Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

Türkiye'de SLE'nin hangi sıklıkla görüldüğü araştırılmamıştır. Bu tür araştırmaların yapıldığı ülkelerde 100.000 kişide 40 ila 100 kişide görülür. Her yaşta ortaya çıkabilirse de, en sık 13-40 yaşları arasında görülür. Hastaların %90’ı doğurganlık yaşındaki kadınlardır. Kadın/Erkek oranı 9/1dir. SLE, çocuklarda ve yaşlılarda da görülür. Kız çocuklarında erkek çocuklarına oranla üç katı fazladır.

bu kadar bilgiye sahip olman güzel ben 29 yaşındayım kütahyada yaşıyorum oğlum doğduğndan beri savaş veriyorum bu hastalıkla hayat standardını sıfıra indiren bi hastalık

nsl yani ya niye tokat atıyorda sana ne hakla canım bence kesinlikle almalısın o diplomayı eline ve çalışmalısın.bu arada bu senin hayatın elalem ne diycek diye sakın üzülme

bu kadar bilgiye sahip olman güzel ben 29 yaşındayım kütahyada yaşıyorum oğlum doğduğndan beri savaş veriyorum bu hastalıkla hayat standardını sıfıra indiren bi hastalık

gecmis olsun allah vermisse boyle bir dert dermaninida vermistir insallah...uzulme bir arastir vardir saglikli bir aciklamasi elbet

doktor riskli dediği için korkuyorum zaten oğlum 8 yaşında bitane daha olsun istiyorum ama işte lupuslu olup hamileliğinde neler yaşadıklarını öğrenmek istedim ama yazan olmamış

Canım riski sakın göze alma can bu allah korusun bebegine ya kötü bişi olursa sakın bunu göze alma bence ömür boyu çekersin viicdan azabını

arkadaşım buradaki arkadaşları bilgilendirmek için araştırdım yoksa ben de yeni duydum

dermanı var tabiki ama biten bi hastalık değil sadece pusuyo ve en ufak şeylerle tetikleniyor 4 yıldır ilaç tedavisi görüyorum selerdir araştırıyorum doktorumla görüşüyorum ama bebek için bi türlü harekete geçemiyorum yaşadıklarımı yeniden yaşamaktan korkuyorum o ağrıları ve acıları
gecmis olsun allah vermisse boyle bir dert dermaninida vermistir insallah...uzulme bir arastir vardir saglikli bir aciklamasi elbet

canım Allah det veriyosa şifasını da verir

allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…