Kadınlar kulübü whatsabi ile gorusunBirkaç defa konu açtım. Yok siz bu konuyu daha önce açmadınız ınız mı? Yok öneriler verildi vs. Öneri dedikleride suç sizde vs. Yıkıcı değil de yapıcı yorumlar istiyorum. Birkaç defa daha bu yorumları bazı konu açan arkadaşlara yaptılar. Siz bu konuyu daha önce açmadınız mı vs. Hayır açtığımız konu aynı değil aynı konu ama farklı problemler.... şu siz bu konuyu açmadınız mı diyen arkadaşlar rahatsız olduysanız yorum yapmayın. Ya da buranın müdürü müsünüz? Evdeyiz zaten bir yere gidemiyoruz. Burada da dertleşemiyeceksek bu kulüp neden var? Vallahi şaşırıyorummmmm
Sitenin SahibiSaçma demedim şaşırtıcı dedim. Erkek üye yasak ama erkek moderatör var. Garip bence.
Kadın stk'ların başında erkek yönetici olmasını garipsemez misiniz mesela? Ben garipserdim. İlginç geldi, belirttim
Ben haddimi bilirim sen bilebilir misin bilmiyorum . Buraya bir konu açtım . Gelip meşgul ediyorsun rahatsız oluyorum. Sana rahatsız olduğumu bildiriyorum . Sen buny bildiğin halde bana yazmaya devam edersen sen haddini bilmiyorsundurBu tavri eşinizin ailesine gösterirseniz sorunlarınız çözülür mesala ama olmuyor rbai değil mi?
Yazıp yazmaya siz karar veremezsiniz yahu haddinizi bilin azıcık.
Nasıl erkek olarak kadın ve doğum doktoru varsa, erkek yönetici bir kadinlar kulübünde olabilir.Bu da çok şaşırtıcı. Kazen erkek değil mi? Kadınlar Klübüne erkek yöneticine bileyim çok cinsiyetçi değil mi ya
Yooo bana normal geliyor. Tv dede kadın programlarının yapımcıları yönetmenleri çoğunlukla erkekSaçma demedim şaşırtıcı dedim. Erkek üye yasak ama erkek moderatör var. Garip bence.
Kadın stk'ların başında erkek yönetici olmasını garipsemez misiniz mesela? Ben garipserdim. İlginç geldi, belirttim
Lafım size değil zatenAçılan konulara denk geldikçe yorum yapıyoruz seni özellikle kimse takip etmiyor yaniii
Bu da çok şaşırtıcı. Kazen erkek değil mi? Kadınlar Klübüne erkek yöneticine bileyim çok cinsiyetçi değil mi ya
Ben haddimi bilirim sen bilebilir misin bilmiyorum . Buraya bir konu açtım . Gelip meşgul ediyorsun rahatsız oluyorum. Sana rahatsız olduğumu bildiriyorum . Sen buny bildiğin halde bana yazmaya devam edersen sen haddini bilmiyorsundur
Yahu düşman miyiz elbette yazicam her yazmak istediğim konuya. Bugün sinirleriniz bozuk sanırım anlam veremiyorum su tepkilerinizeDemek ki açtığım konular sizin de hoşunuza gidiyorhala takiptesiniz.
Bu yorum için teşekkür ederim Gözardı et butonunu kullanacağımGözardi et butonu var, rahatsız oluyorsanız kullanırsiniz görmezsiniz yorumlarımi.
Çocuk gibi sizlanmaya bunun için konu açmaya gerek yok.
Yine söylüyorum keyfimiz nasıl isterse öyle yorumlar yazarız.
kusura bakmayın da devam niteliği konu açmak benzer konu açmak YASAK!Neden burdasınızbeni takip etmek hoşunuza mı gidiyor
Üye ismi belirttiğimi düşünmüyorumBu arada üyeler hakkında konu açmak da yasak
Aynen ya kişisel algılamış sanki tanıyoruz ediyoruz da..Açılan konulara denk geldikçe yorum yapıyoruz seni özellikle kimse takip etmiyor yaniii
Bu arada üyeler hakkında konu açmak da yasak
Ona buranın müdürleri karar verir artıkÜye ismi belirttiğimi düşünmüyorum
üzülürüm amaşimdi kazen gelip banlayacak o zaman kazeni kime şikayet edecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?