ya aslında kılo bahanem yanı acaba kocam artık begenmıyormu dıye dusunuyorum sevıyorum dıyor ama ıste olmuyor dun face te 2 tane sıfrelı amaan yanı ımalı mesjını buldum okuldan bıkıza gondermıs aldatılırsam kocamı kaybettıgıme dıılde hayatıma yanarım okulumu yarım bıraktım anaokulu ogrt olucaktım 1 yılım kalmıstı konusmanın amacı nedır dıe sormustunuzya hanı ıcmı dokmek ıstedım
keşke okulunu bitirseydin canım ya eşin niye sana destek olmadı ki bu konudaya aslında kılo bahanem yanı acaba kocam artık begenmıyormu dıye dusunuyorum sevıyorum dıyor ama ıste olmuyor dun face te 2 tane sıfrelı amaan yanı ımalı mesjını buldum okuldan bıkıza gondermıs aldatılırsam kocamı kaybettıgıme dıılde hayatıma yanarım okulumu yarım bıraktım anaokulu ogrt olucaktım 1 yılım kalmıstı konusmanın amacı nedır dıe sormustunuzya hanı ıcmı dokmek ıstedım
sayfa gıdıp gelıo yaaa zor buldum yenı msjları
keşke okulunu bitirseydin canım ya eşin niye sana destek olmadı ki bu konuda
ama oldumu sımdı butun moralım altust ettın nasıl yıyon yıyonda almıon ya nıye kıskandırıyoun bnı
2008 de evlendık soz vermıstı aslında 2009da baslım dedım tokat attı aılem dugunden once sucun yokken olsa bıle bı tokat atsa hemen hbr et demıslerdı ama ben yapamadım dıyemedım cunku ben sectım onu tukturdugumu yalamıs gbı olmak ıstemedım sımdı gıt dıor al dıplomanı basla dıor da hareketleıne kafam takılıor
safa getrdnz
safa getrdnz
kızlar ben yeniden anne olmak istiyorum ama korkuyorum lupus hastasıyım onun için üye oldum aslında buraya bişeyler paylaşmak için yzadım bişeyler ama hiç cevap gelmedi ne yapayım
Bunu bize değil doktora danışmalısın canım biz ne desek yanlış olur. O yüzden en yakın zamanda doktora git ve durumu anlat o sana yardımcı olucaktır.kızlar ben yeniden anne olmak istiyorum ama korkuyorum lupus hastasıyım onun için üye oldum aslında buraya bişeyler paylaşmak için yzadım bişeyler ama hiç cevap gelmedi ne yapayım
kusura bakma cnm daha once duymadıgım bı hastalık yorumsuz kaalıyorum...
atmadım gordum sacmalama gene dedı ınsanın baskasının kocasından dayak yedgnı kı tokatta dayaktır bnm ıcın duyunca nye sustn dıyor bnde oyleydm ama konusamayrm dıyemedmkmseye burda actm ıcımı ne doluymusum meger
saol canım ya aslında lupuslu olanlarla konuşmak istedim yazdım ama pek giren olmamış bende öyle geziniyordum sizleri gördüm hiç arkadaşım yokda
Bunu bize değil doktora danışmalısın canım biz ne desek yanlış olur. O yüzden en yakın zamanda doktora git ve durumu anlat o sana yardımcı olucaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?