kadınlar külübü eve kargo gönderiyomuş !

Valla eve kargo geliyorsa bu kadın adresine ona buna vermiş demektir. Sonu kötü norvecim bu kadın sokaktaki erkeklerle anket yapıp adresini veriyosa eve erkek de atar. Hiç güvenilir değil.

ne bileyim hiç bu kadar fesat olmamıştım canım ama

Hayin kazen bunca yiillik uyeyim bana birşey gondermedi
Dun telde konuştum ben onur üyelik taci istiyorum dedim optummm byee dedi teli kapatti
bende bir şey istiyorum fark etmez ne olursa tac olur toka olur

Valla eve kargo geliyorsa bu kadın adresine ona buna vermiş demektir. Sonu kötü norvecim bu kadın sokaktaki erkeklerle anket yapıp adresini veriyosa eve erkek de atar. Hiç güvenilir değil.

böyledir işte biz kaç ankete katıldık bir nane gelmedi istemeyene gelir

Üyelerin adres bilgileri alınıyor mu:44ro kart veya yarışmalar dışında adres bilgisi alınmıyor diye biliyorum:26:

Eşi benden gizli alışveriş yapıp, para harcadı diye kızmıştır.
Ayrıca bu bölüm ürün şikayet hattı gibi mi göründü sana?
Varsa böyle bir sorun, mesaj atarsın yetkiliye ilgilenir. Buradan görene kadar, mesajı görmesi daha kolay olur.
Ayrıca milleti ne diye azarlıyorsun? Kimsenin kimseyi paylamaya hakkı yok burada.
Biz ne bileceğiz ki ne kargosu gelmiş, kadıncağız sormuş sana anlamak için yazık, ama işte
Ha ayrıca sorununuzu çözümlemişler, büyük ihtimalle bahsettiğiniz KADINLAR KULUBÜ burası değil, boş yere zan altında bırakıyorsunuz.

Son düzenleme:
gerçekten çok trajı komik..yahu istemiyorsan almazsın koliyi geri gider hayret bir şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…