:))) gunler rutinlesiyormu banami ole geliyor
dun gittim kendime olmayan gobege hamile pantolonu aldim...bu kadin milletide ne gereksizz seyler yapiyoruz..ole erken ciktim gezineyim dedim gitmisken nasil olsa buyumeyecekmi alayim bari bide cuval gibi heralde karnim buyudugunde doldurur insallah
cüvcüvlerimi kaldırdım başından geldim sonunda
:))) gunler rutinlesiyormu banami ole geliyor
dun gittim kendime olmayan gobege hamile pantolonu aldim...bu kadin milletide ne gereksizz seyler yapiyoruz..ole erken ciktim gezineyim dedim gitmisken nasil olsa buyumeyecekmi alayim bari bide cuval gibi heralde karnim buyudugunde doldurur insallah
çok özel deilse neden istemio aileler
dikiş bile dikemiyorum derken?
cuvcuvde kim olaki?
ay ne saçma ya..akraba kızı yaşlanınca bize bakar diye düşünüyolar genelde...ama ne yanlış
borçsuz ev olurmu yaa
evinize geçin kemerinizi sıkıp ödeyin borçlarınızı .. 3 yıl beklenirmi
Aşk bu ölüm var kalım var
birde bişe geldi aklıma cemrecim sakın bekletiyor olmasın senii cnm ya
Kusura bakma canm benimki gelmiş :) süpriz yapmış aşağı indim onunlaydım birazcık
onun annesi teyzesinin kızıyla evlendirmek istiyo miras bozulmasın v.s. v.s. diye. Bizimkilerde istemiyo 5 yaş aramızda var kandırıyo seni diye. 5 senedir savaş içindeyiz. Halimizden anlayan yok bize beklemek düşüyo
aklima kendi hikayem geldi benize zor verdiler valla kocama...3 sene sururdurduler bizimkiler yok diye bide esim muhendis ben mimarim lise asiklari falan degiliz...ole yasimizda ufak degildi hani...sonra ooo benim zorumla olacak diye ciktim ailemin karsina evlendik 2 senedir guzel bir evliligimiz 8 senelikte beraberligimiz var..aha bide bebegimizde olacak insallah...isin guzel tarafi ailem esimi cok cok seviyor..bide utanmadan onu uzersen bizi bulursun karsinda diyor...
bi ara annem cok isityorsan kac dedi bana yol orada dedim 23 yasindaki kiz evden kacarmi mantikli olalim veriyorsaniz adam gibi verin iste
ben de az önce renkli lens aldım ama sipariş olduğu için daha gelmedi yeşil renk
Evet öyle canım hiç bi oğluna karışmadı ama istemiyo işte benimkide der her annem ben ve bi abimi ayrı tutar diye. Sanırım ondan. Birde benimki evede bakıyo nasılsa en büyük evlenmemiş çocuk o kaldıAma sorun değil benimki neyin ne oldugunu görüyo ona göre davranıyo annesine
Ayyy bende çok istiyorummmm ama benimki kızıyo doğal ol diyoOna göre hala 14 yaşındayım Güle güle kullan cnm kaça aldın nerden aldın bende kehribar rengi istiyorummmm
ay ne zihniyet var ya....benim de ailem le maddi sorunlarım var...herkesin derdi farklı...insallah istediğini verir hayat
bizi de kız kardeşimle ayrı tutarlar erkek kardeşimden....Allah hak edene ewlat versin ben Allaha hawale ediyorum artık elimden bişiy gelmiyo
freshlook aldım yeşil renk bi aylık 50tl canım...
Aynen canım bende öyle yaptım. Yapıcak bişi yok ben gene saygıda kusur etmem ama sevmemde beni istemeyeni ben niye sevim kiii amaan neyse ayda 1 giderim olur biter benimki gitsin istediği zaman
Bakıorum hemen cnnm :) Bu arada isim ne yaş kaç nerden bak bak ben anlattım herşeyi sizi tanıyorummm :82:[/QUOT 22 yaş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?