[ı]teşekkür ettim geldim bende[/ı]
ee nasılsın canım çalışıyomusun
burası bise ait boşver gitsin
Valla anlatim kendimisonra siz sırayla anlatın şekercikler. Burda yeniyim 1 hafta olmadı daha.
Adım Sineray Cemre garip bi ismim var ama anlamları çok güzel ve beğeniyorum isimlerimi. Sineray ayın gizlenmiş yüzü demek. Cemreyi bilmeyen yoktur
19 yaşındayımm temmuzda 20 oluyorum o ayrıüni okuyodum bitti şuan evdeyim haftaya bebiş bakmaya başlıycam ve hafta sonları standlarda görev yapıyorum.
Merak ettikleriniz varsa çekinmeden sorabilirsiniz Herkese başarılarr
[ı]valla anlatim kendimi :d sonra siz sırayla anlatın şekercikler. Burda yeniyim 1 hafta olmadı daha.
Adım sineray cemre garip bi ismim var ama anlamları çok güzel ve beğeniyorum isimlerimi. Sineray ayın gizlenmiş yüzü demek. Cemreyi bilmeyen yoktur
19 yaşındayımm temmuzda 20 oluyorum o ayrıüni okuyodum bitti şuan evdeyim haftaya bebiş bakmaya başlıycam ve hafta sonları standlarda görev yapıyorum.
Merak ettikleriniz varsa çekinmeden sorabilirsiniz herkese başarılarr[/ı]
memnun oldumm..
Ben 2,5 yıllık evliyim 4,5 aylık bebişim var.. Notebook firmamız var sürekli buradayım..
Ofisten katılıyorum hergün aranıza bende henüz 1 haftalığım..
Seninde devamlı olur inşş... Isimlerin tabiki güzel kimsede olmıyan isimler ne güzel işte..
Arkadaş olarak ekliyorum
Merhabalar,,,ben antalyadan denizliye evlendim.ama küçük bir ilçesinde yım diyeaşıyorum.eşim burdan göçeriz dedi ama 3.yılımıza girdik ne be iş bulabildim ne de taşınabildik.eşimin ailesi burda yaşıyor.2 mahalle uzakta.etrafımdakiler senin eşin ana kuzusu vs.. dedikleri sırada onu hep korurdum laf söyletmezdim ama artık böyle oldğuna inandım.En kötüsü de eşim benle evlendiği için yani yabancı gelin olduğum için ona "burda kalma şartı "koyma iddası beni çok üzdü,korkuttu.eşimin abuk sabuk her fikri,artık onun gibi gelmiyor ona güvenim kalmadı sanki...benim gibi gurbet gelini varmı aranızda.severek de evlendik çok üzülüyorum birbirimize kırgın kaldığımız saatler oluyor....yeni bebeğimiz oldu bir aylık onun sayesinde bazen konuşuyourz.en kötüsü de eşim askere gidecek seneye bizde kalman şart deyince ailesi ben napıcam....:18:
evet canım büyük bir alışveris friimasında günlük ücretle çalışıyorumstand mankenliği mi canım
bende çok memnun oldummm ben daha evlenemedimmm 5 senelik uzatmalı seviglim var ve evlenmemize son 1094 güncük kaldıı. Allah analı babalı büyütsün tatlım inş. banada nasip edermemnun oldumm..
Ben 2,5 yıllık evliyim 4,5 aylık bebişim var.. Notebook firmamız var sürekli buradayım..
Ofisten katılıyorum hergün aranıza bende henüz 1 haftalığım..
Seninde devamlı olur inşş... Isimlerin tabiki güzel kimsede olmıyan isimler ne güzel işte..
Arkadaş olarak ekliyorum
hoşgeldin canciğerr
sineray ilk başta adını sirenay diye okudum dedim alla alla siren diye isim mi varama sineray çok güzelmişş çok beğendim
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?