Memnun oldum şekerimmm :) Ablamı desem yoksaaaBakıorum hemen cnnm :) Bu arada isim ne yaş kaç nerden bak bak ben anlattım herşeyi sizi tanıyorummm :82:[/QUOT 22 yaş cnm
Sineray, bende 19 yaşındayım.
Sanıyorum bazı kızlar bu yaşlarda şurunu kaybediyor. Evlik falan şuanda bana göre bir şey değil.
valla cnm yanımızda biri oturuyo bu sene evlendiler kız daha yeni lise mezunuşaşırdımmm artık diyorum kendime ben mi evde kaldımmm
Memnun oldum fıstık
ben de az önce renkli lens aldım ama sipariş olduğu için daha gelmedi yeşil renk
aaa ne guzel bende almistim bir mavi bir yesil..sonra bir zaman kullandim sigarali ortamlarda herkes durur ben aglardim ne yakardi gozlerimi...sonra bi zaman sonra biraktim sanirim bende alerji yapmisti kiz bide ucuz degil dunyanin parasinida vermistim hee...
kızlar ben de 22 yasındayım hiiiiiiiiç düşünmüyorumbi arkadaşım vardı 15 yaşında evlendi o da...şimdi 5yaşında kızı var ve boşanacak hakim boşarsa tabii
Gençlik aşkı neyin doğru neyin yanlış oldugunu göremiyo insan herşey toz pembe sanıyo sanki sevgi kendilerini kurtarıcakSen çalışıyomusun canım ?
benim bahsettiğim arkadaş da bulundukları şehrin en zenginlerindendi babası annesini aldattı kız okuldan çıktı okumadı bi de onla bunla falan çok geziyodu babası da bunu ewlendirdi işte parcalanmıs aillelelr....bu arada babası battı su anda kacak yasıoHayatı tanımadan sırf aşktan gözün kör oldu diye evlenilmez işte
Bu işlerin sonu boşanmaya gidiyor sonra
Bizim mahalleden arkadaş evlendi. Kızla uzun süredir görüşmüyorum bu arada
16 yaşında evlendi.Okulu da bıraktı ama sonra ne oldu ? Önce kaçtı sonra sitede düğün yaptılar. 17 yaşında boşandı . Oğlan 19 yaşındaydı 1 sene sonra askere gidince boşandılar ki kız kayınvalide ve ev ahalisi ile yaşıyordu. Oğlan tarafıda doğulu :26:
A be salak senin ailenin durumu iyi alışmışsın rahatlığa fellik fellik gezemeye...
Rahatlık battı tabi
Birde kızın ailesinde hoş olmayan durumlar vardı nasıl desem aldatma olayı hemde annesi babasını aldattı :26:
Aynen aynen aklı olan evlenmez o yaşta hele okulu bırakmış tam bi salakmış :) afedersin ama şimdi nolur biliyomusun dışardan bitirmeye çalışır oda 5 10 senede anca bitirir kendine göre birini bulur evlenir ama nasıl evleniceği malum.Hayatı tanımadan sırf aşktan gözün kör oldu diye evlenilmez işte
Bu işlerin sonu boşanmaya gidiyor sonra
Bizim mahalleden arkadaş evlendi. Kızla uzun süredir görüşmüyorum bu arada
16 yaşında evlendi.Okulu da bıraktı ama sonra ne oldu ? Önce kaçtı sonra sitede düğün yaptılar. 17 yaşında boşandı . Oğlan 19 yaşındaydı 1 sene sonra askere gidince boşandılar ki kız kayınvalide ve ev ahalisi ile yaşıyordu. Oğlan tarafıda doğulu :26:
A be salak senin ailenin durumu iyi alışmışsın rahatlığa fellik fellik gezemeye...
Rahatlık battı tabi
Birde kızın ailesinde hoş olmayan durumlar vardı nasıl desem aldatma olayı hemde annesi babasını aldattı :26:
kendimize ait iş yerimiz var orada hesap kitapla uğraşıyorum cnm
Aynen aynen aklı olan evlenmez o yaşta hele okulu bırakmış tam bi salakmış :) afedersin ama şimdi nolur biliyomusun dışardan bitirmeye çalışır oda 5 10 senede anca bitirir kendine göre birini bulur evlenir ama nasıl evleniceği malum.
