hoşbulduk ben çok sevdim bu siteyi çıkmıyorum valla akşama kadar..
şimdi biraz çıkayımda bayilerimle ilgileneyimm satış olsunn
dün meleğimin kontrolü vardı kızlar sarılığımız düşüşe geçmiş hamdolsuntopuktan kan alırken o kadar çok ağlıyor ki dayanamıyorum yaaa anneliği daha iyi anlıyorum
selam kızlarr
ne yapacak kuaför bana
kuaförüm hamiş işi bıraktı yerine bir kız buldu . dün ilk dea yüzümü kıza aldırdım.kaşı çok güzel aldı. lakin saça girmeyeyim diye orantısız almış yüzümü.demin kullanıma hazır ağda bandı ile düzelttim. bazı ufak tefek tüyler bırakmış. ben esmerim tüylerim siyah rahatsız oluyorum
bir daha ki sefere kapımızın önünde yeni açılan yeri deneyeceğim.
dün meleğimin kontrolü vardı kızlar sarılığımız düşüşe geçmiş hamdolsuntopuktan kan alırken o kadar çok ağlıyor ki dayanamıyorum yaaa anneliği daha iyi anlıyorum
Slm kızlar beni de alın aranıza:2:
selam kızlarr
ne yapacak kuaför bana
kuaförüm hamiş işi bıraktı yerine bir kız buldu . dün ilk dea yüzümü kıza aldırdım.kaşı çok güzel aldı. lakin saça girmeyeyim diye orantısız almış yüzümü.demin kullanıma hazır ağda bandı ile düzelttim. bazı ufak tefek tüyler bırakmış. ben esmerim tüylerim siyah rahatsız oluyorum
bir daha ki sefere kapımızın önünde yeni açılan yeri deneyeceğim.
ismin çook hoşuma gitti
slm kızlar beni de alın aranıza:2:
gerçekten bu kuaför işi çok sakat ya, bi doğru düzgün yer tutturumadın mı feci oluyo..ben de fazla kesmelerinden muzdariptim, 2 parmak kısalsın diyosun bi karış alıyolar saçtan..en sonunda kısa kestirdim onlar rahat ben rahat
gerçekten bu kuaför işi çok sakat ya, bi doğru düzgün yer tutturumadın mı feci oluyo..ben de fazla kesmelerinden muzdariptim, 2 parmak kısalsın diyosun bi karış alıyolar saçtan..en sonunda kısa kestirdim onlar rahat ben rahat
sağolun arkadaş, kızımdan teyzelerine selamlar
AYYY SENİN KÜÇÜK BEBİŞİN Mİ VAAR..
AYNI DURMDAN BENDE GEÇTİM ÇOK ZOR DURUM YAA NE KADARLIK SENİNKİİ
keten helvam ciğerim sende gelllll
ay çok tatlıdır o şimdi1,5 yaşında bi bebeğim var yarın gelicek çok özlemiş beni ayrılamıyoruz annesine anne bile demiyo artık anne anne hep peşimde sanırım ilk okula kadar bende olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?