Kadinlar kulubunde birini engellemek

Bende şikayetçiyim nick vermek istiyorum ama bukalemun gibi renk değiştirip üste çıkmasından korkuyorum ban almaya değmez bence bukalemun. Ha ne diyordum bukalemun evet güzel hayvandır eski mesajlarıma gidip beğenmedim atmış üşenmiyorlar anacığım.

anladık kim olduğunu yeter daaaa

Anlamadımmmm

Ooo entrika kan vahşet severiz , buarada yine üstü kapalı birilerinin dedikodusu yapılıyor ve yine anlamıyorum

Bana da bazen garip mesajlar geliyor. Mesela gulucuk emoji birakiyorum. "Neye gülüyorsun çok mu komik?" Diye mesaj gelebiliyor. Ya da niye beğenmedin diye hesap soranlar...
Ahahahah hiç denkgelmedim böyle hasta manyaklara şükür

Ahahahah hiç denkgelmedim böyle hasta manyaklara şükür

Bazilari da konu açmak yerine derdini özel mesaj atiyor bana. Ama derdi de kısa değil upp uzun hani konu acilacak olaylar.

Sadece bana yazilinca (belki baskalarina da yolluyordur ayni yaziyi) ilgilenmesem ayip gibi geliyor.

Bana da bazen garip mesajlar geliyor. Mesela gulucuk emoji birakiyorum. "Neye gülüyorsun çok mu komik?" Diye mesaj gelebiliyor. Ya da niye beğenmedin diye hesap soranlar...
Sana yine iyi. Hani benim konum vardıya şakalı yazmıştım mesaj atmış birisi ev sahibini tanıyırum diye hdbdhdhdhhdhdhd

Bazilari da konu açmak yerine derdini özel mesaj atiyor bana. Ama derdi de kısa değil upp uzun hani konu acilacak olaylar.

Sadece bana yazilinca (belki baskalarina da yolluyordur ayni yaziyi) ilgilenmesem ayip gibi geliyor.
Karşıdan bakınca insanın sana özel mesaj atası geliyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…