yarın evlilik yıldönümümüz ama biz hiç bişi yapmıcaz :)) yıllar geçtikçe böyle mi olcak ki
bende beleş sanıp sasıracaktım ki sen yazmıssınkız belediyenin kendine hayrı yok eve gelip ilaçlamazlar zzaten .bahçeyi yaptırsan bile para alıyorlar
aman şu evlılık dönemlerını hıc anlamıyorum. doğum gunu, sevgılıler gunu var zatenyarın evlilik yıldönümümüz ama biz hiç bişi yapmıcaz :)) yıllar geçtikçe böyle mi olcak ki
ücretsız mı yapıyor beledıye?
allahın pili degıl mı bu? marketten alözel pilleri mi var onların yoksa
yoksa saat pillerinden mi?yok marketteböyle cücük yassı yuvarlak bişi ya bende anlamadım
bende beleş sanıp sasıracaktım ki sen yazmıssın
onlar gunahını bıle vermezler parasız
:)) haklısın.eşimin arkadaşı belediyede veteriner.ona söylüyordu apartmanı gelip ücretsiz ilaçlıyorlardı.ama şimdi ücret almaya başlamışlar.kız belediyenin kendine hayrı yok eve gelip ilaçlamazlar zzaten .bahçeyi yaptırsan bile para alıyorlar
ücretliymiş şekerimücretsız mı yapıyor beledıye?
allahın pili degıl mı bu? marketten alözel pilleri mi var onların yoksa
canım zoraki kutlamalardan iyidir isteyen taraf süpriz yapar ben pek takmam böle seyleri seni sevsin ölene dek en güzeli
ben de takmam çok.karambole geldi bu kez tatildi falan derken.şakasına ne aldın bana dedi eşim ben de sen ne aldın dedim gülüştük :) sonra da bebeğe ufak bişi alalım koyalım kenara dedik.aman şu evlılık dönemlerını hıc anlamıyorum. doğum gunu, sevgılıler gunu var zaten
1 yılda bu kadar cok kutlama olmaz
zorla bır deyok kız ben belediye park bahçede alakasız bir staj yapmıştım adamın bahçesinden ağaç yola sarkmış millet şikayet etmiş gittik kadına diyorlar bunu kestireeksin önce gidip belediyeye para yatıracaksınsaçmalık ya kadın hem sevdiği ağacını kescek hem para vercek töbee
aman şu evlılık dönemlerını hıc anlamıyorum. doğum gunu, sevgılıler gunu var zaten
1 yılda bu kadar cok kutlama olmaz
en gıcık pil bu işte
bebikini yirim:)) haklısın.eşimin arkadaşı belediyede veteriner.ona söylüyordu apartmanı gelip ücretsiz ilaçlıyorlardı.ama şimdi ücret almaya başlamışlar.
ücretliymiş şekerim
ben de takmam çok.karambole geldi bu kez tatildi falan derken.şakasına ne aldın bana dedi eşim ben de sen ne aldın dedim gülüştük :) sonra da bebeğe ufak bişi alalım koyalım kenara dedik.
zorla bır debu devlet bizim babamız mı yoksa nüri alçomuz mu sahıplenme yok
kullanma var hep.
en gıcık pil bu işteaman çekınme netten ver sıparıs :d hatta çok ucuzsa 2-3 adet ver
yedek bulunsun elınde
bebikini yirim
nuri amcamız sanırımevet hep bir sömürü
pillerin en gıcıkı evet tatlım
bebeke alın bir oyuncak gelince oynar.. oyun hamuru alın oy yumuşacak yumuşak
o piller hala var demek hee
çocukken dınlerdım
ne derdım varsayoutubeden muzık dınlıyorum da:d kenarda gördüm bunu [video=youtube;AHKe9Zib6k8]https://www.youtube.com/watch?v=AHKe9Zib6k8&list=PLFB3494FCEF8FDBFC[/video]
o ne demek ki?pil ne ya bu devirde şarjlı olsa yada fişli daha iyi kilom kaça düştü merak ediyorumçıkıyorum üstüne LO diyor LO lo lo mahsun gibi o neyse low heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?