mügeyı çok sevıyorsun sanırımBenim arkadaşım vardı bu isimde.ondan çok sevmiştim.
Müge anlı hiç aklıma gelmedi
norveç yıne altta takıldı kaldı
allah kabul etsın, amınyok pc açık tatlım ben azcık dua etmeye gitmiştimsizin içinde ettim
mügeyı çok sevıyorsun sanırım
anlamları güçlü ve guzel ısımler bakıyor musun, yoksa bunlar kesın mı?
baban da pek komıkmısmüge bana sadece çok nefret ettiğim bir kızı hatırlatıyor oysaki anlamı inci çiçeği .. işte ne yazıkki bazı insanlar isimlerden bile soğutuyor ama bulutu sevdim.geçen diyorm adım niye gece değilgece bana çok uyardı babam diyor o nasıl isim ayyaş gibi
allah kabul etsın, amın
ne guzel yaa, bir yerlerde benım ıcın dua eden ınsanlarda var
baban da pek komıkmısgece bana da uyardı
bende ıbadetın gızlılıgınden yanayım. kımse ne yaptıgımı bılmesın isterım.böyle seyler söylenmez ama burda 3 kişi olduğumuzdan samimi hissettümsorun olmaz sanırım bu aralar çok dinden dem vuran r var sitede aman onlar gibi olmayayım herşeyin gizlisi makbuldur ..
çıkara göre sevenler, susunca sevenler, yağ cekersen sevenlerederim tabi daha çok vardır bence canım seni sevenler
evet sanki bende yakıştırdım.akşam olmasından daha güzel .. gece büyülüdür hemde güzeldir her çirkinliği örten şey gecegeceye şiirler by norwegian çıktı ! almadınız mı ?
bende ıbadetın gızlılıgınden yanayım. kımse ne yaptıgımı bılmesın isterım.
ibadetımı annem dahı görsün istemem, halbukı göre sevınır
ama sevmıyorum işte napımannem hep der; allahını unutmussun, aç da bır kur'an oku dıye sankı ne bılıyorsa napıp napmadıgımı
ne gırersın tanrı ıle arama... değil mi?ben evde kimse olmazken yaparım ne o öle ortada reklam kokan hareketlerkesinlikle. özellikle biri yap deyince inadına yapmam ya öle de uyuzum
çıkara göre sevenler, susunca sevenler, yağ cekersen sevenler
dıyelım
link versene? geyıge bu tur lınk yasak degılçıkara göre sevenlere kazık atarım yeri gelince enayilikte insanlıkta biryere kadar. sur benim bir konum vardı bdv de o konuda hala düşünceliyim bir ara oku ve yorum yazarmısın. biriyle ilgili artık iyice çileden çıkardı ...
ne gırersın tanrı ıle arama... değil mi?
aynen. her koyun kendı bacagından asılırkafirsem sana ne demi..içki içersem de ibadet edemezmiyim ne saçma düşünceler..insanları soğuttular
link versene? geyıge bu tur lınk yasak degıl
aynen. her koyun kendı bacagından asılırbusöz de nıye koyun mısalı verılmıs orası da ayrı bır dava başka şeylerı çağrısım yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?