- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.745
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sikayet ettiniz mi?benim yorumlarımı bin kat aşan yorumlar var onlara bi şey olmuyor ama
bazıları yorum yaparken çok haddini aşmıyor mu geçenlerde hiçbir şey yapmama rağmen bir gün uzaklaştırıldım bazıları neler neler yazıyor bi ceza yok herkes aynı düşünmek zorunda mı farklı bir yorum yapınca hemen saldırı modu
ben zinayı eleştirıyorum ceza alacağım savunana bi şey olmuyor hani özgürlükSikayet ettiniz mi?
Ben de önceden derdim : şimdi ben ne dedim de banlandım diye..bazıları yorum yaparken çok haddini aşmıyor mu geçenlerde hiçbir şey yapmama rağmen bir gün uzaklaştırıldım bazıları neler neler yazıyor bi ceza yok herkes aynı düşünmek zorunda mı farklı bir yorum yapınca hemen saldırı modu
Din icerikli bir elestiri yapiyorsaniz normal. Dini yorumlar ve konular yasaktir diye acikca belirtilmis. Kurallari okumadiniz mi?ben zinayı eleştirıyorum ceza alacağım savunana bi şey olmuyor hani özgürlük
Ben eski konulara bakarken farketmiştim. O zaman daha kibar daha az kırıcı yazılıyormuş. Bazen bu konu şimdi açılsa konu sahibi yerden yere vurulurdu diyorum.
Bence banler azaldı, o bakımdan böyle höt höt yazıyoruz. Önceden 1-2-4-8.. gün diye gidiyordu gıkımızı çıkaramıyorduk. Cidden bizi ceza paklıyormuş, oto kontrolümüz yok.
şikayet olmuyor gözden kaçıyordurbenim yorumlarımı bin kat aşan yorumlar var onlara bi şey olmuyor ama