- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.101
Günlük,
ben bu rockcu kizimizda sinav stresinin sebep oldugu depresif bi ruh hali seziyorum.. :1shok:
Lütfen söyle ona kendini bir an önce toparlasin,hayatta ÖSS sinavindan cok daha önemli seyler var :mymeka: En önemlisi de kendisi :asigim::1hug:
siteyi anlamya çalışıyorum bana yardım edecek bir arkadaş arıyorum hala siteyi anlamadım da herkese hayırlı geceler...
Günlük bacım
Yarın sabaha beni göremezsen anlaki öteki dünyaya göçmüşümdür. Helvamı cadı yapsın. Yada cadı beceremez Mahbile yapsın.
Çok hastayım günlük, çook. Ayakta zor duruyorum, vicdansız patronların biri de "kızım ne bu halin git evine, yat dinlen" demedi günlük:çok üzgünüm:, insanlık öldü galiba.
Keşke kocacım iyi bir maaş alsa da bende çalışmasam günlükcüm, ama öğretmen maaşı işte.:çok üzgünüm:
herkesin bir derdi var.insan aç 4 gün,susuz 4 saat,nefessiz 4 dk,umutsuz 4 sn yaşayabilirmiş.....kimseyi ALLAH umutsuz bırakmasın.yıllardır uğraşıyordum bu gün başardım;eşime o kitabı okuttum..çok mutluyum.sevgili tüliş bu yazıyı okuyacağını biliyorum arkadaşım seni çok seviyorum................işte böyle SEVGİLİ GÜNLÜKa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?