Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

kızlar iş çıkış saatim geldi görüşürüz sonra bo bol muhabbet ederiz merak etmeyin.

Kendinize iyi bakın

annem,kardeşim geldi antalyadan bakıyolar saolsunlar,,,allah görüyo kayınvaldem de gelir pastamı böreğimi yapar misafir gelince ağırlar....kendi akrabalrı burda sık geliyor tabi...eşimle konuştuk canım beni hep susturdu,,en son daha dün mail gönderdim ona diyemediklerimi yazdım.çünkü tartşıyoruz hep.bir de ilk defa evdeyim ben evlenmeden önce hep okuldu,işti hiç evde kalmadım...iş aradım durdum ama küçük yer olduğu için kendime göre iş bulamadım.eski şirketime gitsem yine sen diyolarlar bana.bunu da dile getirdim annem bebeğe bakar ben de antalyada çalrşırım dedim.(burdada kiradayız çünkü) tamam dedi.sonra kayınvaldeme yemeğe 5dakkalığına sıkıldık ev gezmesine gittik annemle orda konu açılmadı ama eve gelince eşim bana:bizimkilerde kalacaksın dedi....meğerse eşim sabahtan oraya uğramış bişi vermek için orda işlemişler sanırım çok üzüldüm....yine ağzım kapandı.ben de mail attım bakalım ters etki yapmazsa....
kendi annem tartışmamızı duydu ve "evlerimi varmış ki seni ve torunları kalsın diyolar" dedi....tepkisini belirtti. keşke evleri olsaydı annemlerin ozman sesleri çıkmazdı
ahhhh kız tarafı sessiz olunca olmuyor işte...bi de para olacak....bir de kariyer....yeni evlenecek kızlara hep söylüyorum....kendinizi garantiye alın....

evet cnm aynen oyle.aslında sen oncedende çalısıyomussun esın bunu bılıyo.bırde ne kadar ayıp insan kızını nereye olsa sıgdırır evlerı varmıymış ne demek.seve seve bakarlar gorumcede varmı ?

istanbul keşke burda olsaydın iki komşusuz komşu olurduk

meraba badezuzum ben arkadaşın olurum senin,çok tatlısın,bi konu açmıştın 'tüpüm dıhanmış' diyeçok hoşsun,güldürdün beni:81:ama sonra kapatmışsın konuyu.umarım istediğin minik,tatlı şeye en kısa zaman da kavuşursun,sen,ben ve isteyen herkes en kısa zaman da bebeklerimize kavuşuruz[/QUOTE]

teşekkürler amin inş.

bence zenginlikle kariyerle alakası yok cnm...patavatsız bencil insan her daim yapar bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…