- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
- 238
Tarifi nasilmis erkeklerinYanii yine yaşlandım paslandım ne erkekler ne çörekler yapardım canım çekti yine
Ooo ellerine sağlık o zaman koşa koşa gelirim
Miss gibimmm ne guzelll olurkii birdee samimi ve sicak bir sohbet ayyy su an hayali bilee guzell bebegimmm❤❤❤
Benim etiketim bitmedi amaa yaziyor orada aklima gelenler diye iyice dusunup tekrar etiket yapicamkii ask olsunn hifamm es gecmem sevdikleriimiii❤❤❤Ya bende öle diyorum amaku_zu_cuk_la_rim hariç kimse bnden bahsetmemiş beni istememiş nasıl alındım bilemezsin mahperi hatun olsun COLIN olsun diğerleri olsun şuan tek tek etiketleyemicem hifaa ağlıyor ona bakmam lazım
Çaylar benden kahveler sendenmahperi hatun m:)
Keyfimize istesen de istemesen de neşe katıyorsun her kapı bu yönde:))) İyi ki varsın:))Evet sizleri neşelendirebildiysem ne mutlu bana
Tuzlular yanında birde tatlı pastalar:)) pEhh Pehhhh daha ne olsun:))))Zaten kısır ve sarma bendendi birde pasta yapiim hadee gene iyisiniz.kartınız pudrayida
Sarmıyo valla yap sen kahveyi gelicemAh canım benim gel ben yapiyim beraber içelim yanlız sarmiyo
ha haahhhhhhbuda çok güzel olmuşş be:))))))))))Lezzetli olur, orası kesin
Aaa bende varımBeni etiketleyenlere cok tesekkurler. Etiketlemeyenlere dil cikariyorum.
Benim cay icmek istediklerime gelinceee,
deynepnaz Denas14__ @befer Pokahontass CuteMom BenIpek 1Sen E ehl-i keyf hunter7 Bir-Dost @pinkycaramel
canımmm inşallah bir gün hep birlikte buluşma şansımız olur.Beni etiketleyenlere cok tesekkurler. Etiketlemeyenlere dil cikariyorum.
deynepnaz Denas14__ @befer Pokahontass CuteMom BenIpek 1Sen E ehl-i keyf hunter7 Bir-Dost @pinkycaramel
Beni etiketleyenlere cok tesekkurler. Etiketlemeyenlere dil cikariyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?