Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

ben de az önce renkli lens aldım ama sipariş olduğu için daha gelmedi yeşil renk

aaa ne guzel bende almistim bir mavi bir yesil..sonra bir zaman kullandim sigarali ortamlarda herkes durur ben aglardim ne yakardi gozlerimi...sonra bi zaman sonra biraktim sanirim bende alerji yapmisti kiz bide ucuz degil dunyanin parasinida vermistim hee...

kızlar ben de 22 yasındayım hiiiiiiiiç düşünmüyorum bi arkadaşım vardı 15 yaşında evlendi o da...şimdi 5yaşında kızı var ve boşanacak hakim boşarsa tabii

ben de air optik gibi daha kaliteli bişiy istiyodum ama malesef bunu bulabildim...bana da arada batıyodu gözlrime

kızlar ben de 22 yasındayım hiiiiiiiiç düşünmüyorum bi arkadaşım vardı 15 yaşında evlendi o da...şimdi 5yaşında kızı var ve boşanacak hakim boşarsa tabii

Gençlik aşkı neyin doğru neyin yanlış oldugunu göremiyo insan herşey toz pembe sanıyo sanki sevgi kendilerini kurtarıcak Sen çalışıyomusun canım ?

Hayatı tanımadan sırf aşktan gözün kör oldu diye evlenilmez işte
Bu işlerin sonu boşanmaya gidiyor sonra
Bizim mahalleden arkadaş evlendi. Kızla uzun süredir görüşmüyorum bu arada
16 yaşında evlendi.Okulu da bıraktı ama sonra ne oldu ? Önce kaçtı sonra sitede düğün yaptılar. 17 yaşında boşandı . Oğlan 19 yaşındaydı 1 sene sonra askere gidince boşandılar ki kız kayınvalide ve ev ahalisi ile yaşıyordu. Oğlan tarafıda doğulu :26:
A be salak senin ailenin durumu iyi alışmışsın rahatlığa fellik fellik gezemeye...
Rahatlık battı tabi
Birde kızın ailesinde hoş olmayan durumlar vardı nasıl desem aldatma olayı hemde annesi babasını aldattı :26:

Son düzenleme:
benim bahsettiğim arkadaş da bulundukları şehrin en zenginlerindendi babası annesini aldattı kız okuldan çıktı okumadı bi de onla bunla falan çok geziyodu babası da bunu ewlendirdi işte parcalanmıs aillelelr....bu arada babası battı su anda kacak yasıo

Aynen aynen aklı olan evlenmez o yaşta hele okulu bırakmış tam bi salakmış :) afedersin ama şimdi nolur biliyomusun dışardan bitirmeye çalışır oda 5 10 senede anca bitirir kendine göre birini bulur evlenir ama nasıl evleniceği malum.
kendimize ait iş yerimiz var orada hesap kitapla uğraşıyorum cnm

Çok iyi canım Allah kazandırsın

çok teşekkür ederim cnm

Yok bunlar bütün olanlara rağmen hala durumları iyi ve kız da anasıda fena birşey
Bu arada söylemedim sanırım anası basıldı nerede bilmiyorum ama durun anneme bir sorayım.
Parçalanmış aileden ziyade anne çok önemli ...

nasıl evlenecek birini kafalayacak böylelerinin sansı yaver gider
amacım kimseyi kınamak değil .herkesin başına gelebilir böyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…