Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

bebişe söle kaysın azcık kenara

Heheh soylerim tabi de tekmeyi yersek gorursun Olsun gel bacim yer bulurus sana

He bu arada ben sohbete daldim yemek yapmadim halen, kocis gelirse ac kalir bu sefer beni yer aman

Bana musade kizlar opuyom sizleri sevdim burayi gene gelirim, Tabi konu sahibi bizi kovalamassa evliyis diye

sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah lazanya var pakette yanlız onu haşlıycazmı suda tepsiye yerleştiricez dimi

sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah lazanya var pakette yanlız onu haşlıycazmı suda tepsiye yerleştiricez dimi

Insallahhhh canim,

Canim iki cesiti oluyo burda, biri parca parca biri uzun uzun, Parcali olanlari ben kiyma harcini tam ocaktan alacagim zaman icine katiyorum 2-3 dk beraber kavruluyo sonra firin tepsisine koyuyom biraz pisiyo beraber firinda sonra ustune kasar peynir koyuyom kizarinca servise hazir oluyo. Ama uzun olunca onu ne hasliyom ne harca katiyom. Yani uzunlarindan 1 tane firin tepsisine koyuyorum biraz harc koyuyom boyle boyle devam ediyom tabi harc biraz sulu oluyoya firinda pisme sureside oluyo pisince gene kasar peynir koyuyorum uste kizarinca servise hazir.

Hizli hizli yazdim canim umarim anlamissindir, yemegi yapmak icin kalkicam. Daha sonra anlamadiysan detayli yazarim okey ? Harcin icine neler koydugumu falan. Aksam acarim burda olursan.

Son düzenleme:
anladım canım saolasın kolay gelsin sana görüşürüz...

hahaha hem bebişten hem konu sahibinden tepik yerim daha ne isterim

görüşürüz canım benimde mesai bitiyo kaçıcam şimdi eve doğru yollanıcam

kızlar burayı boş bırakmıssınız:) arkdasmı buldunuz hepiniz naptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…