çocukluguma gıttım heeaçtımm vay be sur dertlendim şimdi
çocukluguma gıttım heebende huzunlendım heee
o ne demek ki?pilinden dolayı arıza falan mı verıyo
bu ne ki neler dınlerdım :60. ruhumda varmıs melankolık dünyasıçocukken bunu ne diye dinlermişsin acep
bu ne ki neler dınlerdım :60. ruhumda varmıs melankolık dünyası
sur geçen bunu izledim Allahım diyorum neler izledi bu ülke hahahahahaha
[video=youtube;DSWi2cIaGoc]http://www.youtube.com/watch?v=DSWi2cIaGoc[/video]
allah rahmet eylesın
erken gıttı. [video=youtube;-4XdREN2V-g]https://www.youtube.com/watch?v=-4XdREN2V-g&list=RDAHKe9Zib6k8&index=7[/video]
evet yaa
neler izledik hee. ama her şey kısa surelı işte
sürekli canlı tutmak lazım yaptıklarını, amacını...tutmazsan böyle unutulup gıdersın
insan kücükken dertleniyor olmayan şeylere kücükken bende hatırlarım öle duygular karmaşası yaşardım
küçükken senle ıyı anlasırmısız. açardık radyoyu dınler dururduk slovları dunya basımıza yıkılmıscasına
ünlü olmak için ne rezıllıkler yaptıklar, ama ellerınden bır halt gelmedıgı ıcın unutuldular hep.popüler olup sonra puf diye sönen mumlarkafasında bardak kıran mı dersin neler yok neler
o zaman ki çocuklukta amaonun tadı da baska surevet
ünlü olmak için ne rezıllıkler yaptıklar, ama ellerınden bır halt gelmedıgı ıcın unutuldular hep.ne sandınız ki kımler geldı kımler geçti
siz kımdınız, dimi norwe?
en gıcık pil bu işteaman çekınme netten ver sıparıs :d hatta çok ucuzsa 2-3 adet ver
yedek bulunsun elınde
bebikini yirim
yeyin bebikimipillerin en gıcıkı evet tatlım
bebeke alın bir oyuncak gelince oynar.. oyun hamuru alın oy yumuşacak yumuşak
hahhahaa çok güldüm :) geçen babamın evindeki baskül de aynıydı.pil ne ya bu devirde şarjlı olsa yada fişli daha iyi kilom kaça düştü merak ediyorumçıkıyorum üstüne LO diyor LO lo lo mahsun gibi o neyse low heralde
o zaman ki çocuklukta amaşimdiki dönemde olsaydık nette baya takılır, youtuve vıdeolarına guler
bir yandan da muzık dınlerıdkdevıre göre yanı
yani sen ben varken hadlerine düşmez kalıcı bir eser bırakmadıktan sonra tolstoy mu sandınız kendinizi siz dali misur sen kalırsın senin de eserler var kolyeler takılar
bende resim yapardım hep sonra ne olduysa hayattan bir usanmışlık geldi karikatür yapardım eğlenidim.. çok kötü şimdi ot oldum
yeyin bebikimiçok mutlu etti bugün annesini kalbi atıyordu ekranda
hahhahaa çok güldüm :) geçen babamın evindeki baskül de aynıydı.
yeyin bebikimiçok mutlu etti bugün annesini kalbi atıyordu ekranda
hahhahaa çok güldüm :) geçen babamın evindeki baskül de aynıydı.
evet komik video açıp gülerdik face den de ileti paylaşırdık koptuğunu hissediyorhahahaha ya eskiden daha iyimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?