Kadınlar yanlış erkekleri tercih ediyormuş

Ben bu konuyu virüse benzetiyorum açıkçası.yani sen ne kadar önlem alırsan al yine de yakalanabiliyorsun virüse virüs var olduğu sürece.sen virüsün varlığını bilirken önlemini almazsan ihmalkar oluyorsun ama asıl suçlu virüs.
Bu süreçte bence insan duyguları yüzünden o kişiyi tam göremiyor o yüzden çevremizdeki bizi seven insnaların görüşlerini umursamak lazım diye düşünüyorum.
Bir de katılır mısınız bilmem ama kadın erkek fark etmez insanlar böyle insanları seçmeye meyilli bence.

vaaar. Burda her gün en az bir iki tanesiyle tanışıyoruz.

çok nadir durumlar dışında saklamıyor.
aksine hep belli ediyor ama kızlarımız saf evlilik filan dedin mi göz kapanıyor adeta..

bu tipler başka suçlara da meyillidir genelde cezalansalar sorun kalmayacak ama devlet gerekeni yapmıyor maalesef aksine bunları salıp destekliyor o yüzden kendimizi korumak zorundayız ben de bundan hoşnut değilim ama burası da norveç değil.

tamam devlet yapmıyorsa ne olacak?
devleti bekleyene kadar biz kendimizce önlem almalıyız.
tercihlerimizle toplumu değil kendimizi ıslah edeceğiz bir anlamda.
iş buna kaldı.

Şu sıralar tek suçlu kadınlar olarak görülmeye başladı. Özellikle kadınlar tarafından tercih edilmeyen erkeklerde giderek artan kadın düşmanlığıyla beraber, neredeyse oh olsun diyecekler.
Ayrıca kadınlara suç bulan erkeklerinden de efendi, düzgün olduğunu düşünmüyorum. Sadece şiddet göstermeye fırsatı olmamış, katille empati kurabilen, ezik ve karaktersiz erkekler, bunu yapanlar.

Çok ama çok fazla var maalesef. Tabi kimse katili seçmez ama bu tipler bir takım sinyaller veriyor. Günde en az 6 konuya yapma etme diye yorum yapıyorum. Neymiş adam evden kovuyormuş, yemek beğenmiyormuş, küfrediyormuş. Kadın ne yapayım diye soruyor mesela. Yahu çok belli değil mi ne yapılacağı. Çok üzülüyorum, keşke kadınlarımız maddi güçleri yerinde, aile ve toplum baskısı olmadan yetişebilse.

tamam devlet yapmıyorsa ne olacak?
devleti bekleyene kadar biz kendimizce önlem almalıyız.
tercihlerimizle toplumu değil kendimizi ıslah edeceğiz bir anlamda.
iş buna kaldı.

Tabiki herkes kendini korumalı ama insanlar tarafından bu kadın katliamının sorumluluğu kime ait, doğru bilinmeli. Kadınlar hakediyor propagandası çok tehlikeli ve şiddeti giderek arttıracak bir propaganda.

Ay bende öyle seçtim mafyamatik birine seçtim 1 sene şiddet gördüm en son 5 ay başka şehire kaçtımda unuttu beni yoksa öldürecekti
Kız o az önceki bahsettiğinle evlensen mi neetsen başka konudaki berberle o iyi biriyse?

Geçmiş olsun. Bu şiddet çarkını durduracak olan yetkililer böyle avel avel baktıkça, bizler korkmaya devam edeceğiz malesef.

Kadınların eş seçmede büyük yanlışları elbette var ve bu asla öldürülme sebebi olamaz.
Toplumsal çürümüş normlardan tutun dini öğretilere kadar götürürüm ben bu konuyu.
Evet bu bir tespit ama demek değil ki bu adamı sevdiysen öldürülmen haktır.
Var olan bir durumu söylemesin mi insanlar?
Kadınların yanlış tercihleri de sebepler arasında eğri oturup doğru konuşalım. Boka basarsan ayağına bok bulaşır, ben bu boku losyona çeviririm derdine girmeden, kıyıdan kıyıdan geçeceksin. Kendin için yapacağın budur. O boku temizlemek de senin görevin değildir.
Bu durumun temelinde dallı budaklı köklü sosyolojik sebepler var.

Herkes için değil ama çoğu kişi için doğru bir şey bu. Bu forumda neler neler gördük. Dayak yiyip çocuk olursa geçer diye art arda çocuk yapan, hatayı kendinde arayan, aldatıldığını affeden kadınlar o kadar fazla ki.

