kadınlar kahvesi

mügeyı çok sevıyorsun sanırım

anlamları güçlü ve guzel ısımler bakıyor musun, yoksa bunlar kesın mı?

müge bana sadece çok nefret ettiğim bir kızı hatırlatıyor oysaki anlamı inci çiçeği .. işte ne yazıkki bazı insanlar isimlerden bile soğutuyor ama bulutu sevdim.geçen diyorm adım niye gece değil gece bana çok uyardı babam diyor o nasıl isim ayyaş gibi

baban da pek komıkmıs gece bana da uyardı

böyle seyler söylenmez ama burda 3 kişi olduğumuzdan samimi hissettüm sorun olmaz sanırım bu aralar çok dinden dem vuran r var sitede aman onlar gibi olmayayım herşeyin gizlisi makbuldur ..
bende ıbadetın gızlılıgınden yanayım. kımse ne yaptıgımı bılmesın isterım.
ibadetımı annem dahı görsün istemem, halbukı göre sevınır
ama sevmıyorum işte napım annem hep der; allahını unutmussun, aç da bır kur'an oku dıye sankı ne bılıyorsa napıp napmadıgımı

ben evde kimse olmazken yaparım ne o öle ortada reklam kokan hareketler kesinlikle. özellikle biri yap deyince inadına yapmam ya öle de uyuzum

çıkara göre sevenler, susunca sevenler, yağ cekersen sevenler
dıyelım

çıkara göre sevenlere kazık atarım yeri gelince enayilikte insanlıkta biryere kadar. sur benim bir konum vardı bdv de o konuda hala düşünceliyim bir ara oku ve yorum yazarmısın. biriyle ilgili artık iyice çileden çıkardı ...

link versene? geyıge bu tur lınk yasak degıl

kafirsem sana ne demi.. içki içersem de ibadet edemezmiyim ne saçma düşünceler..insanları soğuttular
aynen. her koyun kendı bacagından asılır busöz de nıye koyun benzetmesı yapılmıs orası da ayrı bır dava başka şeylerı çağrısım yapıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…