Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

.....................Aramaz onlar ayol:) bi kaç gün sonra getirirler. Annemden bsey istycktn ya dediki arnica da vardır sipars gecerz. Az baksana katoloğa var mı haber beklyorm

hoşgeldiniz arkadaşlar

biraz motive edin beni ya kilo vermezsem topikte sonradan gelene yer kalmayacak he sığamayacaz topiğe

Canım bende kilo veriyorum öncelikle porsiyonlarını azalt. Yağlı unlu hamur işiden uzak dur ve günde en fazla 5 dilim kepekli ekmek ye Beyaz değil
Spor mutlaka yapmalısın şekerim. ben 2 senede 15 kilo aldım 1 haftadır spor diyet yapıyorum :)

al gulum allah askına al bnm kılom sana gıtsın dogumdan sonra kılo veremedım 36 beden hamıle kaldım sımardımmı neolduysa bana bısey oldu suan taaam 44bedenım cıldırmamak mumkunmu

hiç üzülme ben 38 ken durduk yere 42 ye çıktım sonra bi baktmm 38im yiine...ama öyle rejim falan yapmadım

al gulum allah askına al bnm kılom sana gıtsın dogumdan sonra kılo veremedım 36 beden hamıle kaldım sımardımmı neolduysa bana bısey oldu suan taaam 44bedenım cıldırmamak mumkunmu

onerınız varmı ya bu ılletten kurtulmam ıcın daha yasımda genc

onerınız varmı ya bu ılletten kurtulmam ıcın daha yasımda genc

sabah bi poğaça bile yiyemem bi öğlen yemek yerim kedi maması kadar elimden cips paketi çikolata kola düşmez bazen abartıp sabah kahvaltısında ekler yerim gece kalkarım yemek yerim o kadar düzensiz yerim ki ama yine de 38 bedenim maşallah...ama bi kaç kilo olsa fene olmaz

kilo vermek için terlemek en iyi yol kızlar, streç filmi göbeğe sarıp oynayın zıplayın bir de yediklerinize dikkat edin tamamdır, test edildi onaylandı ben yine başlayacağım evde streç filmle zıplamaya mekik çekmeye :18:

sağlık sorunlarım var ya halletmem lazım .iyi aklıma geldi yarın doktora gideyim .
bunların hepciğini biliyorum ki ben bizim komşu zayıfladı .kendisini pek sevmem ama azmine bravo
spor salonuna gidiyor artı kapımızın önündeki parkta spor yapıyor.
şunlar şunları yapayım demekle olmuyor , alışkanlık edinmek lazım . olanağım var sahil boyu yürüyüş yolumuz o da olmadı kapımızın önünde spor aletleri olan park var.
Ama hani nerede azim , nerede kendine güven

Son düzenleme:

Valla bende öyle diyodum boyuma göre normal kilodaym ama yağ oranım çok fazla. Baktım yaşım 19 dışarıda benim gibi olan çok kız var bacaklar sutun gibi göbek yok herşey giyiyolar yakışıyo. Biz bişi beğendikmi beden bulmaya çalışıyoruz. Onların öyle bi derdi yokki . Yeter artık dedim ve başladım bakalım 50 son ama sıkılaşsa vücudum o bile bana yeter.

yoksa sende benım gbı bı uyanıp butun yaglardan kurtuldugunumu hayal edıoun

ya aslında kılo bahanem yanı acaba kocam artık begenmıyormu dıye dusunuyorum sevıyorum dıyor ama ıste olmuyor dun face te 2 tane sıfrelı amaan yanı ımalı mesjını buldum okuldan bıkıza gondermıs aldatılırsam kocamı kaybettıgıme dıılde hayatıma yanarım okulumu yarım bıraktım anaokulu ogrt olucaktım 1 yılım kalmıstı konusmanın amacı nedır dıe sormustunuzya hanı ıcmı dokmek ıstedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…