- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.081
Sefkili günlük
gayipten yazılar geliyor sankim
keyifsizligimden olsa gerek,
Dünya çıkar dünyası olmuş
Nassın afu ii misin çoluk çocuk nasıl
demeyen insanlar görünce hemen hayırlı işler yap diolar...
Günlük sen herkesi bildiin giibi yap
Berşule yi Ankara ya göndermesine yardımcı ol..
Öptüm günlük bu gece yatagımda uyuyabilirsin..
günlük, müjdemi isterim
Gerçi bana ne be kadın ne halin varsa gör diyebilirsin ama sana haber veriyim dedim kız.
Barıştık kız biz kocamla.:asigim:
AHHH NİHAYET BU KUZNUN GİDİŞİ HAYIRLI DİĞİLDİ KORKMADIM DİĞİL YANE KÖTÜ YOLA DÜŞMESİNDEN tatlicadiarzu NEYSEKİ YIRTTI..KIRSIN DİZİNİ OTURSUN KOCASINIZ DİBİNE HER DİDİĞİNİE BAŞ SALLASIN KAŞINMASIN EMME lülülülülülü
selam
yawas yawas hersey yoluna gırıo gıbı ama nedense hala ıcımde supeler war karmakarısıgım sadece bugunu dusunuorum bugun ıısem yarının bı onemı yoktur.oysa yarınları dusunmeden nasıl yon werıcez hayatımıza...Cotton candy ablacım wala ne oldugunu bende bılmıorum bosluktayım.
gorunuste kımseyle sorunum yok gıbı ama bıraz dusunmeye basladıgımda sorunların ıcınden cıkamıorum...sewgılıme olan guwenım,aılemle olan tartısmalarım,we kendıme olan sorumluluklarım tabı kı ıstedıgım bolumu ya kazanamazsam korkusu...
ıı kı arkadaslarım war 5 ay gecmesıne ragmen hepsıyle ıı anlasıorum we her zaman yanımdalar.gecen aksam moralım asırı bozuktu hıc telefonum susmadı saolsunlar.
daha fazla solıcek bıse bulamıorum...benden bu kadar
gun gecmez yuregımdekı acı amansız yalnızlık yuzume wurur zamansız huznum bıle yorgun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?