Kadınlar Kulübünün bütün bayanları çalışıyor mu?

Bence bir kadın evlenınce calısmayacaksa bır sekılde sıgortasını dısardan calısıyor gösterıp yatırmaya devam etmelı..Dedıklerı gıbı,hıcbırseyın garantısı yok..ayrıca kocalar da eve para getırıyım de karım catur cutur yesın dıye calısıp kazanmıyorlar..Bir sure sonra ev hanımları erkegın gözunde evde durup onu bekleyen,vasfı olmayan,hergunu yemek temızlıkle gecen basıt bırıne dönusur ve adamı sıkar..Ben erkek olsam sıkılırım evde oturan kadından..

aynen öyle ...

Ben şunu çok iyi anlıyorum genellikle fabrika özel sektör vs kurumlarinda iş yükü ağır ya da ortam bozuklugu gibi nedenlerle kadınlar çalışmak istemiyor bir an önce evlenip iyi kötü bi koca bulup ev hanımı olmak istiyor... Bu devirde calismayan kadın eziliyor arkadaşlar malesef hiçbir erkek el üstünde tutmaz hele kaynanalar hazır yiyici olarak görür sizi

yaaaa aşk sevgide bir yere kadar ..Bence erkekte bir şey üretmeyen ,var olan zekasını da gündüz kuşağı programlarına ayırıp orda ziyan eden bir kadına saygı duymaz..Artık kadınlar zehir gibi .Adam iş yerinde görecek zehir gibi başarılı iş kadınlarını ,bir de akşam gidecek karısı karşı komşu ayşe teyzenin dedkodusunu yapıyor,yahut bütün gün evde durmaktan patlamış hadi beni gezdir diyor..Bu beni gezdir ne demekse sanki ipi var kadının tutuyo gezdiriyo gibi geliyo bana bu tabir nedense..Ben erkek olsam tuttuğunu koparan,dinç,ne istediğini bilen,hırslı bir kadın isterim karşımda..Günümüzde zeytinyağlı dolma yapmak kimsenin içini açmıyor bana kalırsa ..

Annem çalışan bir kadındı. Diğer çocuklardan da bir eksiğimiz yoktu. Sadece annem bizi bakıcıya bırakırken ağlayarak işe gittiğini söylerdi ama ben hiç annemi özlediğimi hatırlamıyorum.
Kğtüphanede çalışırdı annem, bizi götürürdü bazen. Sürekli kitap okurdum orada, okumayı orada sevdim ben.
Çocuklarla çok vakit geçirmek sadece annenin içini rahatlatıyor bence. Bebeklikten sonra ciddi bir artısı olduğunu düşünmüyorum.
Ev hanımlığı da bir tercih yahut mecburiyettir ama çocuğumu daha iyi yetiştiriyorum diye düşünmemek lazım. Yetiştirme zamana değil kişiye bağlı çünkü.

Çocuk söz konusu olunca ev hanımlarına acaip imreniyorum ancak yaz tatillerinde evde olunca kafayı yiyorum.

Hic bir erkek el ustunde tutmaz kv ler ise hazir yiyici olarak gorur olemi bunlari neye dayanarak soyluyorsunuz birde hic bir erkek diyorsubuz bu kadarda eminsiniz yani
Evine geldimmi misler gibu karsilanan esinin yuzunde guller acan,esi tarafindan mutlu edilen erkeklere mesela esini el ustunde tutabilir
yada oglunu mutku eden bir gelin ne yinrde hazir yiyici olarak gorulurmu

Son düzenleme:
Nasilda gozunuzde ev hanimlarini bu kadar vasifsiz hale getirdiniz sasiyorum
Insanun hem cinsleri tafafundan bu kadar kucumsenmesi hic hos degil

