nasıl canım sıkıldın mı dovemden seklı ne bıde benım hep dusuncede kaldıyok yahu bu kadar dövme yeter :d yaptırmayı dusunmuyorum artık :d
bacagımdakı azrail ve büyük biraz :d ama yapan mal yapamadınasıl canım sıkıldın mı dovemden seklı ne bıde benım hep dusuncede kaldı
yedin bitirdin şimdidençin takvımı falan vardı kkda :d ona da baksana birbakalım orada ne dıyecek :d
allah analı babalı büyütsün yirim onu
yerim tabi mınıcıgıyedin bitirdin şimdiden
çin takvimi kız dedi.
sen şunların fotosunu atsana bana çok merak ettimbacagımdakı azrail ve büyük biraz :d ama yapan mal yapamadı
kım neyı görmek ıstıyorsa ona benzetıyor :d ondan çok sıkıldım..
omuzumdakı kanatlı meryem ana, o da büyük ve onu çok sevıyorum
harıka yapılmıs o
8 yıl gectı hala ılk gun kı kadar canlı duruyor. elımdekı mınık bır pati, o da kendı çapında takılıyor işte
tek sıkıldıgım bacagımdakı azrail ağabey :d
bacagımdakı azrail ve büyük biraz :d ama yapan mal yapamadı
kım neyı görmek ıstıyorsa ona benzetıyor :d ondan çok sıkıldım..
omuzumdakı kanatlı meryem ana, o da büyük ve onu çok sevıyorum
harıka yapılmıs o
8 yıl gectı hala ılk gun kı kadar canlı duruyor. elımdekı mınık bır pati, o da kendı çapında takılıyor işte
tek sıkıldıgım bacagımdakı azrail ağabey :d
senin kızın olsun inşallah :)yerim tabi mınıcıgıdemek çin takvımı gızce dıyoo
bacagıma pegasusveya trıbal bişi yaptıraymısım keşke. gercekten bazı kadınlar cok becerıksız yaahmm anladım canım gule gule kullan patıyı bende sevıyorum.
azraılı baska bıseye cevırırsın belıkı bıgun belımde dusunuyorum bende
senin kızın olsun inşallah :)
nasip :d bacagımdakıyle şuan ugrasamama amasen şunların fotosunu atsana bana çok merak ettim
hatırlamıyorum görmedim demek ki :)nasip :d bacagımdakıyle şuan ugrasamama ama
omuzumdakının ve elımdekının fotosu var :d bır ara album yapmıstım görmemıs mıydın gı?
hmm baktım ama kapalı bu bızenasip :d bacagımdakıyle şuan ugrasamama ama
omuzumdakının ve elımdekının fotosu var :d bır ara album yapmıstım görmemıs mıydın gı?
silmiştim zaten canım :dhmm baktım ama kapalı bu bıze
koydum şimdihatırlamıyorum görmedim demek ki :)
Albümden silmişsin sanırım bende çok merak ettim koysan şu dövmelerini olma mı ?nasip :d bacagımdakıyle şuan ugrasamama ama
patıcık de elımde işte : d tek foto ile ikisi aradan çıkmıs :dbeğendim çok yakışmış pek bir cooooll
hani paticik
Baktım baktım müthiş yaaa çok güzel yapmış yapan süper duruyor pati de çok tatlı hemencicik görüverdimalbüme bakın kızlar...
evet, öyle gercekten. foto da net cıkmamıs hatta : )Baktım baktım müthiş yaaa çok güzel yapmış yapan süper duruyor pati de çok tatlı hemencicik görüverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?