Kadınlara göre sevmek ve erkeklere göre sevmek arasında fark varmıdır ?

kadınlar sevdiği zaman sevgilerini her fırsatta belli eder...
erkeklerin %95ide sevseler bile belli etmezler... kadınlar o yüzden ikilemde kalır... acaba erkek seviyormu sevmiyormu diye...

sevgini kadını erkeği olmaz sevgi yürekte hissedilir bunu kadın arkek olarak ayıramayız ben bu ayrıma inanmıyorum hattta bazı erkekler kadından daha tutkulu ve sınırsızca severler bu sevginin gücüyle ilgili cinsiyetle değil

kadınlar sevdiği zaman sevgilerini her fırsatta belli eder...
erkeklerin %95ide sevseler bile belli etmezler... kadınlar o yüzden ikilemde kalır... acaba erkek seviyormu sevmiyormu diye...

evet sevgiyi gösterme konusunda problemliler bence de..ama bunu biliçli olarak yapmıyorlar, bi saklama çabası içerisinde değiller, bunu garip buluyorlar anladığım kadarıyla.. "seviyorum dediysem seviyorumdur işte ikide bi deşelemeye gerek yok" tavrında oluyorlar genelde :)
ataerkil yapımızın da etkisi büyük tabi..çocuk rol model olarak babayı alıyor ve ülkemizin babaları bu konuda pek yetenekli değiller, çocuk da bunun normal olduğunu sanarak büyüyor..çoğu baba çocuğunu bile sevmiyor kucağına alıp değil ki eşine olan sevgisini gösteren bişey yapsın.. ama bu durumun bizim neslimizle birlikte yavaş yavaş değişeceğine inanıyorum ben..

VAVVV işte bu yılın yorumu çok doğru :lepi:

bence vardır kadınlar sozlerle gostermek ıster hep bısıler duymak ısterler ve soylerler erkekler ıse davranıslarıyla gosterırler=))

erkekler düz mantık bizim gibi değiller detaycı ve ince düşünemiyolar belkide bu yüzden kaybediyolar işte kırıp kırıp kırmamış gibi davranmıyolar mı bide patlat bi tane osmanlısından diyo şeytanklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…