- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.071
- 598
- Konu Sahibi sookiestackhouse
-
Buldum buldumHımm şansına küs
Bana niye kimse ozelden derdini anlatmiyo cok kirginim şu anNebileyim özel muhabbetimiz olan bir üye derdini bana yazsa anlayacagim da tanimiyorum ki.
yonetıme sıkayet edınce banlanıyor ama banı acılınca yıne aynı seylere devam edıyor...Su platformda boyle bir ozelllik var mi acaba? Yani gozardi et var ama ben forumda yazdiklarim yuzunden ozel mesajla taciz ediliyorum. Bunu nasil onleyebilirim?
Sürtünen bana koşuyo şanslısın benceBana niye kimse ozelden derdini anlatmiyo cok kirginim şu an
Bana niye kimse ozelden derdini anlatmiyo cok kirginim şu an
Bir tane "evde ne giyiyorsunuz" konusu vardi. Evde pijama giyenler ve tayt giyeneler savaşiyorduk.Ben de evde gecelik giydigimi vs yazmiştim. Bana mesaj geldi evde fazladan giymedigim geceliklerden yollayabilir miymişim.
Konu sahibinden daha dertliymişim ben de, aldim konusunu.Çok iyi
Ben de buldum üf hiç tanıdığım bi üye değil zevkli olmadıBuldum buldum
Ama o birçok kişiye öyle. Sadece sana degil. O yüzden sayılmaz
Sen nasi buldunBen de buldum üf hiç tanıdığım bi üye değil zevkli olmadı
Ben de sana yazacaktım iyi bulmuşsunBen de buldum üf hiç tanıdığım bi üye değil zevkli olmadı
Yav işte yazmış eski mesajlara gidip beğenmedim atmış diye ordan buldumSen nasi buldun
Bedenlerimiz aynıysa bana da gönderebilirsinBir tane "evde ne giyiyorsunuz" konusu vardi. Evde pijama giyenler ve tayt giyeneler savaşiyorduk.Ben de evde gecelik giydigimi vs yazmiştim. Bana mesaj geldi evde fazladan giymedigim geceliklerden yollayabilir miymişim.
Hiç denkgelmedim iyi bari beni beğeniyor demek kiBen de sana yazacaktım iyi bulmuşsunben de tanımıyorum. Ama begenmedimleri meshur
BaktımBuldum buldum
Ama o birçok kişiye öyle. Sadece sana degil. O yüzden sayılmaz
Bu mesajları görürse artık zor hepimizi beğenmezHiç denkgelmedim iyi bari beni beğeniyor demek ki
Bedenlerimiz aynıysa bana da gönderebilirsin
Aklıma bir şeyler geliyor amaaİsteyen kişi beden de sormadi diye hatirliyorum haartik ne yapacaksa Allah bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?