- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
- 238
Ohh ohh ne güzel ben maalesef yapıyorum ama görselliğe pek önem veremiyorum genelde mutfakta savaş verirken yapıyorum bir misafir gelirse özeniyorumGüzel olmuşş dimi:) Hergün böyle süslü püslü içiyorumm görsellik de önemli dimi:))) Bugünlerde naneli çikolata takılıyorum ileriki günlerde artık kahvenin yanında can ne çekerse:))
Kahve saatlerimiz denk geldiğinde aramızda hallederiz:)) Seninde çay saatlerin meşhur:)) Gerçi çay keyiflerinde genelde yanında birçok hamarat ellerden çıkan hünerli lezzetler olabiliyor:)) Heh şimdi doğru yaptım:)Ohh ohh ne güzel ben maalesef yapıyorum ama görselliğe pek önem veremiyorum genelde mutfakta savaş verirken yapıyorum bir misafir gelirse özeniyorum
Yanii yine yaşlandım paslandım ne erkekler ne çörekler yapardım canım çekti yineKahve saatlerimiz denk geldiğinde aramızda hallederiz:)) Seninde çay saatlerin meşhur:)) Gerçi çay keyiflerinde genelde yanında birçok hamarat ellerden çıkan hünerli lezzetler olabiliyor:))
Erkekten yemekde mi yapılıyor:))) Canın isterse yaparsın:)) çeyrek yaştasın neyin yaşlandı:))Yanii yine yaşlandım paslandım ne erkekler ne çörekler yapardım canım çekti yine
Ekler yazcakdı hrealdeErkekten yemekde mi yapılıyor:))) Canın isterse yaparsın:)) çeyrek yaştasın neyin yaşlandı:))
Haa klavye saçmalamış erkek değil o eskiden olacaktı özür diliyorumErkekten yemekde mi yapılıyor:))) Canın isterse yaparsın:)) çeyrek yaştasın neyin yaşlandı:))
Eskiden olmuş erkek klavye kendi tahmin ediyor görmemişimEkler yazcakdı hrealde
:))) iyi yoksa yemekde yeni tarif diye istenecekti:)))Haa klavye saçmalamış erkek değil o eskiden olacaktı özür diliyorum
olsun ya. o klavyelerden bize güzel şeyler çıkıyor. takılma böyle şeylere, hepimizinki aynıAyy bu klavye çıldırtacak beni ya herşeyi sallıyor gitsin
Yok iyi rezil olduk bu sefer erkek kelimesini görünce ben şok ben vefat oldum başka bişey çıksaydı bariolsun ya. o klavyelerden bize güzel şeyler çıkıyor. takılma böyle şeylere, hepimizinki aynı
Ah canım benim gel ben yapiyim beraber içelim yanlız sarmiyo
Başka bir şey çıkmasın daha beterleri var:)) Hem bunlar olsun ki bizede gülmek doğsun:))))))))))Yok iyi rezil olduk bu sefer erkek kelimesini görünce ben şok ben vefat oldum başka bişey çıksaydı bari
Evet sizleri neşelendirebildiysem ne mutlu banaBaşka bir şey çıkmasın daha beterleri var:)) Hem bunlar olsun ki bizede gülmek doğsun:))))))))))
Yok be sende naptın. Ne var bunda, erkeklerde yaşamımızın bi parçası sonuçta. Kötü bişiymiş gibi bahsediyonYok iyi rezil olduk bu sefer erkek kelimesini görünce ben şok ben vefat oldum başka bişey çıksaydı bari
Düşünsene bir erkek yemeği fikri nasıl olur düşündükçe diyorum ah bu klavyeYok be sende naptın. Ne var bunda, erkeklerde yaşamımızın bi parçası sonuçta. Kötü bişiymiş gibi bahsediyon
Lezzetli olur, orası kesinDüşünsene bir erkek yemeği fikri nasıl olur düşündükçe diyorum ah bu klavye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?