- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi sookiestackhouse
-
anladık kim olduğunu yeter daaaaBende şikayetçiyimnick vermek istiyorum ama bukalemun gibi renk değiştirip üste çıkmasından korkuyorum ban almaya değmez bence bukalemun. Ha ne diyordum bukalemun evet güzel hayvandır eski mesajlarıma gidip beğenmedim atmış üşenmiyorlar anacığım.
AnlamadımmmmBende şikayetçiyimnick vermek istiyorum ama bukalemun gibi renk değiştirip üste çıkmasından korkuyorum ban almaya değmez bence bukalemun. Ha ne diyordum bukalemun evet güzel hayvandır eski mesajlarıma gidip beğenmedim atmış üşenmiyorlar anacığım.
Özel mesajla taciz ediyorsa yönetime şikayet edebilirsinizSu platformda boyle bir ozelllik var mi acaba? Yani gozardi et var ama ben forumda yazdiklarim yuzunden ozel mesajla taciz ediliyorum. Bunu nasil onleyebilirim?
Hımm şansına küsAnlamadımmmm
Şimdi gelir tipini sevdiğim xhenhdhdanladık kim olduğunu yeter daaaa
İnandımŞimdi gelir tipini sevdiğim xhenhdhd
Bu arada ben kimseden bahsetmedimsevdiğim hayvanceğızı yazdım hxndhd
Ben bile inandımİnandım
Ahahahah hiç denkgelmedim böyle hasta manyaklara şükürBana da bazen garip mesajlar geliyor. Mesela gulucuk emoji birakiyorum. "Neye gülüyorsun çok mu komik?" Diye mesaj gelebiliyor. Ya da niye beğenmedin diye hesap soranlar...
Ben gene anlamadim kimmişanladık kim olduğunu yeter daaaa
Valla ben de anlamadım inşallah biri özelden yazar hayrınaBen gene anlamadim kimmiş
Ben deOoo entrika kan vahşet severiz, buarada yine üstü kapalı birilerinin dedikodusu yapılıyor ve yine anlamıyorum
Ahahahah hiç denkgelmedim böyle hasta manyaklara şükür
Seni Guzin abla saniyolar heraldeBazilari da konu açmak yerine derdini özel mesaj atiyor bana. Ama derdi de kısa değil upp uzun hani konu acilacak olaylar.
Sadece bana yazilinca (belki baskalarina da yolluyordur ayni yaziyi) ilgilenmesem ayip gibi geliyor.
Sana yine iyi. Hani benim konum vardıya şakalı yazmıştımBana da bazen garip mesajlar geliyor. Mesela gulucuk emoji birakiyorum. "Neye gülüyorsun çok mu komik?" Diye mesaj gelebiliyor. Ya da niye beğenmedin diye hesap soranlar...
Karşıdan bakınca insanın sana özel mesaj atası geliyor demekkiBazilari da konu açmak yerine derdini özel mesaj atiyor bana. Ama derdi de kısa değil upp uzun hani konu acilacak olaylar.
Sadece bana yazilinca (belki baskalarina da yolluyordur ayni yaziyi) ilgilenmesem ayip gibi geliyor.
Bir bebek kadar masumsun yine bugünBen gene anlamadim kimmiş
Seni Guzin abla saniyolar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?