- 10 Ocak 2016
- 1.136
- 2.375
- 133
- Konu Sahibi sookiestackhouse
-
yönetime şikayet edin.onlar ilgilenirlerSu platformda boyle bir ozelllik var mi acaba? Yani gozardi et var ama ben forumda yazdiklarim yuzunden ozel mesajla taciz ediliyorum. Bunu nasil onleyebilirim?
OzelSu platformda boyle bir ozelllik var mi acaba? Yani gozardi et var ama ben forumda yazdiklarim yuzunden ozel mesajla taciz ediliyorum. Bunu nasil onleyebilirim?
engelleyin o üyeyi yazamaz size o zaman.gözardı et yapın yaniiBi tane daha atmis simdi. Sikayet ettim bakalim. Umarim bi caresine bakarlar. 2019 da yazdiklarima kinlenmis kinlenmis mesaj atiyor. Ki 30 kusur kisi yazmis o konuya ve cogu insan benim gibi dusunmus. Bana sardi deli herhal
İste o engelleme ozelligi var mi? Varsa nerde? Gormezden gel yeterli deil maalesef. Msj atamasin istiyorumengelleyin o üyeyi yazamaz size o zaman
Aaaa bak hemen yapayim iyi oldu bunu ogrendigimÖzel mesajlarınızı kapatabilirsiniz ayarlardan herkes yazamaz.
Kötü yazılmış mesaj varsa şikayet edebilirsiniz.
mune ye ben de yazayım durun.o gereğini yapar.İste o engelleme ozelligi var mi? Varsa nerde? Gormezden gel yeterli deil maalesef. Msj atamasin istiyorum
Üye kim bence ifşa edinBi tane daha atmis simdi. Sikayet ettim bakalim. Umarim bi caresine bakarlar. 2019 da yazdiklarima kinlenmis kinlenmis mesaj atiyor. Ki 30 kusur kisi yazmis o konuya ve cogu insan benim gibi dusunmus. Bana sardi deli herhal
İfşa eder misiniz? Derdi neymiş anlatsın burada.Bi tane daha atmis simdi. Sikayet ettim bakalim. Umarim bi caresine bakarlar. 2019 da yazdiklarima kinlenmis kinlenmis mesaj atiyor. Ki 30 kusur kisi yazmis o konuya ve cogu insan benim gibi dusunmus. Bana sardi deli herhal
O zaman ceza almaktan korkuyorumÜye kim bence ifşa edin
Ceza almazsınız ki. Gerçekten problemli bir insanmış.O zaman ceza almaktan korkuyorumsikayetimi yaptim umarim dikkate alinir. Kimse bana msj atamasin olarak da profilimi degistirdim. Polemik yasamak istemiyorum kimseyle ama saldiri resmen!
mune ye de yazın ki uyarı gitsin üyeye.başka türlü akıllanmazO zaman ceza almaktan korkuyorumsikayetimi yaptim umarim dikkate alinir. Kimse bana msj atamasin olarak da profilimi degistirdim. Polemik yasamak istemiyorum kimseyle ama saldiri resmen!
Ceza almazsın kimse bilinmeli canim.baska insanlarada sarmasin simdi.Sikayet edelim atilir belkiO zaman ceza almaktan korkuyorumsikayetimi yaptim umarim dikkate alinir. Kimse bana msj atamasin olarak da profilimi degistirdim. Polemik yasamak istemiyorum kimseyle ama saldiri resmen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?