ne iş yapıyosun?satış falanmı?
mağazadaym kasadaym indirim istyolar off yaa git babama söyle bana ne diyosun sinir oluyorummm bi de şikayet ediyolar babama
Hoşbulduukk..ne güzel bi karşılama oldu..tşk.ederim..
Son zamanlarda çevremde konuşacak hiçbir arkadaş bulamıyorum..en samimi arkadaşım sandığım insan aslında hiçbir zaman arkadaşım olmamış..ve ben bunu yıllar boyu görememişim.. Sonrasındada kimseye güvenim kalmadığından diğer arkadaşlarımlada görüşmedim ve şimdi dımdızlak ortada kaldımhamilelik süresince hep kk daydım.. Yine gezinirken bu foruma denk geldim.. Sanalda olsa arkadaşlarım olsun istedimm:2:
süpper zevkli bi işin var..patronun babann işine gelmeyeni tersle gitsin hatta git kime şikayet ediosan et die artislik yap
konusacak bırı yokmu ya
allah sabır versın.durumunuz zor bırde askerlık varmış.sımdı lohusalık psıkolojısı sızı etkılıyodur.eşinizle konuşmak en guzelı dışarıdan konuşulanları eşinize anlatın bence.ben bu yuzden neredeyse evlılıgımı bıtırıyodum.konuşun belkıde sandıgınız gıbı degıldır:44:
annem,kardeşim geldi antalyadan bakıyolar saolsunlar,,,allah görüyo kayınvaldem de gelir pastamı böreğimi yapar misafir gelince ağırlar....kendi akrabalrı burda sık geliyor tabi...eşimle konuştuk canım beni hep susturdu,,en son daha dün mail gönderdim ona diyemediklerimi yazdım.çünkü tartşıyoruz hep.bir de ilk defa evdeyim ben evlenmeden önce hep okuldu,işti hiç evde kalmadım...iş aradım durdum ama küçük yer olduğu için kendime göre iş bulamadım.eski şirketime gitsem yine sen diyolarlar bana.bunu da dile getirdim annem bebeğe bakar ben de antalyada çalrşırım dedim.(burdada kiradayız çünkü) tamam dedi.sonra kayınvaldeme yemeğe 5dakkalığına sıkıldık ev gezmesine gittik annemle orda konu açılmadı ama eve gelince eşim bana:bizimkilerde kalacaksın dedi....meğerse eşim sabahtan oraya uğramış bişi vermek için orda işlemişler sanırım çok üzüldüm....yine ağzım kapandı.ben de mail attım bakalım ters etki yapmazsa....
kendi annem tartışmamızı duydu ve "evlerimi varmış ki seni ve torunları kalsın diyolar" dedi....tepkisini belirtti. keşke evleri olsaydı annemlerin ozman sesleri çıkmazdı
ahhhh kız tarafı sessiz olunca olmuyor işte...bi de para olacak....bir de kariyer....yeni evlenecek kızlara hep söylüyorum....kendinizi garantiye alın....
konusacak bırı yokmu ya
istanbul keşke burda olsaydın iki komşusuz komşu olurduk
bence zenginlikle kariyerle alakası yok cnm...patavatsız bencil insan her daim yapar bunuannem,kardeşim geldi antalyadan bakıyolar saolsunlar,,,allah görüyo kayınvaldem de gelir pastamı böreğimi yapar misafir gelince ağırlar....kendi akrabalrı burda sık geliyor tabi...eşimle konuştuk canım beni hep susturdu,,en son daha dün mail gönderdim ona diyemediklerimi yazdım.çünkü tartşıyoruz hep.bir de ilk defa evdeyim ben evlenmeden önce hep okuldu,işti hiç evde kalmadım...iş aradım durdum ama küçük yer olduğu için kendime göre iş bulamadım.eski şirketime gitsem yine sen diyolarlar bana.bunu da dile getirdim annem bebeğe bakar ben de antalyada çalrşırım dedim.(burdada kiradayız çünkü) tamam dedi.sonra kayınvaldeme yemeğe 5dakkalığına sıkıldık ev gezmesine gittik annemle orda konu açılmadı ama eve gelince eşim bana:bizimkilerde kalacaksın dedi....meğerse eşim sabahtan oraya uğramış bişi vermek için orda işlemişler sanırım çok üzüldüm....yine ağzım kapandı.ben de mail attım bakalım ters etki yapmazsa....
kendi annem tartışmamızı duydu ve "evlerimi varmış ki seni ve torunları kalsın diyolar" dedi....tepkisini belirtti. keşke evleri olsaydı annemlerin ozman sesleri çıkmazdı
ahhhh kız tarafı sessiz olunca olmuyor işte...bi de para olacak....bir de kariyer....yeni evlenecek kızlara hep söylüyorum....kendinizi garantiye alın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?