- Konu Sahibi esmer gxuxzeli
Sevgili İrnacığıma;
Sana mektubumu geciktirdiğim için beni affet.
Seninle de çok güzel şeyler paylaştık.Üstelik burada değil özel olarak msn'de çok dertleştik.Beni çok iyi anladığını biliyorum.Seninle yazışmayı seviyorum.Üzüldüğüm günlerde zaman zaman bana teselli verişin bana büyük moral oldu.İnsanın senin gibi bir arkadaşa sahip olması güzel bir duygu...
Sen benim için çok özelsin.Arkadaşlığına hep ihtiyacım olacak.Kendine iyi bak.Çocukların ve o çok sevdiğin eşinle nice uzun,mutlu,güzel birliktelik diliyorum sana!....
Öpüldün canım.
canım arkadaşım realist.
henüz kk savrulurcasına,divane gibi dolandığım günlerde seni tanıdım.içimi ısıtan ilk msn adresi senindi.beni güçlendiren,yüreklendiren,kocaman bir gül bahcesi gibiydi.ne heyacanlanmıştım,ilk konuştuğumuzda.o zamanlar,b. sayarda da çok yeniydim.ürkek bir tavşan misali,acaba pot kırarmıyım düşüncesini güderken,sen bana,uzuuunn süre tanıyormuşcasına o rahatlığı sundun.çok teşekkür ederim.
artık,arkamda bir dostum var.yanlız değilim düşüncesiyle yol aldım.sırası geldi dertlendim,sırası geldi deva buldum.herzaman yanımda olmasını istediğim gönül dostumsun,yardımlarını unutmucam canım benim iyiki varsın,iyiki seni tanımışım.
seni seviyorum.her konunun özüne inen,dopra arkadaşım benim.
ailene kucak dolusu sevgiler,saygılar canım a.s.