Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

hoşbulduk ben çok sevdim bu siteyi çıkmıyorum valla akşama kadar..

şimdi biraz çıkayımda bayilerimle ilgileneyimm satış olsunn

Bende öyleyim valla dikiş bile dikemiyorummm ama burdayım artık çok sevdim bu topiği çok yakınsınız öteki yerlerde kendi içlerinde oluşturmuşlar arkadaslık dışta kalıyo insan ister istemez Şans eseri rastladım iyikide görmüşümmm

dün meleğimin kontrolü vardı kızlar sarılığımız düşüşe geçmiş hamdolsun topuktan kan alırken o kadar çok ağlıyor ki dayanamıyorum yaaaanneliği daha iyi anlıyorum

dün meleğimin kontrolü vardı kızlar sarılığımız düşüşe geçmiş hamdolsun topuktan kan alırken o kadar çok ağlıyor ki dayanamıyorum yaaaanneliği daha iyi anlıyorum

Geçmiş olsunnn Allah korumuşşş Ben anne değilim ama küçük bebişler baktıgım için sanırım birazcık anlıyorum

ben de gidcektim ama cesaret edemiom

AYYY SENİN KÜÇÜK BEBİŞİN Mİ VAAR..

AYNI DURMDAN BENDE GEÇTİM ÇOK ZOR DURUM YAA NE KADARLIK SENİNKİİ

gerçekten bu kuaför işi çok sakat ya, bi doğru düzgün yer tutturumadın mı feci oluyo..ben de fazla kesmelerinden muzdariptim, 2 parmak kısalsın diyosun bi karış alıyolar saçtan..en sonunda kısa kestirdim onlar rahat ben rahat

5 senedir aynı kuafördeyim ağdamda saçımda boyamda orda çok memnunum geçen saçlarımı boyattım dedim kırıklarım var uçlarından alırmısın az :) 1 cm kesti 2 ay sonra gene gel gene okadar keseriz dedi hem uzatmış olursun hemde kırıkların gider dedi adam anlıyo beni

kızlar bende doğumdan sonra ilk defa ctesi günü saçımı kestirdim..

Adama kes diyorum nasıl kıyıyorsunuz saçınıza diyor.. çok kesmem diyor..

Yok o model yakışıyor bana diyorumm.. Ben sevmiyorum diyor..

Kısalt dedim dedim yine uzun kesmiş..

Birde evde baktım orantısız olmuş sinir durumdayımm yaaaaaaaa

Ama gidicem onun yanına illaki bu yandaki top gibi oynıcam onunlaa :121:

ay çok tatlıdır o şimdi 1,5 yaşında bi bebeğim var yarın gelicek çok özlemiş beni ayrılamıyoruz annesine anne bile demiyo artık anne anne hep peşimde sanırım ilk okula kadar bende olucak

evet yaa tatlı olmaz mı bakmaya doyamıyorum ki,,Allah bağışlasın cümlemizinkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…