- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
Eşinizin tavrı da önemli. Eğer sizin söylemenizle bir şey değişmiyorsa bu sorunu eşiniz halletmeli.Gösterdim tartıştım aramız bozuldu ama değişen bir şey yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizin tavrı da önemli. Eğer sizin söylemenizle bir şey değişmiyorsa bu sorunu eşiniz halletmeli.Gösterdim tartıştım aramız bozuldu ama değişen bir şey yok
Rica ederimDüşünceniz için teşekkürlerAllah razı olsun
![]()
Biz yardımcı olmak istemiştik. Tamam bu konu kapandı bir daha açılmayacak dedilerpeki onlar ne dedi, yani zaten sormuyoruz mu dediler, karışmıyoruz tamam mı dediler
yoksa ama bir de bunları deneyin mi dediler
Daha sert ve baskın söylesin hatta daha da ileriye gitsin bence.Sürekli sürekli bu konuyu orta yerde açmayın sormayın yeterince üzülüyoruz dedi. Ne bu orta yerde konuştuğunuz dedi. Niye soruyorsunuz dedi
Allah'a emanet ol stres yapmaAllah’a emanet olun arkadaşlar.
Kücücük olaylari fazla büyütüyorsunuz.Allah’a emanet olun arkadaşlar.
Saçma demedim şaşırtıcı dedim. Erkek üye yasak ama erkek moderatör var. Garip bence. Bir de erkeklerin okuyabiliyor olması ile yönetebiliyor olması arasında fark var. Biri pasif, diğeri kadınların bu platformdaki davranışları üzerinde denetleme, kontrol, cezalandırma yetkisine sahip.
Kadın stk'ların başında erkek yönetici olmasını garipsemez misiniz mesela? Ben garipserdim. İlginç geldi, belirttimneyse yani özel teşebbüs nihayetinde beğenmeyen üyeliğini sildirir cevabı gelecek eninde sonunda
![]()
Birkaç defa konu açtım. Yok siz bu konuyu daha önce almadınız mı? Yok öneriler verildi vs. Öneri dedikleride suç sizde vs. Yıkıcı değil de yapıcı yorumlar istiyorum. Birkaç defa daha bu yorumları bazı konu açan arkadaşlara yaptılar. Siz bu konuyu daha önce açmadınız mı vs. Hayır açtığımız konu aynı değil aynı konu ama farklı problemler.... şu siz bu konuyu açmadınız mı diyen arkadaşlar rahatsız olduysanız yorum yapmayın. Ya da buranın müdürü müsünüz? Evdeyiz zaten bir yere gidemiyoruz. Burada da dertleşemiyeceksek bu kulüp neden var? Vallahi şaşırıyorummmmm
Ciddili misiniz?10 yildir uyeyim, kazeni kadin saniyordum![]()
Birkaç defa konu açtım. Yok siz bu konuyu daha önce almadınız mı? Yok öneriler verildi vs. Öneri dedikleride suç sizde vs. Yıkıcı değil de yapıcı yorumlar istiyorum. Birkaç defa daha bu yorumları bazı konu açan arkadaşlara yaptılar. Siz bu konuyu daha önce açmadınız mı vs. Hayır açtığımız konu aynı değil aynı konu ama farklı problemler.... şu siz bu konuyu açmadınız mı diyen arkadaşlar rahatsız olduysanız yorum yapmayın. Ya da buranın müdürü müsünüz? Evdeyiz zaten bir yere gidemiyoruz. Burada da dertleşemiyeceksek bu kulüp neden var? Vallahi şaşırıyorummmmm
Sen de öyle. (Çünkü banlanırsın birazdan:) Canını sıkma, rahat ol..Allah’a emanet olun arkadaşlar.