hoşgeldiniz arkadaşlar
biraz motive edin beni ya kilo vermezsem topikte sonradan gelene yer kalmayacak he sığamayacaz topiğe
al gulum allah askına al bnm kılom sana gıtsın dogumdan sonra kılo veremedım 36 beden hamıle kaldım sımardımmı neolduysa bana bısey oldu suan taaam 44bedenım cıldırmamak mumkunmu
al gulum allah askına al bnm kılom sana gıtsın dogumdan sonra kılo veremedım 36 beden hamıle kaldım sımardımmı neolduysa bana bısey oldu suan taaam 44bedenım cıldırmamak mumkunmu
.....................Aramaz onlar ayol:) bi kaç gün sonra getirirler. Annemden bsey istycktn ya dediki arnica da vardır sipars gecerz. Az baksana katoloğa var mı haber beklyorm
onerınız varmı ya bu ılletten kurtulmam ıcın daha yasımda genc
onerınız varmı ya bu ılletten kurtulmam ıcın daha yasımda genc
rejım falan yapmadan nasıl verdın ya
rejım falan yapmadan nasıl verdın ya
habıde canım cocukta emzırrıyorum 8aylık
Canım bende kilo veriyorum öncelikle porsiyonlarını azalt. Yağlı unlu hamur işiden uzak dur ve günde en fazla 5 dilim kepekli ekmek ye Beyaz değil
Spor mutlaka yapmalısın şekerim. ben 2 senede 15 kilo aldım 1 haftadır spor diyet yapıyorum :)
ama oldumu sımdı butun moralım altust ettın nasıl yıyon yıyonda almıon ya nıye kıskandırıyoun bnı
sağlık sorunlarım var ya halletmem lazım .iyi aklıma geldi yarın doktora gideyim .
bunların hepciğini biliyorum ki ben bizim komşu zayıfladı .kendisini pek sevmem ama azmine bravo
spor salonuna gidiyor artı kapımızın önündeki parkta spor yapıyor.
şunlar şunları yapayım demekle olmuyor , alışkanlık edinmek lazım . olanağım var sahil boyu yürüyüş yolumuz o da olmadı kapımızın önünde spor aletleri olan park var.
Ama hani nerede azim , nerede kendine güven
yoksa sende benım gbı bı uyanıp butun yaglardan kurtuldugunumu hayal edıoun
Motivasyon konusunda 55 kilodan 50 kiloya düşmek isteyenlerden medet ummakyapılan en büyük hata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?