vallla esim nefret ediyor kizdan saf maf gozukuyor ama buraya tatile geldi esim eve kabul etmedi kocasi burda calisiyor kizda dubaide bir otele yerlestirdi kocasi...kocasida ondan beter cins bende arayip sormadim keyfin bilir sevmek zorunda degilim diye...evede davet etmedim 20 gun buralarda surundu resmen ise geldi gitti kocasi yaninda canta gibi gezdirdi bakmadim bile yuzune..sonr duydum cekmis gitmis..kayinvalidemde bana takti niye evinde misafir etmedin diye bide
Kimseyi evine çağırmak zorunda değilsin ki o size güvenerek mi gelmiş oraya ya siz olmasaydınız. Kimseye takma valla canım çok kızıyorum böyle şeylere biraz cazgır gelin olucam sanırım ama kimse bana güvenerek bişi yapmasın.
yok kardeşim de dünden razı.....daha doğrusu şu an 19 yaşında ewin en küçüğü olduğu için resmen çocuk....öyle olgun da bi insan deil..ama annem ilerde kötü birini bulup da getirmesin die böyle bi karar almış...bi akrabamın oğlu da 17 yaşında ewlenmişti şimdi karısını aldatıp duruyo
O zaman ayrı tabi canım ama askerde olgunlaşıyomus erkekler öyle diyolar.
Tabi 2. seçenekte var. Sevmesi önemli olan bi iki sene bakarlar duruma tansıırlar baktılar olmuyo ayrılırlar çünkü evlendikten sonra çok zor heleki bi bayan için.
Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah
bu kizda onceleri iiidi ama sonradan isi olmayinca bir tuaflasti...amin bacim napim kendi kaybeder...
ya bu işler genetik mi nedir bi arkadaşımın da babannesi basılmıştı kızın babası da yuvasını başka bi kadın için dağıttıYok bunlar bütün olanlara rağmen hala durumları iyi ve kız da anasıda fena birşey
Bu arada söylemedim sanırım anası basıldı nerede bilmiyorum ama durun anneme bir sorayım.
Parçalanmış aileden ziyade anne çok önemli ...
nasıl evlenecek birini kafalayacak böylelerinin sansı yaver gider
amacım kimseyi kınamak değil .herkesin başına gelebilir böyle seyler
bu kizda onceleri iiidi ama sonradan isi olmayinca bir tuaflasti...amin bacim napim kendi kaybeder...
Allah akıl fikir versin kötü insanla uğraşmak çok zor
Kimseyi evine çağırmak zorunda değilsin ki o size güvenerek mi gelmiş oraya ya siz olmasaydınız. Kimseye takma valla canım çok kızıyorum böyle şeylere biraz cazgır gelin olucam sanırım ama kimse bana güvenerek bişi yapmasın.
esimin tarafi iskenderunlu orada yasiyorlar ben istanbulda dogdum buyudum...zaten simdiden adim cikmis istanbullu gelin diye disardan pek kis almazlar iclerine herkes birbirini yada tanidiklari ile evlenir...daha meshur olmusum ustu olsa ne olacak :))
O zaman ayrı tabi canım ama askerde olgunlaşıyomus erkekler öyle diyolar.
Tabi 2. seçenekte var. Sevmesi önemli olan bi iki sene bakarlar duruma tansıırlar baktılar olmuyo ayrılırlar çünkü evlendikten sonra çok zor heleki bi bayan için.
ya benim kardeşim uysal derler ya hani öyle annem öyle düşündüğü için bişiy demiyo ama ne bilim çocuk daha...yine de kendi hayatı
Herşeyin hayırlısı valla şekerim.
ya bu işler genetik mi nedir bi arkadaşımın da babannesi basılmıştı kızın babası da yuvasını başka bi kadın için dağıttıbu arada ne arkadaşlarım varmış beee
ya benim kardeşim uysal derler ya hani öyle annem öyle düşündüğü için bişiy demiyo ama ne bilim çocuk daha...yine de kendi hayatı
Tabikide Hakkında hakkımızda hayırlısı
ya bu işler genetik mi nedir bi arkadaşımın da babannesi basılmıştı kızın babası da yuvasını başka bi kadın için dağıttıbu arada ne arkadaşlarım varmış beee
slm kızlaaar ben geldimmm
babaannesi basilmisti derken ??? ben bir beyin firtinasi yaptim ama anlamdim :80::80:
selam kızlar, of çok sıkılıyorum ben ya havalardan mı ne depresyona girdim galibafinallerim de var napcam bilmiyorum bu halde :26: dan diye atladım sohbete de öyle işte nasılsınızz
slm kızlaaar ben geldimmm
hos geldin :))))))))))))
HoşgeldinnnCanm sende aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?