- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
yazık yaakız he lo lo diyor ağzına çarpcam bitane lo lo lo
yani, biz varken onların ne haddıne dımı?
ne işi varmıs facede adamınfaceten benim kayınpederi dolandırmışlarhey Allahım ne işin var zaten facete.sözde akıllı geçinir.
telefon hattına geçirmişler 90 lirayı.her ayda kesilirmiş aynı para.oyun parası mı neymiş eşim baktı da gördü ne olduğunu.
yazık yaa
karnı açmış meger tartının
ne işi varmıs facede adamınoyuna da para mı verılır yahu
faceten benim kayınpederi dolandırmışlarhey Allahım ne işin var zaten facete.sözde akıllı geçinir.
telefon hattına geçirmişler 90 lirayı.her ayda kesilirmiş aynı para.oyun parası mı neymiş eşim baktı da gördü ne olduğunu.
ne işi varmıs facede adamınoyuna da para mı verılır yahu
o piller çabuk bıtıyor yaaadi şey zaten on kez çıkmamışımdır üstüne ne çabuk gitti eve gelen hatunlar binio şişkolar ondan mı acep teyzeler
sur ne diyorsun dün babamı aramışlar su an kimlik bilgileriniz ele geçirilmiş tc nizle işlem yapılmış ben emniyetten arıyorum.. babam da demiş ee ne var ha.... şerefsiz demiş hahahaha ay dolandırcı bunlar
bugün de birisi dedi aramışlar kimlik bilginle mardinde bir kuyumcu soyuldu acil paran varsa getir yoksa altın getir bozdur yer de vermiş haha tabi gitmemiş allahım ya iyice azıttılar
sözde teknosandan 1500 liralık hediye kazandınız diye keklemişler.telden şu numaraya evet yaz gönder demişler.o da göndermişve olan olmuş.
ama hala iddia ediyor arkadaşım yapmaz,nasıl oluyor ya diyor :)
bebike ad dusundunuz mu?ay öyle işte
bebike ad dusundunuz mu?
bebike ad dusundunuz mu?
kız olursa Müge
erkek olursa Bulut
kızı sen, erkegı eşin mi koydufaceteki kapak fotoğrafım Müge çiçeği,diğer adı da inci çiçeği :)
kızı sen, erkegı eşin mi koydu
bıtter, muge koymasan olmaz mı?
müge anlı gelıyor aklımaneden? :26: ay kötü mü kız
müge anlı gelıyor aklımabence daha guzel bişi düşün sen
9 ay da çok fazla yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?