Kadınlar kulübünde kiminle çay,kahve içmek isterdiniz?

Güzel olmuşş dimi:) Hergün böyle süslü püslü içiyorumm görsellik de önemli dimi:))) Bugünlerde naneli çikolata takılıyorum ileriki günlerde artık kahvenin yanında can ne çekerse:))
Ohh ohh ne güzel ben maalesef yapıyorum ama görselliğe pek önem veremiyorum genelde mutfakta savaş verirken yapıyorum bir misafir gelirse özeniyorum

Kahve saatlerimiz denk geldiğinde aramızda hallederiz:)) Seninde çay saatlerin meşhur:)) Gerçi çay keyiflerinde genelde yanında birçok hamarat ellerden çıkan hünerli lezzetler olabiliyor:))

Ohh ohh ne güzel ben maalesef yapıyorum ama görselliğe pek önem veremiyorum genelde mutfakta savaş verirken yapıyorum bir misafir gelirse özeniyorum
Kahve saatlerimiz denk geldiğinde aramızda hallederiz:)) Seninde çay saatlerin meşhur:)) Gerçi çay keyiflerinde genelde yanında birçok hamarat ellerden çıkan hünerli lezzetler olabiliyor:)) Heh şimdi doğru yaptım:)

Son düzenleme:
Kahve saatlerimiz denk geldiğinde aramızda hallederiz:)) Seninde çay saatlerin meşhur:)) Gerçi çay keyiflerinde genelde yanında birçok hamarat ellerden çıkan hünerli lezzetler olabiliyor:))
Yanii yine yaşlandım paslandım ne erkekler ne çörekler yapardım canım çekti yine

Kızlar çok teşekkür ederim.Keşke böyle bir imkanımız olsa.Ama hayat bu belli mi olur.Buluşursak ben çayla kahveyle yetinmem haberiniz olsun.Çayın kahvenin yanında da bir de tatlı söyledik mi değmeyin keyfimize.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…