Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

çoğu insan bu cevabı veriyor bana özelikkle ailem ama istiyorum işte bi bebek gördüğüm zaman içim yanıyor ne bileyim oğlumu nasıl büyüttğümü hatırlamıyorum bu hastalıkla savaşırken şimdi daha bilinçliyim bazı şeyleride göze almak gerekmizmi oğlum bi kardeşi olmasını çok istiyor ve sürekli bunu söylüyor bu benin canımı çok yakıyor
Canım riski sakın göze alma can bu allah korusun bebegine ya kötü bişi olursa sakın bunu göze alma bence ömür boyu çekersin viicdan azabını

bu hastalıgı ve detaylarını en iyi bilen ve yaşayan biri olarak en dogru kararı sen verirsin cnm bence üzme kendini okadar kısmetten fazlası olmaz Allaha şükürki bir tane evladın varmış

O zaman canım iyi bir doktor gözetiminde hamile kal emin ol hiç bir sorun olmaz inş.

önceden bu kadar takmıyordum kısmet nasip diyordum doktorumda dedi bana dua et bi tane evledın var diye ama zaman ilerledikçe fikirler değişmeye başladı yinede teşekkürler fikirleriniz için:81:
bu hastalıgı ve detaylarını en iyi bilen ve yaşayan biri olarak en dogru kararı sen verirsin cnm bence üzme kendini okadar kısmetten fazlası olmaz Allaha şükürki bir tane evladın varmış

ip perde istemiyo musun halımız labirent gibi simli var ya senin de hoşuna giden az dur resmini eklicem buraya

ya bacim yaziyon boyle seyler merak ediyorum olmazki....bu evim icin doguma kadar susulu yatak odasi ortusu almak istiyordum sende iiice beni bir gaza getiriyon buradada bulamiyom zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…