bence iş doğru insana gelince kadın yada erkek farketmeksizin vazgeçilmez olur zaten.....:asigim:Ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum her ikisi de diğerine mutlaka ihtiyaç duyar ama bu konuda kadınlar daha güçlü bence... Mesela erkeklerden nefret ettiğim bi dönemdi msn de bi erkek arkadaşımla konuşuyodum dedim ki bizde feministlik oluyo bazı kadınlarda erkeklerden nefret ediyo sizdede böyle bişey var mı dedim öyle bişeyin olması mümkün değil dedi kaydirigubbakcemile3 Bencede doğru erkekler bizsiz yapamaz ama biz bu konuda daha dayanıklıyız onlar sadece duygularını bizim kadar açık yaşamıyolar şutarafagitti
Bana göre erkekte kadınsız yapamaz kadında erkeksiz..
Doğanın kanunu bu...
Kadın-erkek olmadan seks olmaz...
evlilik olmaz.
Aşk olmaz...
ihtiras olmaz.
tutku olmaz.
şehvet olmaz.
bebek olmaz.
Acı olmaz..
Mutluluk olmaz...
Sevgi olmaz...
Biz her zaman karşı cinsin ilgisine şefkatine sevgisine ihtiyaç duyarız...Erkeklerde öyle...
Bazı kadın ve erkekler ben tek mutluyum bana erkek lazım değil bana kadın lazım değil deselerde içlerinde hep bi eksik vardır.. Ve bu eksik karşı cins ile doldurulur...
"Bence"
ASLINDA DUYGUSAL ANLAMDA BAKMAKTAN ÇOK BİZLER BİRAZ FİZİKİ VE DOĞA KANUNU AÇISINDAN BAKIYORUZ GALİBA OLAYA ...olmazsa olmaz-erkek-kadınsız-kadın erkeksiz olamaz
yaratanın kanunu bu biz kendikendimize yeteriz deriz ama gün gelir erkege ihtiyac duyarız-
erkekde kendine yeter ama kadın olmayınca yarım kalır, yaratılış sebebimiz.
Rabbim önce erkegi yaratmış.bakmış eksik oluyor erkeğin kaburgasından da kadını yaratmış.
bu yüzden cocuk erkekten -kadına geciyor ve kadında doguruyor fiziki yapı bu
biri üretiyor.biri doguruyor nekadar uyumlu demi-sonrası paylasımlı olabiliyor
hepinize saygılar
fisfisfisfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?