kadınlar kulübünde saygı seviye sorunu

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
bazıları yorum yaparken çok haddini aşmıyor mu geçenlerde hiçbir şey yapmama rağmen bir gün uzaklaştırıldım bazıları neler neler yazıyor bi ceza yok herkes aynı düşünmek zorunda mı farklı bir yorum yapınca hemen saldırı modu

evet eleştiriyi hazmedemeyen bi toplum haline mi geliyoruz

Konunuz kapatılır, yalnız ceza almışsanız bir nedeni vardır. Boş yere ceza verildiğini görmedim.

Muhtemelen konunuz kapanacak. Site kurallari acikca belirtilmis aslinda.bunlara uyulmazsa ceza veriliyor.bence de boyle olmasi gerek yoksa ortalik carsamba pazarina doner.. siz de kural disi oldugunu dusundugunuz mesajlari kotu icerik olarak bildirirseniz onlarin da geregi yapilacaktir..

benim yorumlarımı bin kat aşan yorumlar var onlara bi şey olmuyor ama

bazıları yorum yaparken çok haddini aşmıyor mu geçenlerde hiçbir şey yapmama rağmen bir gün uzaklaştırıldım bazıları neler neler yazıyor bi ceza yok herkes aynı düşünmek zorunda mı farklı bir yorum yapınca hemen saldırı modu

Ben eski konulara bakarken farketmiştim. O zaman daha kibar daha az kırıcı yazılıyormuş. Bazen bu konu şimdi açılsa konu sahibi yerden yere vurulurdu diyorum.
Bence banler azaldı, o bakımdan böyle höt höt yazıyoruz. Önceden 1-2-4-8.. gün diye gidiyordu gıkımızı çıkaramıyorduk. Cidden bizi ceza paklıyormuş, oto kontrolümüz yok.

Ben de önceden derdim : şimdi ben ne dedim de banlandım diye..

Arada hala kaçırsak da üye olan 20 kişinin bir konu üzerinde konuştuğunu düşün. Herkes aklına geleni yazsa konuyla alakasız, o zaman konuyu tartışmak yerine onları konuşuruz. Gerçekten sen ortalama bir şey yazmış olabilirsin ama illa küfür içermesi gerekmiyor.

Benim tek yakındığım konu: uzun zamandır bir arkadaşını görmemişsindir, bir selam verip hal hatır sorarsın. Bunlar ban konusu olmaması lazım. Arada bir görmezlikten gelinebilir.

Bunun dışında bazı kuralların olması gerekiyor.

bir konuya gereksiz şekilde 10 kere mesaj atıyorsunuz tek bir kere yazmak yerine 10 kere yazıyorsunuz ve alakasız şeyler sitenin kuralları var ve kişisel olarak birine yöneticiler garez duyup ben bu üyeye gıcık oluyorum hadi ban vereym demiyor mutlaka kurallara uymadığınız bir şey olmuştur başka üyelere verilmedi bana verildi gibi karşılaştırmalar yapmayın yani. Varsa o üyenin kusuru kibleyin. Sitede bu şekilde konular açmak yasak bilginize!

Ben eski konulara bakarken farketmiştim. O zaman daha kibar daha az kırıcı yazılıyormuş. Bazen bu konu şimdi açılsa konu sahibi yerden yere vurulurdu diyorum.
Bence banler azaldı, o bakımdan böyle höt höt yazıyoruz. Önceden 1-2-4-8.. gün diye gidiyordu gıkımızı çıkaramıyorduk. Cidden bizi ceza paklıyormuş, oto kontrolümüz yok.

Bir de şu var ki herkesin üslubu farklı. Ben de çok kafa yoruyordum konularıma dan dan yorumlar yapılınca ama düşündüm de çevremde de var böyle insanlar. Kimi düşüncelerini dan dan söylüyor kimi güzellikle anlatıyor. Burda da milyon tane farklı kadın var farklı üsluplar olması bence normal der Mune Mune gelmeden kaçarım En Büyük KK

seviye de olsun biraz

Back
X