Ya sizin cevrenizde hic kalifiye calismayan kadin yok, ya gozlem yeteneginiz zayif. Yahu ne bu evde oturan kadin tv izler dedikodu yapar uyur yayilir algisi? Onlar zaten vasifsiz kesim, onlar calissa da asgari ucrete dirsek curuten kesim. Kalifiye kadin evdeyse de kendini daha rahat gelistirir, okur, seminer gezer, evlatlarini daha ozenli yetistirir, onlarla kocasiyla daha cok vakit gecirir, stres ve yorgunluk kat sayisi azaldigi icin kocaya daha az yuklenir, daha cilveli olur. Evi duzenli, ruhu dingindir. Olamaz mi? Var benim cevremde boyle hatunlar. Telefon mail pc trafigini yonetmek guclu kadin olmak evde olmak ezik kadin olmak degil. Guclu kadin her yerde gucludur, nitelikli her yerde nitelikli. Kendini gelistirdigini sanan hanimlarimizin bu kadar kasir bakmasi korkunc. Kim bilir cahiller ne alemde.. Birakin su calisan isildar calismayan cop mantigini. Herkes gonlunce yasar bu kadar basit. Saygisizligin luzumu yok. Kadin kadini yuceltecek. bu ulkede erkekler kadina zaten deger vermiyor. Is hayatinda cogumuz hak ettigimiz terfileri alamiyoruz. Bi cok kadin var tacize ugrayan. Evdeki kadinlara baska baskilar. Zaten erkekler kadina deger vermiyo bu ulkede, bari siz hemcinslerinize destek olun. Yazik.

konu sahibi özellikle polemik istemiyorum die belirtmiş siz niye bana cvp verdiniz ki?? ben ne demişim..ben gitmeye vakit bulamıyordum demişim dimi? siz buluyorsanız gidin saygım var ..yazdığım msjda da belirttim bunlar benim fikrim diye. herkesin şartları başka..para isteten bir kocam olsa ben de dayanamam çalışırım. o kocayı da çok fazla tutmam o ayrı konu ama dediğim gibi bu benim o sizsiniz. pazara markete de ben gitmem. epilasyonumun alışverişimin parasını hesaptan çekerim. ha diyeceksiniz ki bu kafayla aldatılırsın.. cevabım da şu çalışanlar aldatılmıyor mu? o karşındaki adamın fıtratıyla ilgili birşey. benim kocam eve yorgun gelmiş onunla ilgilenemicek kadar bitkin kadın istemiyor evde mutlu görünmemi istiyor. kiminin ki de iş hayatında aktif kadın ister bu dediğm gibi kişinin içinde bulunduğu şartlarla ilgili.

Ekleyecek bir şey bulamadım.

buraya yazılanlardan anladığım şu ki çalışan kadınlar çalışmayanları kıskanıyor.yoksa böyle acımasız eleştiri manasız. ( tabi ki tercihlere saygı duyanları tenzih ederim)
Benim tek kıskandığım nokta boş zaman olabilitesiçi ve sabah erken kalkmak zorunda olmamak.
Sabah 6.30 da evden çıkıyorum çünkü:)

10 yıldır çalışıyorum ve devlet memuruyum buna rağmen zengin bi eşim olur ve çocuk olursa işten ayrılmayı düşünürüm, ev işi, çocuk vs niye bi kadın bu kadar yüklensinki kendine... Erkeğin görevi evin geçimini sağlamak kadınınki de düzenini sağlamak. Kadınlar kötü kocaların, hor gören babaların gazabından kurtulmak için meslek edindi. Iyi koca bulan çalışmayabilir tercih meselesi :)

Ben bir Sabiha Gökçen'in, Refet Angın'ın böyle bir sebeple meslek edindiğini zannetmiyorum.

buraya yazılanlardan anladığım şu ki çalışan kadınlar çalışmayanları kıskanıyor.yoksa böyle acımasız eleştiri manasız. ( tabi ki tercihlere saygı duyanları tenzih ederim)
Sabah erken gittiğim için çıkışım erken oluyor, zamanım kalıyor ama o sabah uykusu yok mu
Sabah uykusu candir....
hele bizim gibi gece kuslari icin

Erkeklerin böyle düşünmesini tercih eder gibi yazmışsınız. Kendinize biraz fazla yükleniyosunuz ve haksızlık ediyorsunuz bence. Erkeklerin hırslı ve başarılı kadın istediğini görmedim ben hiç. Güzel, uyumlu ve maharetli kadın istediklerini duydum hep. Zaten kendine güvenen bir erkek (maddi açıdan) eşinin yorulmasını istemez, kadın zayıftır, hassastır, duygusaldır erkekler kadını koruma ihtiyacı hisseder, ama bunların mayası mı bozuldu nedir nerde o eski erkekler benim gördüğüm birde öğretmen hanım tercih etmeleri nedeni ise çalışma stleri kısa, tatilleri çok bide yorulmuyorlar eh para da geliyor :) sonuç olarak eve erken gelmesi ve yorulmaması önemli erkek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…