Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

yeni evliyim canım sende evleneceksin sanırım nasıl gidiyo heyecan varmı?? ne kadar kaldı??

valla canım kusura bakma dün işten çıkmıştım oyüzden yazamadım heyecan dorukta ama bu aralar tartışmalar sıklaştı yaa moralim bozuluyor bu yüzden

valla canım kusura bakma dün işten çıkmıştım oyüzden yazamadım heyecan dorukta ama bu aralar tartışmalar sıklaştı yaa moralim bozuluyor bu yüzden

Canim cok iyi anliyorum seni, ayni seyleri bende yasadim tartismalardan bikmistim Bozma moralini guzel gunleri dusun gelinlikle askinin karsisina cikacagin ani dusun

Ayyyyyyyyyyyy ben bile heyecanlandim, ne zaman dugun sectinmi gelinligi falan ?

ne kusuru canım önemli değil...düğüne sayılı günler kala bu tür tartışmalar olurmuş (gerçi bizde olmadı ama genelde böyle söylerler ) sıkma canını tadını çıkarın her anın...aileleri de işinize fazla karıştırmayın...güvendiklerinizden fikir alın herkesten değil...he deyip geçin biçok şeye yoksa didişmeler tartışmalar uzar gider canım...bu dönemde 3 maymunu oynamak iyidir...

saol canım senin de cuman mubarek olsun...iyiyim valla kendi adıma söliim regl bitio rahatladım sen nasssın

sagol canim,

hehe ohh ilk gununu bende sevmezdim reglin ama son gunun severdim sen gibi

iyim bende ya napim yiyip yiyip oturuyom sistim Evdeyim ya surekli baska alternatif yok ye otur ye otur

Sen calisiyon sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…