kadınlar kahvesi

faceten benim kayınpederi dolandırmışlar hey Allahım ne işin var zaten facete.sözde akıllı geçinir.
telefon hattına geçirmişler 90 lirayı.her ayda kesilirmiş aynı para.oyun parası mı neymiş eşim baktı da gördü ne olduğunu.

ne işi varmıs facede adamın oyuna da para mı verılır yahu

sur ne diyorsun dün babamı aramışlar su an kimlik bilgileriniz ele geçirilmiş tc nizle işlem yapılmış ben emniyetten arıyorum.. babam da demiş ee ne var ha.... şerefsiz demiş hahahaha ay dolandırcı bunlar
bugün de birisi dedi aramışlar kimlik bilginle mardinde bir kuyumcu soyuldu acil paran varsa getir yoksa altın getir bozdur yer de vermiş haha tabi gitmemiş allahım ya iyice azıttılar

benim kücük kuzenimde annemin telinden oyun mu fal mı ne almıi yavrum 1 yıl para ödedik kontür geldiği gibi yutuordu

sözde teknosandan 1500 liralık hediye kazandınız diye keklemişler.telden şu numaraya evet yaz gönder demişler.o da göndermiş ve olan olmuş.
ama hala iddia ediyor arkadaşım yapmaz,nasıl oluyor ya diyor :)

adi şey zaten on kez çıkmamışımdır üstüne ne çabuk gitti eve gelen hatunlar binio şişkolar ondan mı acep teyzeler
o piller çabuk bıtıyor yaa
............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…