Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

ne ilginç insanlar var ya ben de kırıkları aldırayım diye gittim bi baktım kısacık olmuş belime gelen saçlar bildiğin küt olldu

valla böylelerine özeniyorum işte ,ne güzel seni anlayan birini bulmuşsun..mesela erkekler de hep der ya "10 senelik - 15 senelik kuaförüm" diye, hep özeniyorum

bu da bi acayipmiş ,yok bu kuaförler hep muhalefet,ne dersen tersi

dikiş bile dikemiyorum derken?

ooo 3 sene de çokmuş yaa, niye o kadar bekleyecekmişsin ki:44::44:

Herşeyin rayına oturmasını bekliyoruz canım. Aileler istemiyo. Bizde herşeyi kendimiz yapıyoruz yavas yavas evimizi aldık kredi borçlarını ödüyoruz o bitince içini yapıp eşyalarımızı alıcaz bi yandanda çeyizimi dikiyiyorum, yapıyorum. Rahatlayıp kenara paramızı koyunca istemeye gelicekler 3 sene sonra tabi gelirseler. Olmazsa kaçıp evlenicez düğünümüzüde yapıcaz. Kimseye muhtaç olmuycaz. O yüzden işimizi sağlama alıp bekliyoruz bitanem

çok özel deilse neden istemio aileler

valla kuaför olayında son sözlerimi söyleyim.
kuaförümden memnundum 3 senerdir oraya aldırıyorum yüzümü ama deneyimsiz bir kıza 15 lira veremem kusuruma bakmasınlar
saç konusun tüm kuaförler aynııı benimde uzun gür saçlarım var nereye kestirsem ay nasıl kıyorsun saçlarınaaa diyorlar yada kesip alıyorlar.
bundan sonra kesip alırsalarsa kesim parası vermeyecem

:))) gunler rutinlesiyormu banami ole geliyor

dun gittim kendime olmayan gobege hamile pantolonu aldim...bu kadin milletide ne gereksizz seyler yapiyoruz..ole erken ciktim gezineyim dedim gitmisken nasil olsa buyumeyecekmi alayim bari bide cuval gibi heralde karnim buyudugunde doldurur insallah

borçsuz ev olurmu yaa

evinize geçin kemerinizi sıkıp ödeyin borçlarınızı .. 3 yıl beklenirmi

Aşk bu ölüm var kalım var

birde bişe geldi aklıma cemrecim sakın bekletiyor olmasın senii cnm ya

aklima kendi hikayem geldi benize zor verdiler valla kocama...3 sene sururdurduler bizimkiler yok diye bide esim muhendis ben mimarim lise asiklari falan degiliz...ole yasimizda ufak degildi hani...sonra ooo benim zorumla olacak diye ciktim ailemin karsina evlendik 2 senedir guzel bir evliligimiz 8 senelikte beraberligimiz var..aha bide bebegimizde olacak insallah...isin guzel tarafi ailem esimi cok cok seviyor..bide utanmadan onu uzersen bizi bulursun karsinda diyor...

bi ara annem cok isityorsan kac dedi bana yol orada dedim 23 yasindaki kiz evden kacarmi mantikli olalim veriyorsaniz adam gibi verin iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…