bana da bir iftar kolisi
cıks çok banlananlara o yok.
sen ve geçmişteki ben.
mümkünatı yok onur üyeliğin
bana da bir iftar kolisi
Valla eve kargo geliyorsa bu kadın adresine ona buna vermiş demektir. Sonu kötü norvecim bu kadın sokaktaki erkeklerle anket yapıp adresini veriyosa eve erkek de atar. Hiç güvenilir değil.
bende bir şey istiyorum fark etmez ne olursa tac olur toka olurHayin kazen bunca yiillik uyeyim bana birşey gondermedi
Dun telde konuştum ben onur üyelik taci istiyorum dedim optummm byee dedi teli kapatti
böyledir işte biz kaç ankete katıldık bir nane gelmedi istemeyene gelirValla eve kargo geliyorsa bu kadın adresine ona buna vermiş demektir. Sonu kötü norvecim bu kadın sokaktaki erkeklerle anket yapıp adresini veriyosa eve erkek de atar. Hiç güvenilir değil.
elif gibi yeşilim gibi anuşka gibi üyelerin nickinin altında onur üyesi yazar.onur üyesi ne oluyor oky :26:
gerçekten çok trajı komik..yahu istemiyorsan almazsın koliyi geri gider hayret bir şey..
hay allah yazmadım ama benzer bir şey düşündümkutudan erekek mankan falan çıkacak sandı belkide
Bizim kocişlere yapılacak birşey yok..(mahpustan çıkmışsın geçmiş olsun kuzum)
Hissediyorum kutudan buyuk cikacak.
bibicim eşinin midesi çok genişmiş kusura bakma ama bir bağyana kargo geldiğinde eşi kızmıyorsa ben onun erkekliğinden şüphe ederim.
elif gibi yeşilim gibi anuşka gibi üyelerin nickinin altında onur üyesi yazar.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=735837&p=36113799#post36113799
bak mesela elifte var
gerçekten çok trajı komik..yahu istemiyorsan almazsın koliyi geri gider hayret bir şey.işte bu çok dogrukargodan ne çıktı söylesen
Kocam erkek değil minapcam ben şimdi kızlar yeni çıktım mapıstan yapmayın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?