Kadınlar kulübünün yöneticisi kim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
peki onlar ne dedi, yani zaten sormuyoruz mu dediler, karışmıyoruz tamam mı dediler

yoksa ama bir de bunları deneyin mi dediler
Biz yardımcı olmak istemiştik. Tamam bu konu kapandı bir daha açılmayacak dediler

Allah’a emanet olun arkadaşlar.

23f00176d6faf4ae27acb5e536a5bf17.webp

Öncelikle kendimi çok özel hissettim bak
Daha önceleri listede adım çıkmıyor diye üzülüyordum sayende direkt şahsıma konu açılmış oldu

Aynı konuyu tekrar tekrar açmak yasak diye biliyorum
Sizin konunuzda bir öncekinin aynısıydı
Hani tek bi değişiklik olsa oradan yürüseydik mesela
E madem aynısı hayatım eski konuna yaz işte
Aynısından onAr beşer tane açınca ne değişiyor?
Sen aynısın biz aynı kişileriz kayınvalide kayınbaba aynı eşin aynı
-----------------
Son olarak teşekkür ederim konu için 😎
The end

Saçma demedim şaşırtıcı dedim. Erkek üye yasak ama erkek moderatör var. Garip bence. Bir de erkeklerin okuyabiliyor olması ile yönetebiliyor olması arasında fark var. Biri pasif, diğeri kadınların bu platformdaki davranışları üzerinde denetleme, kontrol, cezalandırma yetkisine sahip.
Kadın stk'ların başında erkek yönetici olmasını garipsemez misiniz mesela? Ben garipserdim. İlginç geldi, belirttim🤷‍♀️ neyse yani özel teşebbüs nihayetinde beğenmeyen üyeliğini sildirir cevabı gelecek eninde sonunda😅

Erkekler de kadın hakları savunabilir ve savunmalıdır da zaten. Ama bu durumun forum sahibinin erkek olmasıyla benzer bir tarafı da yok.
Bu bir iş sonuçta. Nasıl ki kadın kıyafeti tasarlayan, üreten erkek modacılar, erkek makyaj malzemesi üreticileri vs var, bu da aynı şey işte.

Birkaç defa konu açtım. Yok siz bu konuyu daha önce almadınız mı? Yok öneriler verildi vs. Öneri dedikleride suç sizde vs. Yıkıcı değil de yapıcı yorumlar istiyorum. Birkaç defa daha bu yorumları bazı konu açan arkadaşlara yaptılar. Siz bu konuyu daha önce açmadınız mı vs. Hayır açtığımız konu aynı değil aynı konu ama farklı problemler.... şu siz bu konuyu açmadınız mı diyen arkadaşlar rahatsız olduysanız yorum yapmayın. Ya da buranın müdürü müsünüz? Evdeyiz zaten bir yere gidemiyoruz. Burada da dertleşemiyeceksek bu kulüp neden var? Vallahi şaşırıyorummmmm

Konuyu okumadan aynı içerik olduğunu nereden bilebiliriz acaba?
Keşke siz "aynı konuyu 10 defa açınca insanlar rahatsız olur mu" diye düşünseniz. Böylesi daha kolay ve daha mantıklı çünkü.

Ve evet insanlar özel hayatınız hakkında olur olmadık şekilde konuşuyorsa suç sizdedir.
Ya çenenizi tutmayı öğreneceksiniz ya da gereken cevabı verip susturmayı bileceksiniz. Yine de had bilmiyorlarsa mesafe koyacaksınız, gerekirse hiç görüşmeyeceksiniz. Bunlar dışında geriye kalan tek çözüm kocayı boşamak. Başka ne önerebilir insanlar?

Meğer ne cok evde tek başına sigdirmissin ıçine 🤪
Birkaç defa konu açtım. Yok siz bu konuyu daha önce almadınız mı? Yok öneriler verildi vs. Öneri dedikleride suç sizde vs. Yıkıcı değil de yapıcı yorumlar istiyorum. Birkaç defa daha bu yorumları bazı konu açan arkadaşlara yaptılar. Siz bu konuyu daha önce açmadınız mı vs. Hayır açtığımız konu aynı değil aynı konu ama farklı problemler.... şu siz bu konuyu açmadınız mı diyen arkadaşlar rahatsız olduysanız yorum yapmayın. Ya da buranın müdürü müsünüz? Evdeyiz zaten bir yere gidemiyoruz. Burada da dertleşemiyeceksek bu kulüp neden var? Vallahi şaşırıyorummmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X