gel kuzum gel herkeşlere yer var burdaselam kızlar bana da yer var mı? :)
Canım riski sakın göze alma can bu allah korusun bebegine ya kötü bişi olursa sakın bunu göze alma bence ömür boyu çekersin viicdan azabını
Selam kızlar bana da yer var mı? :)
Selam kızlar bana da yer var mı? :)
çoğu insan bu cevabı veriyor bana özelikkle ailem ama istiyorum işte bi bebek gördüğüm zaman içim yanıyor ne bileyim oğlumu nasıl büyüttğümü hatırlamıyorum bu hastalıkla savaşırken şimdi daha bilinçliyim bazı şeyleride göze almak gerekmizmi oğlum bi kardeşi olmasını çok istiyor ve sürekli bunu söylüyor bu benin canımı çok yakıyor
çoğu insan bu cevabı veriyor bana özelikkle ailem ama istiyorum işte bi bebek gördüğüm zaman içim yanıyor ne bileyim oğlumu nasıl büyüttğümü hatırlamıyorum bu hastalıkla savaşırken şimdi daha bilinçliyim bazı şeyleride göze almak gerekmizmi oğlum bi kardeşi olmasını çok istiyor ve sürekli bunu söylüyor bu benin canımı çok yakıyor
sabahtan beri burdasın zaten
Hosbulduk kızlar:) kimler nerden katılıyo:)
Hosbulduk kızlar:) kimler nerden katılıyo:)
bu hastalıgı ve detaylarını en iyi bilen ve yaşayan biri olarak en dogru kararı sen verirsin cnm bence üzme kendini okadar kısmetten fazlası olmazAllaha şükürki bir tane evladın varmış
ip perde istemiyo musun halımız labirent gibi simli var ya senin de hoşuna giden az dur resmini eklicem buraya
..........Hosbulduk kızlar:) kimler nerden katılıyo:)
O zaman canım iyi bir doktor gözetiminde hamile kal emin ol hiç bir sorun olmaz inş.
istanbul.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?