- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.121
Günlük bacım
Yarın sabaha beni göremezsen anlaki öteki dünyaya göçmüşümdür. Helvamı cadı yapsın. Yada cadı beceremez Mahbile yapsın.
Çok hastayım günlük, çook. Ayakta zor duruyorum, vicdansız patronların biri de "kızım ne bu halin git evine, yat dinlen" demedi günlük:çok üzgünüm:, insanlık öldü galiba.
Keşke kocacım iyi bir maaş alsa da bende çalışmasam günlükcüm, ama öğretmen maaşı işte.:çok üzgünüm:
sen hiç merak etmeden ölebilirsin gözün arkada kalmasın helvanı ben yaparım herkes parmaklarını yer arkadaşlık ölmedi ya sen öleceksin:roflol::roflol:
İstedigin helva olsun kuzum ,ellerimle yaparım sana ben:roflol:
Cadunun yaptıgı helvadan ne hayır gelir, sen dinlenmeme bak:icecream:
Offf günlük offf, meğer ölmemi dört gözle bekleyenler varmış, bende onları dost bilirdim:çok üzgünüm: Yüzüme gülüp arkamdan böyle eğlenirlermiş meğer allahın cezaları:mymeka:
günlükçüüüümm canım nasılda helva çekti anlatamam :icecream:
kuzumada geçmiş olsun diim bari aklıma helva gelmişkene:icecream:
bugün 12 ye kadar buralardayım sonra naaaşş izinliyim
yübbbüüüüüüüüüüüüü:dance:
Günlük söle iloşa,
izinliyse bize ne :mymeka:
günlükkkkkk
mrbbb ne kadar mutluyum bilemezsin
sabah sabah arkadaşlar bizim üni ye gitti sonuçlara bakmaya
iki final açıklanacaktı biri kesindi ama diğerinden hiç umudum
yoktu senağlama
ammmaaaaa geçmiişimm :teytey:
nasıl mutluyum bilemezsin
böyle evin içini coşturdummmm ayyy
sanada anlatıyım dedim K.İ.B
günlükcüğüm Şeniz
Offf günlük offf, meğer ölmemi dört gözle bekleyenler varmış, bende onları dost bilirdim:çok üzgünüm: Yüzüme gülüp arkamdan böyle eğlenirlermiş meğer allahın cezaları:mymeka:
sen hiç merak etmeden ölebilirsin gözün arkada kalmasın helvanı ben yaparım herkes parmaklarını yer arkadaşlık ölmedi ya sen öleceksin:roflol::roflol:
Evet barçmanım arkadaşlık bu günler içindir değilmi:icecream:
Günlükçüm aysele söyle gözü arkada kalmasın güle güle gitsin:asigim:
İloş yok rahat olcam bugün:dance:
Sevgili günlükçüm,
sorma dün akşam başıma gelenleri,
tarhanacık pişirdim bilirsin garibanın çorbasıdır,
anacımın yaptığı tarhanadan,
kaselere koydum tezgahın ordayım,kocamda masaya oturdu zattettim
elimde kasenin tekiyle masaya dönmemle,eşime çarpmam bir oldu,
tabi sol el parmaklarımın hepsi yandı
bir feryat figan,hemen soğuk suya tuttum ,ama ne acıdı,ne sen sor ne ben sööliyim.tabi başladım ağlamaya,eşim hemen abisini aradı napalım die,tabi doktor beyimize,lazım olunca ulaşmak ne mümkün,sonra başka bi dr. tanıdığı aradı ve koştu eczaneye,
o gelene kadar elim soğuk suyun içinde bekledim,
krem iyice yaktı,akşam 10 kadar su da beklettim,sonra acuk acısı geçer gibi oldu.Allahım ne zormuş bu yanık acısı bööle.
Sevgili günlükçüm,
sorma dün akşam başıma gelenleri,
tarhanacık pişirdim bilirsin garibanın çorbasıdır,
anacımın yaptığı tarhanadan,
kaselere koydum tezgahın ordayım,kocamda masaya oturdu zattettim
elimde kasenin tekiyle masaya dönmemle,eşime çarpmam bir oldu,
tabi sol el parmaklarımın hepsi yandı
bir feryat figan,hemen soğuk suya tuttum ,ama ne acıdı,ne sen sor ne ben sööliyim.tabi başladım ağlamaya,eşim hemen abisini aradı napalım die,tabi doktor beyimize,lazım olunca ulaşmak ne mümkün,sonra başka bi dr. tanıdığı aradı ve koştu eczaneye,
o gelene kadar elim soğuk suyun içinde bekledim,
krem iyice yaktı,akşam 10 kadar su da beklettim,sonra acuk acısı geçer gibi oldu.Allahım ne zormuş bu yanık acısı bööle.
Çok geçmiş olsun Eynur Bacım, yanık acısı hakkaten kötüdür. Ama devamlı soğuk suya tutman iyi olmuş. Silverdine yanık kremi var onuda kullansaydın keşke, acısını filan alıyor.
E artık eşin 1 ay kurtulamaz dilinden dimi. Ben olsam sürekli başına kakardımsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?