kadınlar külübü eve kargo gönderiyomuş !

Zor anlamak cidden. Kocasinin niye kizdigini da anlamadim ilk defa mi kargo geliyor adina. Tartisina kadar kimmis bu ari maya der google a bakardim. Omo lar gelince yuzu guler tabi konu sahibinin :)
Kaldi ki bu kadar tartisilicak ne olabilir kargoda cidden merak ettim. Yok ama arastirmadan hemen suclamak kolay sonra hamileyim hormonlarim hormonlarim bizim annelerimizde hamile kalmis ya hatta anneannelerimiz bile cogu da hormon diyememistir boyle diye dusunuyorum. Uzucu bence keske boyle bahanelerin arkasina siginmasak ve ozur dilemeyi kalp kirmamayi bile bilsek.

Ben kutuma gitmek istiyorum acun bey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben kocası neden kızdı onu anlamadım :44: kkdan bana kargo geldi eşim hiç kızmadı :26: eşimde bi sorun mu var kızlar

bunca yıllar takip ettik küssekde darılsakta..acı tatlı günlerimz oldu..aile gibi..insan bir kolide bize göderir

Ben kocası neden kızdı onu anlamadım :44: kkdan bana kargo geldi eşim hiç kızmadı :26: eşimde bi sorun mu var kızlar

bibicim eşinin midesi çok genişmiş kusura bakma ama bir bağyana kargo geldiğinde eşi kızmıyorsa ben onun erkekliğinden şüphe ederim.

burası değildir deterjan markalarının turkcell in falan da kadınlar kulubu var onlardan biridir kargo firmasını arayıp göndericiyi sorsana

ne kargosu hiç duymadım

Hayin kazen bunca yiillik uyeyim bana birşey gondermedi
Dun telde konuştum ben onur üyelik taci istiyorum dedim optummm byee dedi teli kapatti

Son düzenleme:
Hayin kazen bunca yiillik uyeyim bana birşey gondermedi
Dun telde konuştum ben onur üyelik taci istiyorum dedim optummm byee dedi teli kapatti
cıks çok banlananlara o yok.
sen ve geçmişteki ben.
mümkünatı yok onur üyeliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…