kızlar bende doğumdan sonra ilk defa ctesi günü saçımı kestirdim..
Adama kes diyorum nasıl kıyıyorsunuz saçınıza diyor.. çok kesmem diyor..
Yok o model yakışıyor bana diyorumm.. Ben sevmiyorum diyor..
Kısalt dedim dedim yine uzun kesmiş..
Birde evde baktım orantısız olmuş sinir durumdayımm yaaaaaaaa
Ama gidicem onun yanına illaki bu yandaki top gibi oynıcam onunlaa :121:
evet canım daha 14 günlük bebişim
5 senedir aynı kuafördeyim ağdamda saçımda boyamda orda çok memnunum geçen saçlarımı boyattım dedim kırıklarım var uçlarından alırmısın az :) 1 cm kesti 2 ay sonra gene gel gene okadar keseriz dedi hem uzatmış olursun hemde kırıkların gider dedi adam anlıyo beni
kızlar bende doğumdan sonra ilk defa ctesi günü saçımı kestirdim..
Adama kes diyorum nasıl kıyıyorsunuz saçınıza diyor.. çok kesmem diyor..
Yok o model yakışıyor bana diyorumm.. Ben sevmiyorum diyor..
Kısalt dedim dedim yine uzun kesmiş..
Birde evde baktım orantısız olmuş sinir durumdayımm yaaaaaaaa
Ama gidicem onun yanına illaki bu yandaki top gibi oynıcam onunlaa :121:
Bende öyleyim valla dikiş bile dikemiyorummm ama burdayım artık çok sevdim bu topiği çok yakınsınız öteki yerlerde kendi içlerinde oluşturmuşlar arkadaslık dışta kalıyo insan ister istemezŞans eseri rastladım iyikide görmüşümmm
evet yaa tatlı olmaz mı bakmaya doyamıyorum ki,,Allah bağışlasın cümlemizinkini
Daha çokk minikk yaaa Allah analı babalı büyütsün canım ayyy ısırılmazda o şimdi yaa kıyamam
Aminn canım valla bende müstekbel kocişimi kandırıp oturtsam nikah masasına gerisi gelicek vallaAma daha evlenme teklifi bile etmedi 3 sene varmış
ooo 3 sene de çokmuş yaa, niye o kadar bekleyecekmişsin ki:44::44:
Herşeyin rayına oturmasını bekliyoruz canım. Aileler istemiyo. Bizde herşeyi kendimiz yapıyoruz yavas yavas evimizi aldık kredi borçlarını ödüyoruz o bitince içini yapıp eşyalarımızı alıcaz bi yandanda çeyizimi dikiyiyorum, yapıyorum. Rahatlayıp kenara paramızı koyunca istemeye gelicekler 3 sene sonra tabi gelirseler. Olmazsa kaçıp evlenicez düğünümüzüde yapıcaz. Kimseye muhtaç olmuycaz. O yüzden işimizi sağlama alıp bekliyoruz bitanem
evet canım daha 14 günlük bebişim
çok özel deilse neden istemio aileler
sana da cnmm
Onun annesi istemiyo teyzesinin kızıyla evlendiricekmiş
gelicem kızlarrr
[ı]herşeyin rayına oturmasını bekliyoruz canım. Aileler istemiyo. Bizde herşeyi kendimiz yapıyoruz yavas yavas evimizi aldık kredi borçlarını ödüyoruz o bitince içini yapıp eşyalarımızı alıcaz bi yandanda çeyizimi dikiyiyorum, yapıyorum. Rahatlayıp kenara paramızı koyunca istemeye gelicekler 3 sene sonra tabi gelirseler. Olmazsa kaçıp evlenicez düğünümüzüde yapıcaz. Kimseye muhtaç olmuycaz. O yüzden işimizi sağlama alıp bekliyoruz bitanem[/ı]
Herşeyin rayına oturmasını bekliyoruz canım. Aileler istemiyo. Bizde herşeyi kendimiz yapıyoruz yavas yavas evimizi aldık kredi borçlarını ödüyoruz o bitince içini yapıp eşyalarımızı alıcaz bi yandanda çeyizimi dikiyiyorum, yapıyorum. Rahatlayıp kenara paramızı koyunca istemeye gelicekler 3 sene sonra tabi gelirseler. Olmazsa kaçıp evlenicez düğünümüzüde yapıcaz. Kimseye muhtaç olmuycaz. O yüzden işimizi sağlama alıp bekliyoruz bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?