O benden gizledi herşeyi tek kelime anlatmadı bilmeme rağmen susuyorum benneden göstereyim güvenini sarsayim bana kumpas kurdu it çocuk amacı kötüydü şantaj yapri yapmadım diye üzerime bu kadar yuruduMadem ortada ihanet vb sıkıntılı bir durum yok, her şeyi eşinize anlatın, yazışmalarınızı da gösterin olsun bitsin.
O zaman endişelenmene gerek yok eşine de duyarsa bu söylediklerini söylersin bebeğimEndişeleniyorum kendi kendime diyorum şuan kafamda neden bu kadar takıyorum beynimi yoruyorum yeter diyorum kötü birşey yapmadım gidip namusunu kirletmedim ne olursa olsun şerefimle şantaja düşmedim öyle düşünüyorum bebeğim
Tamam bebiş çekilebilirsin hadi hadiO zaman endişelenmene gerek yok eşine de duyarsa bu söylediklerini söylersin bebeğim
Oyna oyna kocan öğrenirse görürsün anyayı konyayı. Şimdi senden şikayetçi olsam, kim olduğunu öğrensem, eski sevgilin yerine ben mi kocana duyursam? Kafamda hain planlar.Çal keke çal tey tey tey sana armağan etim şarkı da bu benim acayip hayvanlara benzirsen
çoluk çocuk evleniyor sonra abuk sabuk şeyler yapıp burada ağlıyor bir de yaptığı saçma sapan harekete destek bekliyor.Eşiniz duyarsa eski sevgilinizle konuşma olayınızı oynarsınız gelip burada yine alkış tutarız ama merak etmeyinTamam bebiş çekilebilirsin hadi hadi
Perde merde yok, yaşı ile orantılı birtakım mini çakallıklar peşinde ama onu da beceremiyor.Buradaki kadınların yorumlarını dikkate alın sizin gözlerinizdeki perdeyi kaldırmaya çalışıyorlar aslında
Leyleği de halletmiş gelmiş burada gövde gösterisi yapıyorHehh her kuşu s... Bi leylek kaldı. Önce bi Türkçeyi mi öğrensen.
Telegram tüm rehberi kaydediyor kuşko. benim fi tarihinde sildigim numaralar telegramda gorunuyor. Ölümünü mu getirirsinTüm rehberim değil aşkosu iki kişi kaynim.ve ablam abim ben sonrasında sildim ve bende gözükmedi daha onda gözüküyor mu bilmiyorum hem oranı burami atmamisim ne diyorsa desin dicekse bende onun ölümünü getiririm en fazla,
Hesap bilgilerini niye düzenliyorsun?
Bura telegram değil ama her şey kalıyor.Hesap bilgilerini niye düzenliyorsun?
Hangi viJdan. Olmuşlar karı koca Konya OvasıKorkuttun kızı, mutlu musun? Yazık değil mi? Zaten vicdan azabı çekiyor, ya canına kıyarsa? Rahatlayacak mısın vijdonsız, hayın, jaws kadın!11
Bak ayarlar gizlilik ve güvenlik bölümüne gir asa inicen baya kişileri eşitle yi kapat hemen kişileri eşitle in üzerinde kişileri sil yazıyor on baş sonra esitlemeyi tekrar onayla sadece rehbreim olması gerekiyor deneyip gelirmisin rica etsemTelegram tüm rehberi kaydediyor kuşko. benim fi tarihinde sildigim numaralar telegramda gorunuyor. Ölümünü mu getirirsinstalk yapmak için eski sevgiliye giden biri için fazla güven bunlar
Lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince meeKorkuttun kızı, mutlu musun? Yazık değil mi? Zaten vicdan azabı çekiyor, ya canına kıyarsa? Rahatlayacak mısın vijdonsız, hayın, jaws kadın!11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?