Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

hayatım doldurucaksın tabi.. Bende büyüdüm son hafta alttan kasıyordu dahii :)

ben de az önce renkli lens aldım ama sipariş olduğu için daha gelmedi yeşil renk

çok özel deilse neden istemio aileler

Kusura bakma canm benimki gelmiş :) süpriz yapmış aşağı indim onunlaydım birazcık
onun annesi teyzesinin kızıyla evlendirmek istiyo miras bozulmasın v.s. v.s. diye. Bizimkilerde istemiyo 5 yaş aramızda var kandırıyo seni diye. 5 senedir savaş içindeyiz. Halimizden anlayan yok bize beklemek düşüyo

ay ne saçma ya..akraba kızı yaşlanınca bize bakar diye düşünüyolar genelde...ama ne yanlış

Evet öyle canım hiç bi oğluna karışmadı ama istemiyo işte benimkide der her annem ben ve bi abimi ayrı tutar diye. Sanırım ondan. Birde benimki evede bakıyo nasılsa en büyük evlenmemiş çocuk o kaldı Ama sorun değil benimki neyin ne oldugunu görüyo ona göre davranıyo annesine

Yok canım üniversite okuyo açıktan 2 senesi kaldı hem onu bekliyoruz hemde askerliği var sonra kısa dönem rahatlamamız lazım yoksa mutsuz oluruz. Benimkine kalsa hemen evlenelim diyo ama ben istemiyorum aklımda bişeyler varken mutlu olamam ki

ay ne zihniyet var ya....benim de ailem le maddi sorunlarım var...herkesin derdi farklı...insallah istediğini verir hayat

Evet ben daha 19 yaşındayım yaşımda küçük o yüzden sonuna kadar savaşıcaz. Onunda yaşı 24 anca işler yoluna girer kafamız rahat evleniriz. Vermezselerde vermesinler hiç bişi kaybetmeyiz.

bizi de kız kardeşimle ayrı tutarlar erkek kardeşimden....Allah hak edene ewlat versin ben Allaha hawale ediyorum artık elimden bişiy gelmiyo

ay ne zihniyet var ya....benim de ailem le maddi sorunlarım var...herkesin derdi farklı...insallah istediğini verir hayat

Amin canım da ben başa koydum 5 senemi verdim olmak zorunda. O ölürse allah korusun bende ölürüm 5 sene bu birbirimizi büyüttük. Kolay değilki onu bırakıp başkasıyla olmak.

bizi de kız kardeşimle ayrı tutarlar erkek kardeşimden....Allah hak edene ewlat versin ben Allaha hawale ediyorum artık elimden bişiy gelmiyo

Aynen canım bende öyle yaptım. Yapıcak bişi yok ben gene saygıda kusur etmem ama sevmemde beni istemeyeni ben niye sevim kiii amaan neyse ayda 1 giderim olur biter benimki gitsin istediği zaman

Sineray, bende 19 yaşındayım.
Sanıyorum bazı kızlar bu yaşlarda şurunu kaybediyor. Evlik falan şuanda bana göre bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…