- 7 Mayıs 2020
- 287
- 568
- 23
- Konu Sahibi bombycinus
-
Maalesef var. Sanıyorlarki 1 tane tokatla kalır. Asla kalmıyor. Gerisi geliyor.Merak ettiğim şey şu, içinizde şiddete uğrayacağını/canına kast edileceğini bile bile, göze alarak böyle tiplerle ilişkiye başlayan birileri cidden var mı??? Bu mudur yani?
BDV de dolu.Sosyal medyada "Efendi" erkeklerimiz tavsiye veriyorlar. Bu tiplerle ilişki yaşar/evlenirseniz öldürülürsünüz konulu vaazlar veriyorlar. Erkeklerin çoğu da bu yorumları beğeniyor.
Merak ettiğim şey şu, içinizde şiddete uğrayacağını/canına kast edileceğini bile bile, göze alarak böyle tiplerle ilişkiye başlayan, devam eden birileri cidden var mı??? Bu mudur yani?
Eki Görüntüle 2665557
Peki neden böyle birini seçtiniz, yanlış anlamayın cidden merak ediyorum motivasyonunuzuAy bende öyle seçtim mafyamatik birine seçtim 1 sene şiddet gördüm en son 5 ay başka şehire kaçtımda unuttu beni yoksa öldürecekti
Kıskanıyor sürekli alıyor kontrol ediyorduPeki neden böyle birini seçtiniz, yanlış anlamayın cidden merak ediyorum motivasyonunuzu
sonra gitti evlendi sosyal medyada aşk sarhoşu zannedersin ama hala burda şiddet konuları açıyor kendisi.
Kıskanıyor sürekli alıyor kontrol ediyordu
Ben çoçukken hiç bu duyguyu yaşamadığım için hoşuma gitti
Öğrenilen şeyle alakalı. Dikkat edin büyüdükleri ortamlara hep şiddet vardır, hayat belli kalıplarla kurulur, kısıtlamalar vardır, aile içi iletişim iyi değildir. Bazıları mücadele etmeyi bilmez, hayatlarının bir kişiye bağlı olduğunu zanneder, çünkü doğrunun o olduğu söylenmiştir. Bir eş, efendi değildir. Aynı zamanda baba ve abi olamaz ama ne baba ne abi gerçekten öyle davranmadığı için bazı kadınlar eşlerine o benim hem babam hem kardeşim derken gururlanıyor, bunu iyi bir şey sanıyor. Tıpkı annelerine bağımlı erkeklerin eşlerinin annelerine benzemesini istemesi gibi. Problemli ama problem olduğunu kabul ettiremiyoruz.Sosyal medyada "Efendi" erkeklerimiz tavsiye veriyorlar. Bu tiplerle ilişki yaşar/evlenirseniz öldürülürsünüz konulu vaazlar veriyorlar. Erkeklerin çoğu da bu yorumları beğeniyor.
Merak ettiğim şey şu, içinizde şiddete uğrayacağını/canına kast edileceğini bile bile, göze alarak böyle tiplerle ilişkiye başlayan, devam eden birileri cidden var mı? Bu mudur yani?
Eki Görüntüle 2665557
Öğrenilen şeyle alakalı. Dikkat edin büyüdükleri ortamlara hep şiddet vardır, hayat belli kalıplarla kurulur, kısıtlamalar vardır, aile içi iletişim iyi değildir. Bazıları mücadele etmeyi bilmez, hayatlarının bir kişiye bağlı olduğunu zanneder, çünkü doğrunun o olduğu söylenmiştir. Bir eş, efendi değildir. Aynı zamanda baba ve abi olamaz ama ne baba ne abi gerçekten öyle davranmadığı için bazı kadınlar eşlerine o benim hem babam hem kardeşim derken gururlanıyor, bunu iyi bir şey sanıyor. Tıpkı annelerine bağımlı erkeklerin eşlerinin annelerine benzemesini istemesi gibi. Problemli ama problem olduğunu kabul ettiremiyoruz.
Annenin temizliğini yapıyorm dedimteşekkür ederim cevap için. Peki ayrılmaya karar vermenizde kopma noktası ne oldu? Yani tam olarak hangi an, tamam ben gidiyorum dediniz?
Şu forumu biraz okusanız sürekli şiddet görmesine rağmen ayrılmayan, sevgili iken şiddet görüp ayrılmayıp evlenen bir sürü insan görürsünüz. Maalesef tamamen haksız değiller. Ha gönül ister erkekler eğitilsin böyle açıklamalar olmasın ama bizim ülkemizde gerçeklik bu. Bizi koruyan kimse yok kendimizi korumak zorundayız. Tercihlerimiz bu sebeple bence önemli.Sosyal medyada "Efendi" erkeklerimiz tavsiye veriyorlar. Bu tiplerle ilişki yaşar/evlenirseniz öldürülürsünüz konulu vaazlar veriyorlar. Erkeklerin çoğu da bu yorumları beğeniyor.
Merak ettiğim şey şu, içinizde şiddete uğrayacağını/canına kast edileceğini bile bile, göze alarak böyle tiplerle ilişkiye başlayan, devam eden birileri cidden var mı? Bu mudur yani?
Eki Görüntüle 2665557
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?