bebişe söle kaysın azcık kenara
sağlıkla kucağına alırsın canımEvet canim hamileyim, oyy masallah 9 aylik he darisi bana insallah ya gunler gecmiyo sankiBende o gunleri gorurum insallahhhh
Canim hazir pakette aliyorum lazanyayi, butun malzeme icinde sadece sebzelerini ve kiymasini ben ekliyorum. pratik oluyo yani 1 saat hazir oluyo. Ben yurtdisindayim burda hazir paketleri satiliyo turkiyede boyle haziri satiliyomu onu bilmiyorum :26:
hoşgeldin canımkızlarrrrr bende geldimm uzun zamandır üyeyim ama hiç arkadaşım yokk(( benide alın aranızaa
sağlıkla kucağına alırsın canıminşallah lazanya var pakette yanlız onu haşlıycazmı suda tepsiye yerleştiricez dimi
anladım canım saolasın kolay gelsin sana görüşürüz...Insallahhhh canim,
Canim iki cesiti oluyo burda, biri parca parca biri uzun uzun, Parcali olanlari ben kiyma harcini tam ocaktan alacagim zaman icine katiyorum 2-3 dk beraber kavruluyo sonra firin tepsisine koyuyom biraz pisiyo beraber firinda sonra ustune kasar peynir koyuyom kizarinca servise hazir oluyo. Ama uzun olunca onu ne hasliyom ne harca katiyom. Yani uzunlarindan 1 tane firin tepsisine koyuyorum biraz harc koyuyom boyle boyle devam ediyom tabi harc biraz sulu oluyoya firinda pisme sureside oluyo pisince gene kasar peynir koyuyorum uste kizarinca servise hazir.
Hizli hizli yazdim canim umarim anlamissindir, yemegi yapmak icin kalkicam. Daha sonra anlamadiysan detayli yazarim okey ? Harcin icine neler koydugumu falan. Aksam acarim burda olursan.
Heheh soylerim tabi de tekmeyi yersek gorursunOlsun gel bacim yer bulurus sana
He bu arada ben sohbete daldim yemek yapmadim halen, kocis gelirse ac kalir bu sefer beni yer aman
Bana musade kizlar opuyom sizleri sevdim burayi gene gelirim, Tabi konu sahibi bizi kovalamassa evliyis diye
aman boşverelim zaten can sıkıcı meselelergeçmiş olsun arada oluyor öyle talihsizlikler
naber kızlaaar, istanbullular ellerini kaldırsın havaya
sen nabersın ya hayırdır kayıplardasın da
topiği hamile ve evliler bastı
topiği hamile ve evliler bastı
ben de gececilerdenim kızlaaree anlatın ne var ne yok
naber canım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?