siz bu kişiyi sadece arkadaşınız olarak gördüğünüze emin misiniz?Herkese selamlar,
Ben 30 yaşındayım çok sevdiğim bir erkek dostum var. O ise 29 yaşında, Çocukluk arkadaşım kendisi. Kardeş gibi büyüdük.
Ama 25 yaşından sonra karakteri değişmeye başladı. Kendisi de üniversite mezunu. 25 yaşında askerliğini bitirdi. O zamanlar iş sorunu vardı ve psikolojisi çok iyi değildi .
25 yaşına kadar iki kıza aşık oldu. İlişkilerini biliyorum anlatırdı bana.
20 yaşından 24 yaşına kadar bir kızın peşinden koştu ve tüm kızları reddetti ve sonra 24 yaşında o kızla olamayacağını anladı ve başka bir kızla
ilişkisi başladı. Sonra askerliği bitirdi 25 yaşındayken bir dönem iş aradı ve bulamadı ve bunalıma depresyona girdi. Görüntüsüne dikkat edemedi Kendine bakmadı Özgüvenini yitirdi ve sonra bu kız , arkadaşımı terk etti .
Ha işte o günden sonra arkadaşımda değişiklik fark ettim. Kadın düşmanı oldu resmen, kadınlara inancı kalmadı. Herkes aynı değil diyorum dinlemiyor. Şimdi kendine bakıyor 3 yıldır düzenli spor yapıyor, Kardeşim olsun yakışıklı bir tip yalan yok
Size olanları anlatayım, 26 yaşında iş buldu iyi de bir iş, çok çalıştı 2 yıl. Hiç zamanı yoktu . Bu son 1.5 yılda boş zamanı yarattı kendine ama kızları kullanıyor , kalplerini kırıyor ve terk ediyor , ciddi ilişki düşünmüyor , her kadına cinsel obje gözüyle bakıyor, evlilik vadi ediyor sonra terk ediyor.
Her kadını genelleme diyorum bak bana bende mi kötüyüm diyorum ? Sen başkasın, dostumsun diyor Onlar ayrı sen ayrısın diyor.
Tüm kadınları paragöz çıkarcı olarak niteliyor ve çok inatçı .
Psikolaga gitmesini tavsiye etmeyi düşünüyorum ama nasıl ikna ederim ?
Evet arkadaşım. Benim ilişkim var zaten. Konu bu değil . Kendisi çok değer verdiğim bir dostum, zor zamanlarda yanımdaydısiz bu kişiyi sadece arkadaşınız olarak gördüğünüze emin misiniz?
Bir aşık olmaya bakar düzelmesi:)Herkese selamlar,
Ben 30 yaşındayım çok sevdiğim bir erkek dostum var. O ise 29 yaşında, Çocukluk arkadaşım kendisi. Kardeş gibi büyüdük.
Ama 25 yaşından sonra karakteri değişmeye başladı. Kendisi de üniversite mezunu. 25 yaşında askerliğini bitirdi. O zamanlar iş sorunu vardı ve psikolojisi çok iyi değildi .
20 yaşından 24 yaşına kadar bir kızın peşinden koştu ve tüm kızları reddetti ve sonra 24 yaşında o kızla olamayacağını anladı ve başka bir kızla
ilişkisi başladı. Sonra askerliği bitirdi 25 yaşındayken bir dönem iş aradı ve bulamadı ve bunalıma depresyona girdi. Görüntüsüne dikkat edemedi Kendine bakmadı Özgüvenini yitirdi ve sonra bu kız , arkadaşımı terk etti .
Ha işte o günden sonra arkadaşımda değişiklik fark ettim. Kadın düşmanı oldu resmen, kadınlara inancı kalmadı. Herkes aynı değil diyorum dinlemiyor. Şimdi kendine bakıyor 3 yıldır düzenli spor yapıyor, Kardeşim olsun yakışıklı bir tip yalan yok
Size olanları anlatayım, 26 yaşında iş buldu iyi de bir iş, çok çalıştı 2 yıl. Hiç zamanı yoktu . Bu son 1.5 yılda boş zamanı yarattı kendine ama kızları kullanıyor , kalplerini kırıyor ve terk ediyor , ciddi ilişki düşünmüyor , her kadına cinsel obje gözüyle bakıyor, evlilik vadi ediyor sonra terk ediyor.
Her kadını genelleme diyorum bak bana bende mi kötüyüm diyorum ? Sen başkasın, dostumsun diyor Onlar ayrı sen ayrısın diyor.
Psikolga gitse belki düzelir hayata bakısı degisir aşık olur ama bilemiyorumBir aşık olmaya bakar düzelmesi:)
Orası öyle tabi herkes kendi hayatını yasar ama hıncını diger kızlardan çıkarması yanlış . İyi kadınlar da var . Herkes kötü değilHerkes kendi hayatını yaşar. Ancak arkadasiniz yaptigini kendi anladgi zaten degisebilir. Siz karismayin bence
tamam o zaman ama koca adamın kafa yapısı, bakış açısı bu demek ki, çocuk ve ergenlik zamanıyla sonraki düşünceler değişir.çok da psikologluk bir durum yok burda aslında.ilerde aşık olur bakmışsın yine değişmiş.hayatı yaşayış şekli bu.siz fikrinizi bir söylerseniz iki söylersiniz , daha fazla müdahale etmeniz anlamsız.sizlik bir durum yok bunda.Evet arkadaşım. Benim ilişkim var zaten. Konu bu değil . Kendisi çok değer verdiğim bir dostum, zor zamanlarda yanımdaydı
Evet ama anlatsanızda anlamıcak. Gercekten onu degistiren aşık oldugu biri ciktignda degisecektirOrası öyle tabi herkes kendi hayatını yasar ama hıncını diger kızlardan çıkarması yanlış . İyi kadınlar da var . Herkes kötü değil
Benim de öyle oldu bir kaç erkek kankam, kazık yiyip kendilerince aşka tövbe edip, çakma playboyculuk oynadılar ama aşk mantık tanımıyor, psikoloğa falan gerek yok, aşık olacağı bir kızın karşısına çıkmasına bakar.Psikolga gitse belki düzelir hayata bakısı degisir aşık olur ama bilemiyorum
İyi biri aslında ama ilişkiler yönünden şanssızdı. 21 yıllık arkadaşımı tanıyamıyorum son 3-4 yıldaKeşke kendini de bir kadının doğurduğunu unutmasa.
Belki o zaman insan olur.
En başta aranızda birşey oldugunu düşündüm tamamen okuyunca anladım fakat yaşını almış bi erkeği değiştiremezsiniz ki o onun hayatı istediğiniz kalıba koymak gibi birşey olucak oda imkansız/:Herkese selamlar,
Aramızda bir şey yok sadece dostum, psikolga gitse düzelir belki, eskiden böyle değildi çünküEn başta aranızda birşey oldugunu düşündüm tamamen okuyunca anladım fakat yaşını almış bi erkeği değiştiremezsiniz ki o onun hayatı istediğiniz kalıba koymak gibi birşey olucak oda imkansız/:
ömür boyu hayatınızda olmıyacakki nereye kadar psikologa göndermeye çalışıcaksınız anlamadımki bu çabayı kendi ikişkinize harcasanız daha mantıklı değilmiAramızda bir şey yok sadece dostum, psikolga gitse düzelir belki, eskiden böyle değildi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?