Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

sayfa gıdıp gelıo yaaa zor buldum yenı msjları

keşke okulunu bitirseydin canım ya eşin niye sana destek olmadı ki bu konuda

keşke okulunu bitirseydin canım ya eşin niye sana destek olmadı ki bu konuda

2008 de evlendık soz vermıstı aslında 2009da baslım dedım tokat attı aılem dugunden once sucun yokken olsa bıle bı tokat atsa hemen hbr et demıslerdı ama ben yapamadım dıyemedım cunku ben sectım onu tukturdugumu yalamıs gbı olmak ıstemedım sımdı gıt dıor al dıplomanı basla dıor da hareketleıne kafam takılıor

ama oldumu sımdı butun moralım altust ettın nasıl yıyon yıyonda almıon ya nıye kıskandırıyoun bnı

seni üzmek için demedim tatlım demekki midem eritiyo benim de sağlık sorunum var bence çünkü yemek yiyemiyorum anca aburcubur

safa getrdnz

kızlar ben yeniden anne olmak istiyorum ama korkuyorum lupus hastasıyım onun için üye oldum aslında buraya bişeyler paylaşmak için yzadım bişeyler ama hiç cevap gelmedi ne yapayım

kızlar ben yeniden anne olmak istiyorum ama korkuyorum lupus hastasıyım onun için üye oldum aslında buraya bişeyler paylaşmak için yzadım bişeyler ama hiç cevap gelmedi ne yapayım
Bunu bize değil doktora danışmalısın canım biz ne desek yanlış olur. O yüzden en yakın zamanda doktora git ve durumu anlat o sana yardımcı olucaktır.

nasıl yani sana tokat atıp normal olduğunu mu söylüyor eğitim sewiyesi nedir eşinizn

Sistemik Lupus Eritematozus (SLE, doktorlar arasında Lupus olarak da adlandırılır), sebebi bilinmeyen cilt, eklem, böbrek, kalp zarı (pericardium), akciğer zarı (pleura) gibi bir çok doku ve organ iltihabına bağlı çok sayıda bulgularla giden, değişik seyir gösteren ve bağışıklık sisteminin bozuk çalışması sonucu ortaya çıkan bir hastalıktır. Lupus sözcüğü, latincede “kurt” anlamında olup ciltte çıkan yaraların tahrip edici özelliğini ifade eder. 1872 yılında Kaposi, hastalığın sadece cildi değil vücudun değişik organlarını etkileyen bir hastalık olduğunu fark etmiştir.

doktor riskli dediği için korkuyorum zaten oğlum 8 yaşında bitane daha olsun istiyorum ama işte lupuslu olup hamileliğinde neler yaşadıklarını öğrenmek istedim ama yazan olmamış
Bunu bize değil doktora danışmalısın canım biz ne desek yanlış olur. O yüzden en yakın zamanda doktora git ve durumu anlat o sana yardımcı olucaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…