıc anlamıyorum. doğum gunu, sevgılıler gunu var zaten
1 yılda bu kadar cok kutlama olmaz
ben de takmam çok.karambole geldi bu kez tatildi falan derken.şakasına ne aldın bana dedi eşim ben de sen ne aldın dedim gülüştük :) sonra da bebeğe ufak bişi alalım koyalım kenara dedik.

zorla bır de bu devlet bizim babamız mı yoksa nüri alçomuz mu sahıplenme yok
kullanma var hep.

en gıcık pil bu işte aman çekınme netten ver sıparıs :d hatta çok ucuzsa 2-3 adet ver
yedek bulunsun elınde
bebikini yirim

çocukken dınlerdım
ne derdım varsa youtubeden muzık dınlıyorum da:d kenarda gördüm bunu [video=youtube;AHKe9Zib6k8]https://www.youtube.com/watch?v=AHKe9Zib6k8&list=PLFB3494FCEF8FDBFC[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…