Tokatı geçtim tek sefer dayak yediği için şükreden tuzu fazla koyduğu için hatalı olduğunu söyleyenler gördü bu gözler. Daha bu sabah sevgili birini mezuniyet çekimine yollamamış, gidersen or... usun demiş, kız ayrılmamış bu adamdan. İstediğini yapacak, ona göre erkeği haklı, şer....siz olduğundan değil onu kıskandığı sevdiği için yapıyor güya. Pınar cinayetinde de katili seviyorum başka çarem kalmamıştı diyor.

Erkekler sevmeyi bilmiyor, kadınlarımızda sevilmeyi, anlayamıyorlar, her şeyi sevgi ve kıskançlık kılıfına sokup gül gibi geçinip gidiyorlar. Maalesef var böyle durum çok çok fazla. Tercihlerimi çok iyi yapmalıyız, en ufak bir hakaret, ima, tepki bunlar çok önemli şeyler. Küçücük bir şiddet bile maruz görülmemeli, bunu yapmak zorundayız ama yapmayan da çok fazla.

Ha hırsızın hiç mi suçu yok, tek suçlu o zaten ama biz de onu evde hoş bi şekilde ağırlamamalıyız. Ne diyebilirim ki kendimizi her şeyin üzerinde tutmalıyız.

Ya öyle görenler düzgün düşünemeyenler ya da kötü niyetliler.oh olsun falan diyecek olanların katilden farkı yok gözümde zaten.potansiyel katil onlar.

Yav ben bu forumda "Eşini kıskanmayan tek canlı domuzdur canım. Kıskançlık ilişkide doğaldır." mesajını kaç kez okudum.
Kıskançlık gibi bir duyguya güzelleme yapılıyor burada. Korkulması gereken, görüldüğü anda topukları kıçına vura vura kaçılması gereken bir duygu olduğunu anlatamıyorsun ki.

Bu sistem hem kendi katilini hem mağdurunu yetiştiriyor. Bir yerde şiddete meyilli birileri yetişiyorsa, mutlaka bir de şiddete boyun eğecek birileri de yetişiyor. Bu döngüyü biz kıramayız, bunu yapabilecek olanlar da kadını suçlamak dışında bir aksiyon almıyorlar. Bir şeyler düzelsin istiyorsak gerçek sorumlulara yönelmemiz gerekmiyor mu artık?

Benim eski sevgilim biz çıkarken sarhoş oldu, ben memleketteyken beni aradı açamadım, her şeyi babama anlatmakla tehdit etti sonra annesi ve benimle konferans çağrısı yaptı, annesi anladı durumu, çocuğun teyzesi de annesiyleydi. Teyzeye göre “SEVDİĞİNDEN YAPIYORMUŞ”. Ben de sevdim ama kimsenin özelini kalkıp ailesine anlatmakla tehdit etmedim? Edit: ayrıca da gidip anlatmadım o gitti anlattı

Elbette ben vergimi veriyorum, bu ülkenin vatandaşıyım.
Güvenlik beklemek, istediğimi giyip istediğim yere giderken güvende olmayı istemek en doğal hakkım.
Biraz da belki bu korunma kollanma meselesi yüzünden şiddete meyilli adamlara yöenliyorlar sanırım.
Dernekle vs. olacak iş değil. Doğrudan devlet eliyle işlemeli bir süre. Sonrası eğitim.
Toplumun yanlış normlarıyla önce devlet savaşmalı, bireylerde bu güç olamaz.

Bu yüzden benim ev arkadaşım öküzün tekiyle evlenmek zorunda kaldı.
Kızlarımızı "ne olursa olsun ailene güvenebilirsin" hissiyle yetiştirmeliyiz. Aleme "sana ne" kalkanı olmalıyız.
Oysa biz "En son babanın duymasıyla" övünen bir toplumuz. Çok yalnız büyüyor kızlarımız çok.
Görüyoruz burada işte. Evliliklerinde yalnız kalan/ katlanan kadınlar bomboş, katlanılmaz bir hayat yaşıyorlar.

Şiddete nasıl göz yumuluyor?
Darpçılar, adam yaralayanlar, katiller aramızda dolaşıyor. (Adli kontrol şartıyla serbest bırakılıyorlar.)
Hapis cezaları erteleniyor, hükümler geri bırakılıyor. Cezalar kısalıyor, koşullu salınıyorlar.
Cezaevinden izin alıp çıkıyorlar, afla çıkıp eski eşlerini, çocuklarını katlediyorlar.

Bu kanunları yapanlar bizlerin seçtiği milletvekilleri. Şiddete göz yummak da devlet politikası olmuş.

Dert can güvenliği değil, oy. Hepsi bu.
Üstelik hapishaneler boş olmalı malum şu sıra çok lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…