Çok iyi canım Allah kazandırsın
Memnun oldum şekerimmm :) Ablamı desem yoksaaa
valla cnm yanımızda biri oturuyo bu sene evlendiler kız daha yeni lise mezunuşaşırdımmm artık diyorum kendime ben mi evde kaldımmm
Memnun oldum fıstık
he benim esimin kardeside manyak oda 20 yasinda cocuk 18 yasinda kizla kizin zoru ile evlendiler ben ondan once evlendim diyede yapmadigi homurtu kalmadi...bende 25 yasinda evlendim 27 yasimdayim simdi ama kiz hala gicik bana ondan once evlendim diye birde cocugum olacak..kendi cocuk istiyormus artik olsunmus garip yani
kizla aramizda 5 yas var hala bir manyak yani kendi ile bir tutuyor...
he benim esimin kardeside manyak oda 20 yasinda cocuk 18 yasinda kizla kizin zoru ile evlendiler ben ondan once evlendim diyede yapmadigi homurtu kalmadi...bende 25 yasinda evlendim 27 yasimdayim simdi ama kiz hala gicik bana ondan once evlendim diye birde cocugum olacak..kendi cocuk istiyormus artik olsunmus garip yani
Çok afedersinama neyse kalsın birileriyle boy ölçüşmeye çalışıyo bişileri göstermeye çalışıyo neyi kanıtlıycaksa artık iyice gözden düşüyo haberi yok sinir olurum öyle tipleree
annem de erkek kardeşimi askerden gelince hemen 18 li yaşlarda bi kızla evlendirme hayai kuruyo ne diyim
annem de erkek kardeşimi askerden gelince hemen 18 li yaşlarda bi kızla evlendirme hayai kuruyo ne diyim
Alla alla niye belki kardeşin hayatını yaşamak istiycek iyilik yapayım derken kötülük yapıyolar haberleri yok
Çok afedersinama neyse kalsın birileriyle boy ölçüşmeye çalışıyo bişileri göstermeye çalışıyo neyi kanıtlıycaksa artık iyice gözden düşüyo haberi yok sinir olurum öyle tipleree
vallla esim nefret ediyor kizdan saf maf gozukuyor ama buraya tatile geldi esim eve kabul etmedi kocasi burda calisiyor kizda dubaide bir otele yerlestirdi kocasi...kocasida ondan beter cins bende arayip sormadim keyfin bilir sevmek zorunda degilim diye...evede davet etmedim 20 gun buralarda surundu resmen ise geldi gitti kocasi yaninda canta gibi gezdirdi bakmadim bile yuzune..sonr duydum cekmis gitmis..kayinvalidemde bana takti niye evinde misafir etmedin diye bide
Alla alla niye belki kardeşin hayatını yaşamak istiycek iyilik yapayım derken kötülük yapıyolar haberleri yok
yok kardeşim de dünden razı.....daha doğrusu şu an 19 yaşında ewin en küçüğü olduğu için resmen çocuk....öyle olgun da bi insan deil..ama annem ilerde kötü birini bulup da getirmesin die böyle bi karar almış...bi akrabamın oğlu da 17 yaşında ewlenmişti şimdi karısını aldatıp duruyo
benim bahsettiğim arkadaş da bulundukları şehrin en zenginlerindendi babası annesini aldattı kız okuldan çıktı okumadı bi de onla bunla falan çok geziyodu babası da bunu ewlendirdi işte parcalanmıs aillelelr....bu arada babası battı su anda kacak yasıo
Aynen aynen aklı olan evlenmez o yaşta hele okulu bırakmış tam bi salakmış :) afedersin ama şimdi nolur biliyomusun dışardan bitirmeye çalışır oda 5 10 senede anca bitirir kendine göre birini bulur evlenir ama nasıl evleniceği malum.
Allah iyilerle karşılaştırsın inşallahvallla esim nefret ediyor kizdan saf maf gozukuyor ama buraya tatile geldi esim eve kabul etmedi kocasi burda calisiyor kizda dubaide bir otele yerlestirdi kocasi...kocasida ondan beter cins bende arayip sormadim keyfin bilir sevmek zorunda degilim diye...evede davet etmedim 20 gun buralarda surundu resmen ise geldi gitti kocasi yaninda canta gibi gezdirdi bakmadim bile yuzune..sonr duydum cekmis gitmis..kayinvalidemde bana takti niye evinde misafir etmedin diye bide
valla erkek kardesim 24 yasinda evde koymusum postayi 30 yasin altinda evlendirirsiniz bunu valla saldiririm evlenmeyecek kafasini toplayacak bir kadinin sorumlulugunu almayi ogrenecek belki bi cok kizdan kazik yiyecek yada atcak ama kendi ailesini bakmasini gecindirmesini sevmesini ogrenecek kimseninde gunahina girmek yok diye...simdi yiyosa evlensin...
canım malesef karışmıyorum zaten beni takmaz da annem...çok saçma bi düşünce bence de ama elden ne gelirvalla erkek kardesim 24 yasinda evde koymusum postayi 30 yasin altinda evlendirirsiniz bunu valla saldiririm evlenmeyecek kafasini toplayacak bir kadinin sorumlulugunu almayi ogrenecek belki bi cok kizdan kazik yiyecek yada atcak ama kendi ailesini bakmasini gecindirmesini sevmesini ogrenecek kimseninde gunahina girmek yok diye...simdi yiyosa evlensin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?